reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No i sa fotki

Ide poczytac
Pranie powieszone, drugie sie kreci, posprzatne i czekam az kurka calkiem pusci tak co by ja dobrze natrzec przyprawami.Laura sie bawi kotkami i pieskiem wiec mogla zrzucic zdjecia na komp:tak:

Załączniki

• dussel.jpg
    dussel.jpg
    72,2 KB · Wyświetleń: 25
  • grev.jpg
    grev.jpg
    82,1 KB · Wyświetleń: 27
  • greven.jpg
    greven.jpg
    75,5 KB · Wyświetleń: 29
  • dziewcynki.jpg
    dziewcynki.jpg
    63,3 KB · Wyświetleń: 25
reklama
ANKA super fotki :-).

Dziewczyny to jest straszne co piszecie o szkole :-( i o dzieciach :-(
Zaczynam sie bac co to bedzie jako Oli pojdzie do szkoly.
Jesli bedzie malutka bo ma ZT to boje sie ze beda sie z niej smiali :-( i juz mnie serce na taka mysl boli :-(.Mam nadzieje ze jakos to bedzie.Nie bede sie przejmowala na zapas :-).
AS no wiesz jak wyjde z kompa to plany swoje zrealizuje :-).

Tak strasznie widac jakiego ja mam dzis lenia?Choc w mieszkaniu czysto :-).
Nie czekalam az mala wstanie bo jeszcze spi :-).
I pozamatalam i pomylam podloi wiec ze sprzataniem na dzis mam koniec.Musze tylko obiad zrobic :-).

Oliwka spi juz od 10.50 w szoku jestem :-)

witam was dziopeczki, znów po dluzszej przerwie, :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
niestety nadal dokucza mi moja fasolka i nie zanosi sie na to aby przestala, teraz nie mam jako takich mdlosci ale nie mam na nic sily, kompletnie:no::no::no::no:
siedze w fotelu i zdycham oczy mi sie same zamykaja i za przeproszeniem d*** mi sie nie chce ruszac,
u lekarza bylam stwierdzil ze szyjka mi sie rozszerzyla i zrobil mi usg po czym stierdzil ze jest ok bo mam dluga szyjke:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
m w pracy a ja musze sie zaraz za jakies porzadki wziasc i obiad jakis, ale tak mi sie nie chce ze szok
wspolczuje dolegliwosci ale jeszcze troche i mina:tak:
Dołączam się do życzonek :tak:

O fajnie jeden post mi zaznaczyło hehe dobre i to :tak:
Witam. Ja tylko na moment bo obiad nie zrobiony i pranie :sorry: Kubek ma gardło czerwone i kaszle ale już u lekarza byliśmy i dała syropek więc będzie dobrze :tak: z mieszkania jak na razie zrezygnowaliśmy :tak: jednak jak na razie nas nie stać, mamy tyle wydatków że szok. Ja dentysta i aparat, rodzicom oddać 2500 samochód nam się sypie jak nie wiem co :no: i jeszcze mieszkanie i dziecko, urządzić, remont jakiś :no: oj za dużo. Postanowiliśmy poczekać, uzbierać trochę kasy żeby mieć za co coś kupić do mieszkania, a potem albo z wojska dostaniemy albo coś poszukamy i wtedy kasa z wojska. Ale nigdzie nie pisze ile i każdy mówi co innego :sorry: M w piątek będzie w pracy to będzie musiał się wszystkiego dowiedzieć :tak: no a teraz mykam póki Kuba śpi i M chyba też hehe :laugh2:
lepiej odlozyc kase niz z motyka na slonce.
A moze akutar z wojska dostniecie jekis mieszkanko
HA ha fajnie Amelka gada:tak::tak::tak:
Antek mówi jak chce iść na spacer papa papa jak spać to aaaaa aaaaa jak jeść to mniam mniam piciu to teraz jakoś tak dziwnie jamisiu jamisiu:-Dale wiemy że o picie chodzi:-D:-D:-D no i na julkę ostatnio woła julem julem:-)ma trochę swoich określeń ogólnie jak go porównuje do Julki to mówi dużo dużo mniej jak do Adama to chyba podobnie albo ja już noi pamiętam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: no toć to tyle lat temu było:-D:-D:-D ale wiem że kiedys buzia mu się nie będzie pewnie zamykała tak jak i pozostałej 2 więc jakoś na to z utęsknieniem nie czekam:-p:-p:-p
Moje dziecko spało aż 30 minut:sorry::sorry::sorry:oj będzie marudny popołudniu:eek::eek::eek::eek: zaraz idziemy na spacerek po jakieś ciacho dla Adacha bo torta nie robiliśmy miał u dziadka to choć jakieś ciacho kupimy :eek::tak:
Adam zaniusł do szkoły kilogram mieszanki wedlowskiej co by klasę poczęstować zapytał przed lekcją matematyki swoja panią czy może (jego wychowawczyni) pani sie zgodziła wyciąga cukierki częstuje klase no i ok a na przerwie chłopaki do niego że ma biednych rodziców bo mu tylko takie lipne cuksy kupili:szok: Adam mówi że mu było przykro strasznie i że za rok ma to gdzieś wcale nikogo nie poczęstuje:no:mówi że szedł do domu ze szkoły i mu łzy leciały bo było mu głupio bo jego zdaniem to dobre cukierki on je najbardziej lubi:-:)-:)-:)-(
wieci jak mi to powiedział wytłumaczyłam mu wszystko ze to głupie że tak powiedzieli może z zazdrości a może tylko dlatego że chcieli mu jakoś dopiec albo zrobić przykrość i że ma się tym nie przejmować:no:a potem poszłam się do łazienki wypłakać bo było mi przykro że to jego święto chciał być miły dla kolegów a tu takie teksty:-:)-:)-:)-(
mieszanka wedlowska jest pycha
Ja osobiscie nie przepadam za cukierkami ale lubie te mieszanke:tak:
Mysle ze dzieci byly zazdrosne a takie glupie gadanie tylko moze zepsuc solenizantowi humor
Szkoda ze Adam tak zle sie poczul:-(
Samej by mi bylo smutko:-(
Mialam pisa ze Kerna pwnie patrzec teraz na brokuly nie moze hihihi.
Smaki w ciazy sie zmieniaja .Mnie tez na polowe rzeczy odrzucalo :-(.
NATALINECZKA zycze aby fasolka ie dawala ci juz wiecej w kosc :-).
MALINKA kurcze co za dzieci :-(.Przykro mi ze Adamowi w dniu swojego swieta koledzy zrobili przykrosc :-(.
A robicie dzis dla niego mala imprezke?

Oliwka spi juz od prawie 2 godzin.Jak sie tylko obudzi to dam jej serki i lecimy na sanki.Musze wejsc na poczte i do sklepu po ziamniaki.Wrocimy to wezme sie za obiad .A pozniej to za zabawe z Oliwka :-).
Zajze pewnie wieczorem.Ale dzis caly dzien na kompie siedze wiec musze z tad w koncu wyjsc hihihi.

Aha przed sankami odkurzyc musze :-)
mamusia sie wziela za zabawe z dzieckime:-D:-D
Dopiero poludnie to gdzie tam caly dzien:-D:-D
Natalineczka..no ja tak samo się czułam:tak: mega mdłości, zero energi...senna..koszmar.
A w niedziele zjadłam mega pyszną pizze i przeszło:-D od niedzieli zero mdłości:tak: i nawet coś energi więcej:tak: podobno do 10tc jest masakra a potem coraz lepiej..u mnie sie sprawdza:tak:
no widzisz jeszcze chwila i zapomnisz o mdlosciach:rofl2:
U Adama w klasie jest masa snobów tak wychowani są przez rodziców:eek:większość to tzw nowobogaccy wybudowali sobie duże domy albo mieszkają na osiedlach strzeżonych w apartamentach jak czasami podwożą dzieciaki do szkoły to takimi autami że szczena opada:szok:dzieciaki sa wychowane w dostatku dobrobycie nie wiedzą co to znaczy nie dostaniesz bo nie mamy pieniędzy ,nie stać nas:no:te dzieciaki chodza ubrane w dobrych markowych sklepach,chodza na masę zajęć dodatkowych , trzymaja się razem bo to ta sama klasa społeczna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i takich jak Adam maja za gorszych:-:)-:)-:)-:)-( nie pasuje do nich ,nie zapraszaja go do siebie bo nie pasuje do nich nie zapraszany jest na urodziny bo on sie im tym samym nie zrewanżuje np ostatnio chłopak od Adama z klasy miał urodziny wyprawiane kręgielni rodziec wynajeli salę na 4 godziny żarcia pod dostatkiem zabawa na całego ale zaproszeni tylko wybrani czytać bogaci:-(bo np mojega Adama nie stac żeby koledze z klasy kupić w prezencie urodzinowym mp4:szok:a takie sobie dzieci robią prezenty:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jest w klasie na 17 osób 5 takich jak Adaś więc odstają:-(
a z wychowawczynią jego na ten temat nie da się pogadać to fajna kobietka jest ale jej takie sprawy nie interesują to raz a dwa ona woli współpracować z rodzicami tych bogatszych dzieci bo na ich wsparcie finansowe w życie szkoły można zawsze liczyć:eek:brutalne to jest ale niestety prawdziwe 21 wiek mamy:-:)-:)-(

jak zwykle wina rodzicow
Ciekawe co zrobia jak sie karta zmieni bo fortuna kolem sie toczy
Wtedy te rozpieszczone dzieciaki usiada i beda plakaly bo nie maj na to, na tamto:crazy:
I badz tu kobieto madra wychowawczyni widac co za jedna siksa:sorry:
W 21 wieku to tylko dzieci sie psuje:eek:

Mój już śpi 1h i 40min:szok: obusził sie i znowu zasnął:tak: a ja za bardzo niemge sie ruszyć do garó bo wszystko słychać..kurcze zoraz częściej myślimy nad drugimi drzwiami:sorry:

witam bardzo mi przykro:-( kiedy to przeczytałam ,nie wszyscy bogaci są tacy sami i nie zawszę tak samo myślą ,znam taka rodzinę ich syn chodzi do prywatnej szkoły ale jest zboku też nie jest zapraszany na urodziny a może kupić droższy prezent za to zaprasza dzieci takie które mu nie zazdroszczą i te które poznał np. w frajdzie wtedy widać że jest szczęśliwy ,ciężko ma dlatego że większość rodziców z jego klasy pozjadały wszystkie rozumy a koleżeństwo było fałszywe .Nawet jak masz możesz być dobrą sąsiadką ,uczciwą , koleżeńską :-) a przede wszystkim soda do głowy nie uderza ale takich jest mało !pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
My po spacerku, spotkałam się ze znajomą, dawno się nie widziałyśmy i było bardzo miło :tak: A stan chodników maskara :szok: wszystko zaczyna płynąc, Helenka miała rajstopy mokre do kolan :wściekła/y: No ale ona szczęśliwa bo mogła po kałuży chodzić, bo cała nasza droga to była jedna wielka kałuża :eek: Anika spała na spacerze jakieś 30 min więc będzie ciekawie wieczorem :eek:

Malinka, współczuje twojemu synkowi :-( A koledzy brak słów, dzieci są bardzo brutalne w swoich osądach:no:

Anka a co to za parada?? bo ja gapa nie doczytałam :zawstydzona/y::rofl2:

Do góry