reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

AS aż tak źle?? eee kurde:zawstydzona/y:
Lunka współczuję Ci serio..moja siostra też miała bóle głowy codzienne i non stop. Łaziła po lekarzach, ale ją zbywali bo ,że gównaira i wymysla:eek::eek: aż wiecie do czego doszło??? Jechała autobusem i przez kilka minut straciła wzrok:eek: kompletnie nic nie widziałą i mało się ze strachu nie ..... ale potem wróciło. Z tego wszsytkiego od razu znalazł się tomograf:confused2: dostaął jakieś leki ale co jej było to nie wiem:no:
bejbe śpi, ja rozpaliłam w piecu, poodkurzałam i czekam aż mi sie chabanina rozmrozi..dziś mielone, ziemniaki i warzywka na parze..byle bez brokółów:eek::eek:
Fajny obiadek.
A dlaczego bez brokułów?:sorry::sorry:

reklama
my tez zaraz wychodzimy.:tak:

:-:)-:)-( ludzie bez serca

:tak::tak::tak::tak: w zupełności się zgadzam.;-)

a to co to się stało?:confused: Odnośnie tego moderowania? A czemu ty napisałaś?:confused:

No to i my mykamy, bo młoda " ajta " woła.:cool2: Malinuś czy Antos też szwargocze? Mej młodej jakoś tak wyraźnie wszystko wychodzi. Nakłada czapkę i " ajta":szok:.
HA ha fajnie Amelka gada:tak::tak::tak:
Antek mówi jak chce iść na spacer papa papa jak spać to aaaaa aaaaa jak jeść to mniam mniam piciu to teraz jakoś tak dziwnie jamisiu jamisiu:-Dale wiemy że o picie chodzi:-D:-D:-D no i na julkę ostatnio woła julem julem:-)ma trochę swoich określeń ogólnie jak go porównuje do Julki to mówi dużo dużo mniej jak do Adama to chyba podobnie albo ja już noi pamiętam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: no toć to tyle lat temu było:-D:-D:-D ale wiem że kiedys buzia mu się nie będzie pewnie zamykała tak jak i pozostałej 2 więc jakoś na to z utęsknieniem nie czekam:-p:-p:-p
Moje dziecko spało aż 30 minut:sorry::sorry::sorry:oj będzie marudny popołudniu:eek::eek::eek::eek: zaraz idziemy na spacerek po jakieś ciacho dla Adacha bo torta nie robiliśmy miał u dziadka to choć jakieś ciacho kupimy :eek::tak:
Adam zaniusł do szkoły kilogram mieszanki wedlowskiej co by klasę poczęstować zapytał przed lekcją matematyki swoja panią czy może (jego wychowawczyni) pani sie zgodziła wyciąga cukierki częstuje klase no i ok a na przerwie chłopaki do niego że ma biednych rodziców bo mu tylko takie lipne cuksy kupili:szok: Adam mówi że mu było przykro strasznie i że za rok ma to gdzieś wcale nikogo nie poczęstuje:no:mówi że szedł do domu ze szkoły i mu łzy leciały bo było mu głupio bo jego zdaniem to dobre cukierki on je najbardziej lubi:-:)-:)-:)-(
wieci jak mi to powiedział wytłumaczyłam mu wszystko ze to głupie że tak powiedzieli może z zazdrości a może tylko dlatego że chcieli mu jakoś dopiec albo zrobić przykrość i że ma się tym nie przejmować:no:a potem poszłam się do łazienki wypłakać bo było mi przykro że to jego święto chciał być miły dla kolegów a tu takie teksty:-:)-:)-:)-(

Hej moje drogie cioteczki ,poprasowałam ,zaraz idę po drzewo ,a potem po Ksawka do szkoły:tak:
Kerna brokuły na parze nie sa za dobre ,marchewka jest pyszna:tak:
Beata pewnie to była dobra decyzja,nie sztuka porwać sie z motyka na ksiezyc ,trochę czasu minie odkujecie sie ,M pozycja w wojsku sie wzmocni ,wszystkiego sie dowie,a moze faktycznie mieszkanie wam przyznają ,będzie dobrze:tak:
Witaj Natalineczka,az tak cieżko znosisz ciaze :szok:a jak maiłaś za 1 razem??

Wiesz co Malinka ,no brak słow ,az mi sie przykro zrobiło,biedny Adam,tacy koledzy to żadni koledzy,miastowe snobki(bez obrazy miastowych)ledwo to od ziemi odrosło ,a już im sie wydaje,że za kasę rodziców żądza światem,rany co za ludzie:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
HA ha fajnie Amelka gada:tak::tak::tak:
Antek mówi jak chce iść na spacer papa papa jak spać to aaaaa aaaaa jak jeść to mniam mniam piciu to teraz jakoś tak dziwnie jamisiu jamisiu:-Dale wiemy że o picie chodzi:-D:-D:-D no i na julkę ostatnio woła julem julem:-)ma trochę swoich określeń ogólnie jak go porównuje do Julki to mówi dużo dużo mniej jak do Adama to chyba podobnie albo ja już noi pamiętam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: no toć to tyle lat temu było:-D:-D:-D ale wiem że kiedys buzia mu się nie będzie pewnie zamykała tak jak i pozostałej 2 więc jakoś na to z utęsknieniem nie czekam:-p:-p:-p
Moje dziecko spało aż 30 minut:sorry::sorry::sorry:oj będzie marudny popołudniu:eek::eek::eek::eek: zaraz idziemy na spacerek po jakieś ciacho dla Adacha bo torta nie robiliśmy miał u dziadka to choć jakieś ciacho kupimy :eek::tak:
Adam zaniusł do szkoły kilogram mieszanki wedlowskiej co by klasę poczęstować zapytał przed lekcją matematyki swoja panią czy może (jego wychowawczyni) pani sie zgodziła wyciąga cukierki częstuje klase no i ok a na przerwie chłopaki do niego że ma biednych rodziców bo mu tylko takie lipne cuksy kupili:szok: Adam mówi że mu było przykro strasznie i że za rok ma to gdzieś wcale nikogo nie poczęstuje:no:mówi że szedł do domu ze szkoły i mu łzy leciały bo było mu głupio bo jego zdaniem to dobre cukierki on je najbardziej lubi:-:)-:)-:)-(
wieci jak mi to powiedział wytłumaczyłam mu wszystko ze to głupie że tak powiedzieli może z zazdrości a może tylko dlatego że chcieli mu jakoś dopiec albo zrobić przykrość i że ma się tym nie przejmować:no:a potem poszłam się do łazienki wypłakać bo było mi przykro że to jego święto chciał być miły dla kolegów a tu takie teksty:-:)-:)-:)-(
Malinka ja sama uważam,że to pyszne cukierki.
Zwłaszcza pieroty i bajeczne,bo ja kocham orzechy :tak:.
Jestem w szoku,że z takim tekstem wystartowali :eek::eek::eek::eek::eek:.
I to właśnie nasza przyszła młodzież a potem nasza Polska.
I jaka nasza przyszłośc?:crazy::crazy::crazy::crazy:
Oj kiepsko to widzę.
A Ty się nie przejmuj gówniarstwem.Zazdrościli mu i tyle.:-p:-p

Fajny obiadek.
A dlaczego bez brokułów?:sorry::sorry:
aa bo mi się odwidział:eek: jak uwielbiałam brokuły tak teraz nawet pomyśleć nie dam rady:confused2::confused2:do tego czosnek bleeeeee
No i pewni marchewka będzie....może jakąs fasolkę jeszcze znajde:nerd:

Malinka:szok::szok::szok: no szok:szok::szok::szok: no ja będę się bała z odmu wyjsć na starosć co by mi nasza polska młodzież nie nawrzucała:no::no: beznadzieja...
a tak swojądrogą to ja uwielbiam mieszanke:tak: są pyszniaste a te pieroty .....:rolleyes::rolleyes: no pycha....
To się biedny rozczarował...w sozku jestem..poszłabym do wychowawczyni chyba:angry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
As ja się gówniarstwem nie przejmuje przykro mi było ze moje dziecko w dniu swojego święta spotkała przykrość:-:)-:)-(
Natalineczka faktycznie ciężko znosisz ciąże:-(ja z Antkiem miałam podobnie:eek:
a brokuły to ja koffam po absolutnie każdą postacią tak jak kalafior i kalarepkę:tak::tak::tak:
11 lat temu o 12.54 urodził się mój pierwszy syn:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:jejku jaka ja wtedy byłam dumna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do dziś jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Hej moje drogie cioteczki ,poprasowałam ,zaraz idę po drzewo ,a potem po Ksawka do szkoły:tak:
Kerna brokuły na parze nie sa za dobre ,marchewka jest pyszna:tak:
Beata pewnie to była dobra decyzja,nie sztuka porwać sie z motyka na ksiezyc ,trochę czasu minie odkujecie sie ,M pozycja w wojsku sie wzmocni ,wszystkiego sie dowie,a moze faktycznie mieszkanie wam przyznają ,będzie dobrze:tak:
Witaj Natalineczka,az tak cieżko znosisz ciaze :szok:a jak maiłaś za 1 razem??
przy Czarku to ja wogóle nie wiedzialam że jestem w ciąży :no::no::no:
no tylko dlatego sie dowiedzialam ze @ nie mialam
nie jest az tak strasznie ale moglobyc lepiej, wiem ze niektore znosza o wiele gorzej

Mialam pisa ze Kerna pwnie patrzec teraz na brokuly nie moze hihihi.
Smaki w ciazy sie zmieniaja .Mnie tez na polowe rzeczy odrzucalo :-(.
NATALINECZKA zycze aby fasolka ie dawala ci juz wiecej w kosc :-).
MALINKA kurcze co za dzieci :-(.Przykro mi ze Adamowi w dniu swojego swieta koledzy zrobili przykrosc :-(.
A robicie dzis dla niego mala imprezke?

Oliwka spi juz od prawie 2 godzin.Jak sie tylko obudzi to dam jej serki i lecimy na sanki.Musze wejsc na poczte i do sklepu po ziamniaki.Wrocimy to wezme sie za obiad .A pozniej to za zabawe z Oliwka :-).
Zajze pewnie wieczorem.Ale dzis caly dzien na kompie siedze wiec musze z tad w koncu wyjsc hihihi.

Aha przed sankami odkurzyc musze :-)

reklama
Natalineczka..no ja tak samo się czułam:tak: mega mdłości, zero energi...senna..koszmar.
A w niedziele zjadłam mega pyszną pizze i przeszło:-D od niedzieli zero mdłości:tak: i nawet coś energi więcej:tak: podobno do 10tc jest masakra a potem coraz lepiej..u mnie sie sprawdza:tak:

Do góry