reklama
B
Beata1988
Gość
Dobra dziewczynki ja idę dalej umierać potem zajrzę jak dam radę
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
B
Beata1988
Gość
Meduska ja wczoraj pierwszy raz w życiu wyrywałam stałego zęba
medeuska
październikowa mama'09
As pare groszy? dla mnie to majątek nie czesto mam tyle naraz w rece w gotówce skoda ze zaraz musialam to wszystko oddac do banku i juz nawet echo nie pozostało
Beata to zostałaś oficjalnie rozdziewiczona
A&E
Beata to zostałaś oficjalnie rozdziewiczona
A&E
Ostatnia edycja:
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Beata...kurcze ja jeszcze nigdy nie miałam rwanych zebów strasznie bolało?????
A&E ambitna panienka z twojej córci
Meduska ale oddałaś do banku nie kuszą i upomnienia nie będą przychodziły
As dzięki za podpowiedź w sprawie butów Juliny jak przyjdziemy ze szkoły to zobacze co da się z tym zrobića póki co biorę ze soba adidasy bo tych bucików nie włoży bo jak ma rane i ma ją jeszcze przez te ponad 2 km piłowac tą nóżkę to mam dość będzie płakała bo to przecież boli okropnie:---(
ja też kochane narazie uciekam dam Antoniemu budyń ubieramy się i mykamy po Julinę do szkoły
ale jak wrócę to będe;-):-)
Meduska ale oddałaś do banku nie kuszą i upomnienia nie będą przychodziły
As dzięki za podpowiedź w sprawie butów Juliny jak przyjdziemy ze szkoły to zobacze co da się z tym zrobića póki co biorę ze soba adidasy bo tych bucików nie włoży bo jak ma rane i ma ją jeszcze przez te ponad 2 km piłowac tą nóżkę to mam dość będzie płakała bo to przecież boli okropnie:---(
ja też kochane narazie uciekam dam Antoniemu budyń ubieramy się i mykamy po Julinę do szkoły
ale jak wrócę to będe;-):-)
znam ten ból. zdrówka życzę.Kobitki ja dzisiaj odpadam, jakiś katar zatokowy razem bólem głowy mnie dopadły Nie widzę na oczy
Do tego M w domu
Miłego dnia
UPS,a ja kanapek z kubaską myśliwska na śniadanko zjadłam ,a na obiad fasolówka ,tez z kubaskąjestem taka obyta w tematach kościelnych ,że nie wiedziałam
taa...WIOSNO!WIOSNO GDZIE JESTES???????????
i tak w trakcie sprzatania musze wejsc
dobra ide juz ide... bo siedze i myśle jak by tu jeszcze posprzatac na forum zamiast w domu
normalnie Meduska w akcie desperacji pokażę ci mój zad i zobaczysz co to znaczy mieć na czym siedzieć
Witam :-):-):-)
Niestety Maja chora Obudziła się w nocy z płaczem że ją uszko boli,
Zdrówka dla chorowitków.
Kacper w dzieciństwie też często chorował na uszy. Ciągłe wizyty u laryngologa... szczepionki uodparniające... Zwężony kanalik jakiś miał. z wiekiem mu przeszło.
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
As, banana akurat zjadł i to z chęcią specjalnie na rynek chodziłam bo się od rana dopominał.Kisielek i paluszki solone. W razie czego mam kakao;-). Wczoraj w przedszkolu pani kazała zupę do czysta zjeść a on niezbyt do zup i mówił,.że mało co a by zwymiotował:-(.
No net mi odmulił.
No net mi odmulił.
Podziel się: