reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Beata ja juz na sczęście "tylko" 3:-D

i wlasnie mnie jeden z nich nawala znów:crazy:
musze sie umówić na wyrwanie:sorry:

czekam aż skoncze te korony najpierw:eek:

reklama
Dziewczyny tak sie meczy moje dziecko juz od ponad godziny nad zakladaniem butow hmmmm dziwne ze jej sie jeszcze to nie znudzilo:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• S7300233.jpg
    S7300233.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 24
  • S7300224.jpg
    S7300224.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 26
  • S7300232.jpg
    S7300232.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 26
  • S7300223.jpg
    S7300223.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 27
As pare groszy?:-D:-D:-D dla mnie to majątek:-D nie czesto mam tyle naraz w rece w gotówce:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: skoda ze zaraz musialam to wszystko oddac do banku i juz nawet echo nie pozostało:eek::-D

Beata to zostałaś oficjalnie rozdziewiczona:-D

A&E:-D

Ostatnia edycja:
kerna to nie boli:tak: potem troszkę jak znieczulenie zejdie- ale mniej niż normalny chory bolący ząb;-)

ide sobie zrobić kawkę i powystawiam co nieco na allegro co by zarobic na jakieś ciuchy dla Maksa;-)

A&E ambitna panienka z twojej córci:-D:-D:-D
Meduska ale oddałaś do banku nie kuszą i upomnienia nie będą przychodziły:-D:-D:-D
As dzięki za podpowiedź w sprawie butów Juliny jak przyjdziemy ze szkoły to zobacze co da się z tym zrobić:tak:a póki co biorę ze soba adidasy bo tych bucików nie włoży bo jak ma rane i ma ją jeszcze przez te ponad 2 km piłowac tą nóżkę to mam dość będzie płakała bo to przecież boli okropnie:-:)-:)-(
ja też kochane narazie uciekam :tak:dam Antoniemu budyń ubieramy się i mykamy po Julinę do szkoły:tak::tak::tak:
ale jak wrócę to będe;-):-)

Kobitki ja dzisiaj odpadam, jakiś katar zatokowy razem bólem głowy mnie dopadły :no: Nie widzę na oczy:wściekła/y:
Do tego M w domu :eek::rofl2:

Miłego dnia :tak:
znam ten ból.:rofl2: zdrówka życzę.:tak:

UPS,a ja kanapek z kubaską myśliwska na śniadanko zjadłam ,a na obiad fasolówka ,tez z kubaską:tak::zawstydzona/y:jestem taka obyta w tematach kościelnych ,że nie wiedziałam:zawstydzona/y::-p
:-D:-D:-p:-p:-p

WIOSNO!WIOSNO GDZIE JESTES???????????
taa... :unsure::rolleyes2::elvis:

i tak w trakcie sprzatania musze wejsc:-D:-D:-D

dobra ide juz ide... bo siedze i myśle jak by tu jeszcze posprzatac na forum zamiast w domu:sorry::-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

normalnie Meduska w akcie desperacji pokażę ci mój zad i zobaczysz co to znaczy mieć na czym siedzieć:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D
Witam :-):-):-)
Niestety Maja chora:szok::szok: Obudziła się w nocy z płaczem że ją uszko boli,
:tak::tak::tak:

Zdrówka dla chorowitków.:tak:
Kacper w dzieciństwie też często chorował na uszy. Ciągłe wizyty u laryngologa... szczepionki uodparniające... Zwężony kanalik jakiś miał.:tak: z wiekiem mu przeszło.

reklama
As, banana akurat zjadł i to z chęcią specjalnie na rynek chodziłam bo się od rana dopominał:tak:.Kisielek i paluszki solone. W razie czego mam kakao;-):tak:. Wczoraj w przedszkolu pani kazała zupę do czysta zjeść :confused2:a on niezbyt do zup:no::sorry: i mówił,.że mało co a by zwymiotował:-(.
No net mi odmulił:tak::cool::cool:.

Do góry