reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A&E zapomniałam pochwalić zapału:-D:-D no uparciuch a miałaś chwilę spokoju przynajmniej;-) mój tez od kilku dni z butami chodzi i wkłada rzepę w klamerkę:sorry: a jak mu nie wychodzi to drze się i rzuca butami:confused2::confused2:
Medea ale ściema....nie boli...nie wierze:no::no: kurcze ja sobie nie wyobrażam siebie i wyrywania:no:
Jakoś w święta mój miał wyrywanego i zadowolony nie był..oj nie....może to zależy czyci dobrze znieczula:cool:

reklama
Meduska że niby dużą dupę i uda to ty?????????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno kochana to mnie ubawiłaś:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dorota to widzę że pościsz jak i my:eek::eek::eek:
Antek bajek praktycznie nie ogląda:no::no::no::no:jak dzieciaki oglądają to rzuci okiem co leci i idzie się bawić:eek:czasami reklama go jakaś zainteresuje i tyle:eek:za to wszystkie książki do czytania mi znosi i trzeba mu czytać:tak:i pokazuje krowa muuuuu kotek miauuuu piesek wał:tak::-D:-Dsami nie wiemy dlaczego wał ale tak mu wychodzi:-D:-Dno i uwielbia rozmawiać przez telefon przykłada go do ucha i ostatnio jego rozmowa wygląda tak :blam blam.........adzi miau tom........hem hem....jep:szok:....jep......taaaa.....taaaaa....papa papa....:-D:-D:-D:-Di odkłada telefon:-D:-D:-D:-D
a teraz śpi sobie zupka prawie gotowa tylko puszkę pomidorów otworzę doprawię i będzie git:tak:w domu już czysto normalnie jak nigdy o tej porze:-D:-Dja okno u dzieci myłam w tmtym tygodniu w kuchni w poniedziałek jeszcze mi u nas zostało i w łazience:sorry:może się dziś zmobilizuję:sorry::sorry::sorry:się zobaczy póki co muszę chyba poprasowac jak wrócę z Julią ze szkoły:tak:
Jeny jaki on gadula.A podobno chlopcy pozniej mowia :-pNo to moja to chyba w chlopca sie wdala bo ona fakt pod nosem i do nas mowi praktycznie caly czas ale to sa jej jakies wypociny:confused2:.
Przez telefon tez lubi gadac.Przyklada sluchawke i stara sie powiedziec HALO ale wychodzi jej :AJO.HAJO,ALO:-D
Dorota nie idę:no: mówiłam, że bym poszla, ale takie zaspy są, że się odechciewa:confused2::-D

Malinka.... w porównaniu do reszty to mam:eek: no i iksy mam:-D a teraz rurki modne:sorry:
Wiem ze pisalas .Sprawdzam tylko czy aby zdania nie zmienilas:tak:
normalnie Meduska w akcie desperacji pokażę ci mój zad i zobaczysz co to znaczy mieć na czym siedzieć:-D:-D:-D:-D
Madziula ja tam się przemęczać nie lubię:-pi dlatego właśnie tak po jednym myję:-D:-D:-Dzgadłaś:tak::tak:ale za to co 2 tygodnie wszystkie mam umyte:tak::tak::tak:
mojej Julinie w butach zimowych od środka tkie coś przy pięcie poszło nie wiem jak to nazwac ale teraz odstaje i ją obtarło:wściekła/y:noga ją bolała jak doszliśmy do szkoły nawet krew jej leciał:-(butów zimowych jej teraz nie kupię bo i po co jk to końcówka zimy:eek:a na adidasy jeszcze za zimno i za mokro:wściekła/y::wściekła/y:WIOSNO PRZYCHODŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A propo krwi to wiecie czego ja sie boje?Ze Oliwka sobie cos kiedy zrobi a to raczej u dziecka nieuniknione A ja sie boje krwi i jak ja widze to mnie wsio boli.Juz teraz Oliwce 2 razy leciala krew A mnie zaraz slabo i zle.I ja nic nie moglam zrobiic.Nie pomoglam jej :-(bo serio nie umialam.Na szczescie inni byli w domu:tak:ale co ja zrobie jak kiedys bede z nia sama.Ja sie nawet obtartego kolana bede bala:-(.Glupie to prawda?
Witam Was Kochane. Nie nadrobię bo tak mnie dzisiaj dziąsło boli że buzi nie mogę otwierać ani nic :no: prawie nic nie jadłam przez to od wczoraj :dry: ale za to dał takie znieczulenie że szok :tak: nic nie czułam przez ponad trzy godziny po wizycie :tak: no ale jak puściło wieczorem akurat jak się kładłam to masakra. Od razu tabletkę i spać :tak: dzisiaj to mi tylko pulsuje ale ja już nie mogę :no: mieliśmy jechać do Wrocka ale wczoraj nie miałam jak się przygotować, Kubę spakować itd na 17 do dentysty potem na zakupy,m do siostry uszczelkę wymienić i tak zleciało do 20 :sorry: wczoraj M mnie jeszcze wkurzył na wieczór i mi powiedział że mam się do niego nie odzywać, no to ma załatwiona. A dzisiaj się zachowuje jakby nigdy nic :crazy: niech spada na szczaw liście pompować :tak:
Wspolczuje bolu .Tule:tak:
Hej Dowikluś:happy:
Hej Beatko:happy:a co robiłaś u dentysty?rwałaś zęba???? kochana a twoje teksty do m mnie rozwalają:-D:-D:-D
my z Pietruszką mieliśmy małe spięcie w poniedziałek:sorry:on wrócił z pracy jakiś podminowany ja tez byłam jakas nerwowa:sorry:on wchodząc powiedział cześć mycha ja tego nie słyszałam więc mu nie odpowiedziałam:sorry:on strzelił focha że jestem rozkapryszona i mam focha:eek:ja mu nie zostałam dłuzna i powiedziałam ze wchodzi jak do hotelu i ma mieć wszystko na zawołanie i nawet cześć nie powie:eek::eek::eek:on mi kazał iść do pracy i atmosfery w domu nie psuć:wściekła/y:ja mu że jes dupek i nie będzie mi mówił co mam robić:wściekła/y::eek:wszystko słyszał Adaś i się rozpłakał bo nie chce żebyśmy się kłócili:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:a my to wszystko spokojnie ale takim zgryźliwym tonem:-(więc przytuliłam Adasia i wyszłam do pracy:sorry:Pietrucha przysłał mi ze 3 smsy mało miłe ze to niby ja jestem jakas naminowana i bez kija do mnie nie podchodź że mu zepsułam humor:szok:bo w pracy to miał fajny i ze ogólnie ja jestem ta ble a on mnie takiej nie lubi:wściekła/y:wieć mu odpisałam że jak on jest naminowany to ma poprostu zły dzień a ja to jestem złe ble i do dupy więc jak mu nie pasuje to sobie może zmienić na lepszy model bo ja z nim na siłę nie będe mimo mojej wielkiej do niego miłości:eek:i była długa długa cisza w pisaniu w końcu tuż przed końcem mojej pracy napisał mi że zachował się jak dupek że jest mu przykro i przeprasza:eek:jak wróciłam do domu to mnie gorąco przeprosił i mielismy długą nocną rozmowę od serca:tak:że nie chcemy się kłócić bo i po co jak to do niczego nie prowadzi a tylko się ranimy wzajemnie i jeszcze dzieci na to patrzą i przeżywają bo nie wiedzą co się dzieje:tak:i od poniedziałkowego wieczoru mamy znów miodzio:tak::tak:
MALINKA i wy sie czasem klocicie???????szok:szok::szok::szok:zarcik.
Ja uwazam ze zawsze najgorzej jak dzieci to slysza.Dobrze ze szybko sie pogodziliscie i ze wsio wyjasnione zostalo:tak:.

KERNA ja wlasnie fryteczki pojadlam.Jak bylam z Oliwka w ciazy to na samym poczatku musialam jesc frytki i pic cole.Bardzo zdrowo jak na ciaze:-D.

Oliwka spi od 1,10 minut.Ja juz mam wsio wysprzatane,tylko ziemniaki musze obrac.Ale obiadek bedziemy jedli jak G wroci z pracy:tak:

Dobra dziewczynki ja idę dalej umierać potem zajrzę jak dam radę :tak:
Nie umieraj:no:
Dziewczyny tak sie meczy moje dziecko juz od ponad godziny nad zakladaniem butow hmmmm dziwne ze jej sie jeszcze to nie znudzilo:-D:-D:-D:-D:-D
Super i jaka cierpliwa jest przy tym:tak:.
Oliwka bardzo czesto ubera buty sama.Kilka razy dziennie,ale ona to nerwos i jest przy tym masa krzykow:cool:.
As pare groszy?:-D:-D:-D dla mnie to majątek:-D nie czesto mam tyle naraz w rece w gotówce:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: skoda ze zaraz musialam to wszystko oddac do banku i juz nawet echo nie pozostało:eek::-D

Beata to zostałaś oficjalnie rozdziewiczona:-D

A&E:-D
Pomysl sobie ze dlugi poplacone .Ze z mieszkania was nie wyrzuca hihih:-D:-D
Beata...kurcze ja jeszcze nigdy nie miałam rwanych zebów:no::no: strasznie bolało?????
Nastepna genialna ktora nie rwala zeba:szok:.Gdzies ty sie uchowala:-D
kerna to nie boli:tak: potem troszkę jak znieczulenie zejdie- ale mniej niż normalny chory bolący ząb;-)

ide sobie zrobić kawkę i powystawiam co nieco na allegro co by zarobic na jakieś ciuchy dla Maksa;-)
Zgadzam sie samo rwanie nie boli.Moze zastrzyk jest nieprzyjemny ale jak to zastrzyk u dentysty da sie przezyc.Pozniej jest takie szarpanie ale nie boli.Gorzej jak zejdzie znieczulenie:confused2:.

A propo moja Oliwka tez wiecznie bajek nie oglada.Rano patrzy bo lubi.Pozniej przy obiedzie:tak:i w dzien to tylko czasem zerknie ale ja sie staram aby za duzo na bajki nie patrzala.Jeszcze sie w zyciu dosc tv naoglada:tak:.

Zapomnialam wam napisac ze od wczoraj moja mama pomalu sie odzywa.Jest coraz lepiej:tak:.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam!Wczoraj mnie nie było bo A. mi numer odwalił wczoraj o 15 zadzwonił że kolega z dziewczyną na śledzika przyjedzie do nasna 16:angry:siedzieli do 23 prawie. Masakra na jednym pokoju z dzieckiem a on mi gości na chlanie sprasza :wściekła/y:do tak późna. Weź tu małą spac połóż:cool:
Byłam w Mopsie z decyzja o przyznaniu tych usług opikuńczych wyslali mnie do działu oświaty. Nie bylo Pana który sie tym zajmuje. Dzwonię dzisiaj a on że jest za mała i mops się tym zajmie:wściekła/y::wściekła/y:Juz widzę co z tego wyjdzie:angry:
Zuza spi a ja obiad skręcam;-)
Ale mam nadrabiania 7stron:szok:

A Oliwka mnie dzis rozbawiła.jak ubierałąm ją do lekarza,to tłumaczyłam ze ma ładnie otworzyc buzię i pokazac gardełko pani doktor,że Pani zbada i dostanie niespodziankę jak będzie gzreczna.bo u nas w przychodni zawsze lakarze dają dzieciaki jakieś drobiazgi.
i tak gadamy że może dostanie lizaczka,balonika,naklejki a może kolorowankę jak ostatnio.i się jej pytam co by chciała dzis dostać?a Oliwka na to:
ja wolę laptopa :szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no to ładnie:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tylko se myślę niech z takim tekstem do lekarki nie wyskoczy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobra mykam robić śniadanko :-)
Co tam balonik czy lizak:-D:-D

Sto lat dużo uśmiechu, super ocen w szkole i fajnych kolegów z okazji urodzin dla Adama Malinki
od Medeuski z rodzinką:-):-):-):-)
:-D:-D:-D:-D:-D
Dołączam się:-):-)Sto lat:-):-)

Przyłączam się do życzonek :tak::tak::tak:

A to moja bryka + trochę bałaganu z mojej kuchni :zawstydzona/y::-p
Fajna bryka:tak::tak:

Login mam taki bo jestem konsultantką, a wszystkie inne które mi przychodziły do głowy były pozajmowane. Siedze w domu z moimi córeczkami Klaudią i Amelką, studiuje zaocznie filologie angielską, nie pracuję a chciałabym bo mieszkamy u rodziców mojego męża, który zarabia ok 1300 zł na miesiąc a chcielibyśmy odłozyć na coś swojego.
Witam!

dziewczyny wiem, że to już w ogóle nie jestaktualna fotka, ale tak mi się amrzy cycolenie między palmami:sorry: niemogłam sie oprzeć....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ale fajnie-tez bym tak chciała:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Właśnie dzwoniłam do przychodni i tej konkretnej pediatry nie będzie:-:)-( ma być jeszcze inna, no nic pójdę do tej nowej bo tą co jest teraz to będę szerokim łukiem omijać - beznadziejne babsko:angry::angry:
Co do robaków to tylko Maja dostała lekarstwo, w nocy już nie kaszle tylko jak się budzi to kilka razy sobie musi odkaszlnąć ale zauważyłam że ona śpi z uchyloną buzią:sorry::sorry:

Fajne zdjęcia takie zimowe, a to przy palmie to cudne, mi też się marzy już takie ciepełko i włoskie plaże:tak::tak::tak:
z tymi uszami to lepiej do laryngologa chyba:eek:

Kerna szczerą prawdę ci napisałam:tak::tak::tak:
Madziula gdzie ty samotnie ponocach się włóczysz co:sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D:-D
Medea a byłaś za spodniami w reporterze?????u nas są przeceny -70% i spodnie mają za 30-40 zł:tak::tak::tak::tak:
Dorota Oliwka tak pilnuje teletubisiów???dla Antka jak mu włącze to popatrzy ale on ogólnie anty tv chłopak jest on radio to i owszem:tak::tak::tak:
my też nie pościmy:no::zawstydzona/y:zupa na skrzydełkach się gotuje:eek:a rano pyszne kanapki z pasztetem babuni mieliśmy:zawstydzona/y:
To Antek będzie szybko mówił-ponoc dzieci, które nie oglądaja tv szybciej sie rozwijaja i szybciej mówia:tak::tak:

Widzę że dieta działa -6kg:szok:Gratulacje:tak::tak:

Dziewczyny tak sie meczy moje dziecko juz od ponad godziny nad zakladaniem butow hmmmm dziwne ze jej sie jeszcze to nie znudzilo:-D:-D:-D:-D:-D
Ambitna jest;-);-);-)

Nie umieraj:no:

Super i jaka cierpliwa jest przy tym:tak:.
Oliwka bardzo czesto ubera buty sama.Kilka razy dziennie,ale ona to nerwos i jest przy tym masa krzykow:cool:.

Pomysl sobie ze dlugi poplacone .Ze z mieszkania was nie wyrzuca hihih:-D:-D

Nastepna genialna ktora nie rwala zeba:szok:.Gdzies ty sie uchowala:-D

Zgadzam sie samo rwanie nie boli.Moze zastrzyk jest nieprzyjemny ale jak to zastrzyk u dentysty da sie przezyc.Pozniej jest takie szarpanie ale nie boli.Gorzej jak zejdzie znieczulenie:confused2:.

A propo moja Oliwka tez wiecznie bajek nie oglada.Rano patrzy bo lubi.Pozniej przy obiedzie:tak:i w dzien to tylko czasem zerknie ale ja sie staram aby za duzo na bajki nie patrzala.Jeszcze sie w zyciu dosc tv naoglada:tak:.

Zapomnialam wam napisac ze od wczoraj moja mama pomalu sie odzywa.Jest coraz lepiej:tak:.
Super ze z mama lepiej:tak::tak:

LUNKA wspólczuje bólu głowy. Tak mysle czy też nie iść do neurologa. Głowa to mnie bolała non stop przez miesiąc. Teraz troszkę mniej ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MAMITA A sie chcial pewnie troche zabawic :-).

Jak ja jestem to zadnej nie ma :-(.G zaraz wroci z pracy .Przyjedzie z kolega ktory chce od nas kupic nasz stary komo.Za grosze bo on nie jest wart wiecej ale kazdy grosz sie przyda :-)

Dorotka ja tez bym chciała się zabawić ale nie kosztem Zuzy. O 22 to juz zaczęła płakać bo nie mogła zasnąć bo hałas. Wyprosiłam ich do kuchni:sorry:
Zmykam bo Zuza się budzi.
do wieczorka;-)

Wreszcie przebrnęłam!!!!

witam was dziewoje ;-);-);-):-D:-D:-D
Natalineczko, witaj i też tulam na niedogodności :tak:a nazywają ciążę stanem błogosławionym:eek::confused2:;-).
w sumie wiesz większość błogoslawionych to męczennicy ;-);-);-);-):-D:-D:-D:-D:-D
Witcie odrazu mówie ze nie poczytam sorki ledwo na oczy patrze jest mi słabo wszystko mnie boli,nie moge nic jesc jest mi zimno miałam stan podgorączkowy:szok:tak ze mam nadzieje ze zrozumiecie.Miłego dnia.
kochana kuruj sie i wracaj prędzikiem :tak::tak::tak:
Witam :-)dziękuję za przywitanie tak jestem nowa tutaj ale w domu już 8 lat mam synka Mateusz 2002 oraz córeczkę Laure 2008 może będę mogła z wami pisać :zawstydzona/y: tak przeglądałam i odpisałam na post Malinki
witam witam po raz kolejny :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Oj ja tez fatalnie przechodzilam obydwie ciaze:no::no::no:
to ze szyjka sie poszerzyla tzn ze masz sie oszczedzac?
Oby zle samopoczucie szybko Tobie minelo
dzis juz lepiej sie czuje mam nadzieje ze sprawdzi mi sie to co Kerna pisala o 10 tyg :tak::tak::tak::tak:
nie wiem co to znaczy powiedzial mi ze sie rozszerzyla ale jak zrobil usg to stwierdzil ze jest dobrze bo mam długą szyjke wiec moj wniosek jest jeden na pewno bede miec zly poród :wściekła/y::wściekła/y::sorry::sorry::rofl2::rofl2::rofl2:

Bo ten co powiedzial ze ciaza to stan blogoslawiony chyba nigdy nie byl w ciazy hehe;-):-D:-D:-D
a ja wiem kto to powiedzial, pewnie jakis ginekolog prywatny ;-);-):tak::tak:
więc ja publicznie ogłoszę , że forum " mamy siedzące w domach z dziećmi " ma od dziś dwóch nowych modów.:-) Jest nim medeuska i Justa_82 ( to chyba ja :unsure::oo2::rolleyes2:;-)).

W razie jakichkolwiek pytań, problemów prosimy o PW.:tak:
gratki :tak::tak::tak::tak::tak::tak:;-);-);-)
Fajna taka zabawa na ulicy:tak::tak:ludzie się bawią radują:tak::tak::tak:u nas niestety na ulicy jest szaro a ludzie jacyś tacy niewiem ponurzy chodzą:eek:dziś po raz pierwszy od x czasu stanełam w big kolejce do kasy uprzywilejowanej i nie chciało mi sie z ludźmi kłócić a tu pani kasjerka ówi proszę pani z dziećmi bez kolejki to dla pani kasa:szok::szok::szok:
u nas jakbysmy na ulice wyszli z taka impreza to by nas ludzie zlinczowali :tak::tak::-D:-D:-D:-D

spoko my też robimy błędy a moje początki tu na forum to dopiero były wpadki:-D:-D:-D:-D
dobra mykam się zbierać do pracy:happy:
a ja mam wpadki do dzisiaj :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
Anka widać ze zabawa super. U nas wczoraj KOZA chodziła czyli też przebierańce cos jak u Ciebie, ale oni jeszcze mięłi baty ( boli ) i sadze do smarowania buzi tym co nie chcą z nimi zatańczyc, albo sie od tanca wykupic. No i były ogromne misie, hihi, mała zachwycona, a ja pomeietam jak siedzialam z bratem na kolanach takiego misia, hihi.

Wczoraj posżłam do apteki po ten saridon-dzięi dziewczyny-pomógł-cakiem nie przeszło, ale duużo lepiej. No i właśnie tak niechcący ( ba ja całkiem zapomniałąm) tą KOZĘ spotkałyśy, mała najpierw przestraszona, bo o ni dużó hałasu robią, ale jak zobaczyła bandę dzieciaków naokoło nich wysmarowanych i roześmianych, to luz, a na końcu szły big misie i już było oki. Dostałam z bata po nodze i mam siniaka, bo nie chciałam tańczyć z "panem młodym" a Wiki skrzyczała i udzieliła reprymendy-Bicie jest feeeee, pan jest brzydki z taką poważna miną, że mało nie wybuchłam śmiechem, no ale skoro dziecko poważne, to nie mogłam się z niej śmiać.:rofl2:
No i mała po kolana w śniegu chodziła, po największych na jakie mogła wejśc zaspach, hihi, radocha, że hoho, i jestem w szoku, że po przyjsciu do domu w butach sucho, bylam pewna, że pływa.

Dziś miałam jechac do mamy, głowa troche boli i tak dziwnie, jakby miała zaraz rozboleć na dobre i wiem, że np jak się schyle, to zdechnę, hihi. Ale jest ok. Zjem cos i wezme te saridon jeszcze, moze całkiem przejdzie.
no toscie sie wyszalały, kurcze ze u nas nje ma zadnych takich parad ani nic nie organizują jakies zabite dechami te nasze strony :sorry::sorry:;-);-):tak::tak:
Witam dziewczyny.
Moge sie do Was dołączyć.
Tak dużo naskrobałyście, że chyba nie ma sensu żebym chociaż ostatnie pare stron czytała - jak pozwolicie będę z Wami na bieżąco.
witamy witamy, uprzedzam że my potrafimi uzależnic :tak::tak::tak::tak:
kurcze ale ci sie udało z zakupami:tak: extra:-)
A co do tych rysów:szok::szok::szok::szok: zwariowałaś chyba:szok::szok::szok: mój były facet z miłości co by być absolutnie szczerym....stwierdził...że mam sukowate spojrzenie:confused2::confused2::confused2::confused2: a ten komplement to mnie ściął z nóg jak pół litra:cool:
bejbes jęczy i marudzi bo nie chce sięsam bawić...coś tam teraz rozwala i szuka co by tu naprawić ze śrubokrętem w buzi....
ohh lato mi się marzy..lato!!!!!!!!!!!!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D kurcze sorki ale nie moglam sie powstrzymac, nie ma co facet "umie" prawic komplementy:-D:-D:-D:-D:-D
witam:)
jak ja wam zazdroszczę:) dziś bardzo ja bym wyjść z domku chciała ale mi już rozmiar brzucha i samopoczucie nie pozwala.... a do tego Kubusia mam chorego i coś mu antybiotyk szwankuje bo znowu w nocy miał gorączkę:( jutro dopiero do lekarza idziemy więc i tak nas jeszcze parę ładnych dni siedzenia w domu czeka.....
a jak na złość wszyscy znajomi w pracy nie ma się do kogo odezwać:(
pozdrawiam :)
kolejna koleżanka ale nas sie tu mnoży kurcze wiatmy serdecznie i grąco :tak::tak::tak::tak::tak:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale fajnie moj ma tak codzien rano juz wiem ze aby miec chwile spokoju po przebudzeniu daje mu kapcie do lozeczka i zaklada apupy
A propo krwi to wiecie czego ja sie boje?Ze Oliwka sobie cos kiedy zrobi a to raczej u dziecka nieuniknione A ja sie boje krwi i jak ja widze to mnie wsio boli.Juz teraz Oliwce 2 razy leciala krew A mnie zaraz slabo i zle.I ja nic nie moglam zrobiic.Nie pomoglam jej :-(bo serio nie umialam.Na szczescie inni byli w domu:tak:ale co ja zrobie jak kiedys bede z nia sama.Ja sie nawet obtartego kolana bede bala:-(.Glupie to prawda?
jakbym siebie widziała kochana tyle ze ja nie na punkcie krwi tak fiksuje ale na punkcie wymiotów, jak by mi maly zaczal wymiotowac nie daj boze to nie wiem chyba bym uciekla naprawde i boje sie tego ze kiedys tak sie satnie a ja nie bede mogla mu pomóc :no::no::no::no:
to jest straszne nawet myslalam zeby zaczac sie leczyc w tym kierunku bo przez to szerokim lukiem omijam alkochol mezowi tez nie pozwalam pic bo boje sie ze bedzie mi zygala jak slysze ze gdzies ktoś ... to ja sztywnieje, normalnie nie ma mnie:no::no::no::no:
tak wiec nie jesteś sama kochana
no to super gratuluje lepszych kontaktow a jak z G??

no przebrnęlam wreszcie kurcze ale u was produkcja normalnie masakryczna,dzis juz czuje sie lepiej zadnych mdlosci ani slabości wlasnie gotuje wode zeby sobie kluchy ugotowac, m wczoraj gar żurku nagotował wiec ma obiadek gotowy i on i czarek tez ale ja żuru nie tykam i wole jakies kluchy wcinac zreszta ja mam dyspense wiec moge;-);-)

A&E zapomniałam pochwalić zapału:-D:-D no uparciuch a miałaś chwilę spokoju przynajmniej;-) mój tez od kilku dni z butami chodzi i wkłada rzepę w klamerkę:sorry: a jak mu nie wychodzi to drze się i rzuca butami:confused2::confused2:
Medea ale ściema....nie boli...nie wierze:no::no: kurcze ja sobie nie wyobrażam siebie i wyrywania:no:
Jakoś w święta mój miał wyrywanego i zadowolony nie był..oj nie....może to zależy czyci dobrze znieczula:cool:
mnie tam nie bolało:-p

za to jak miałam zapalenie i rope to bolało i to jak choleraaaaaa, no ale to praktycznie bez znieczulenia było:eek::eek:

a ja przy wyrywaniu pierwszego zeba miałam trzy znieczulenia i nic mi one nie dały wyrywał mi zeba na żywca przez bite 45 min, pozniej drugi zab rwalam na kase chorych i trwalo to zaledwie 5 min ok spadam bo maly chce spac;-);-):tak::tak:

Wróciliśmy:happy:dzis droga nawet w miarę ok była:tak::tak::tak:auta trabia a ja ię odwracam i z uśmiechem sorry zaspy:-D:-D:-D:-Di czekają az jest miejsce co by zjechać wózkiem na bok:-D:-D:-D
Natalineczka ani sie obejrzysz a juz będzie 39 tydzień ciąży i końcóweczka:tak:a na ciężki poród sie nie nastawiaj bo nastawienie to połowa sukcesu:tak::tak::tak:
Mamitka gości nie zazdroszczę do takiej godziny:no:a zresztą oni chyba bezdzietni ze nie wiedzieli że wypadało by się pożegnać bo dziecko chce spać:sorry::sorry::sorry::sorry:
my gości zbyt często nie miewamy a jak juz to z dużym wyprzedzeniem się umawiamy i łóżeczko Antonia wędruje do dzieciaków co by mogli spać oni w spokoju a my bez uciszania imprezować:tak:
Justyś a ty co jak po zpałki:sorry::sorry::sorry:
Moje dzieciaczki już po zupie ja może potem zjem narazie jakoś nie mam ochoty:no:może i lepiej szybciej mi sadło spadnie:-D:-D:rofl2:
moja Julina mnie powaliła dziś tekstem idziemy ze szkoły a tu w zaspie leży pudełko po kondonach i jeden zużyty obok:sorry:Julina patrzy na to staneła i cały czas sie wpatruje.....ja mówię no chodź Julinka idziemy ..a ona no patrz mama kondony:szok::-Dja no kondony a właściwie pudełko po kondonach......usiłuje być poważna a ze śmiechu mnie dusi:-D:-DJulina myśli myśli i...że też im sie chciało sex uprawiać w tym śniegu:szok::szok::-D:-D:-D...........ale dzieci z tego nie bedzie się zabezpieczali:-D:-D:-D:-D:-D
no to dziecko mam wyedukowane:szok::-D:-D:-D

reklama
Witam:-):-):-)
My już po lekarzu, Maja teraz śpi to ja do kompa na chwilkę zasiadłam:tak::tak:. No niestety Maja ma zapalenie ucha i dostała antybiotyk:-:)-:)-( do tego pediatra wcale jej nie chciała nic dać tylko kazała do laryngologa iść, to ja jej mówię że mam wizytę zapisaną na 25 lutego, a ona żeby iść teraz i powiedzieć ze z bólem ucha, to ja jej swoje że dzieci to tylko 2 dni w tygodniu przyjmują, no i wreszcie dupę ruszyła i zajrzała małej do tego bolącego ucha:angry::angry:, no i w poniedziałek do kontroli
Malinka tekst Julki powalający:-D:-D:-D
A&E jaką masz cierpliwą córeczkę, zdjęcia super:tak::tak::tak:
Przeczytałam was ale cytatów nie robiłam bo myślałam że może Maja się obudzi i będę musiała szybko od komputera odchodzić:-:)-(

Do góry