reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam bardzo mi przykro:-( kiedy to przeczytałam ,nie wszyscy bogaci są tacy sami i nie zawszę tak samo myślą ,znam taka rodzinę ich syn chodzi do prywatnej szkoły ale jest zboku też nie jest zapraszany na urodziny a może kupić droższy prezent za to zaprasza dzieci takie które mu nie zazdroszczą i te które poznał np. w frajdzie wtedy widać że jest szczęśliwy ,ciężko ma dlatego że większość rodziców z jego klasy pozjadały wszystkie rozumy a koleżeństwo było fałszywe .Nawet jak masz możesz być dobrą sąsiadką ,uczciwą , koleżeńską :-) a przede wszystkim soda do głowy nie uderza ale takich jest mało !pozdrawiam
witamy witamy, my się chyba nie znamy ;-);-):tak::tak::tak:
opowiedz coś więcej o sobie:tak::tak::tak::tak:

Witam nowe mamusie:-):tak:.
Trochę sprzątania odfajkowałam:tak:,poprasowałam ubrania - wczoraj kumpela dała po swoim Kubusiu dla Olka i Jula ubranek i bluzek to mam dla Olka na 2 tygodnie do zmieniania:tak::cool:.Zupka zrobiona,więc gites.
Julu pospał 1,5 godziny ale nadal brzydko kaszle:wściekła/y:. Zastanawiamy się z M nad postawieniem mu baniek:tak::dry::dry:.
Malinko, to bardzo przykre co spotkało Adasia:-(. Normalnie scyzoryk się w kieszeni otwiera:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:.
As, tulam na nerwy.
Natalineczko, witaj i też tulam na niedogodności :tak:a nazywają ciążę stanem błogosławionym:eek::confused2:;-).
Dorotka, ale Oliwka teraz da Ci popalić, pełna zapału do zabawy po tak długim spaniu:tak::-).
Anka zdjęcia super a kociak Lali słodziutki.:tak::tak:
Zmykam się szykować na kurs, bo autobusem muszę - M zabrał kwity i kluczyki i dupcia blada.:wściekła/y:

Madziula jeszcze kupiłam sobie m.in. nowy chodniczek do przedpokoju i dywan do pokoju :tak::rofl2: Czekam, aż przyjdą :tak: A dywaniki to kupiłam takie na wydarcie, jak się w nie wgniecie ciastolina to nie będę płakać :-p:-D

U KONESERA ZAWSZE TANIEJ 290/200 (909608482) - Aukcje internetowe Allegro
UKONESERA KUPUJ TANIEJ 100/2O5 (910169014) - Aukcje internetowe Allegro
U KONESERA KUPUJ TANIEJ DYWANY 160/234 (920918812) - Aukcje internetowe Allegro

Lunka to nieciekawie :szok: Duuuuużo zdrówka :tak:
Ale super te dywany a jakie tanie:szok::szok::szok:Zaluje ze kupowalam dzieciakom inne bo tu mialabym o wieeele tansze:tak::tak::tak:Ale zobacze sobei co jeszcze maja bo chcialabym jakis na korytarz taki dluugi i chudy;-):-)
Dziewczyny, prz tym bólu ostatnie oieniądze bym oddała i prywatnie poszła, ale wszyscy kożystają z TEGO tomografu, innego nie ma.
A saridon kupie sobi dzis, i tak musze isc do apteki i mojemu coś kupic, jakieś badziewie złapał od matki. POłamany jak nie iwem.
Zdrowka dla mezusia:tak:
A Tobie Kochana zycze zeby ten bol glowy sie wreszcie skonczyl
oj święta prawda z tym sercem i dupą:tak::tak::tak:
As kochana nie dobrze :no::no::no::no:tulę cię mocno:tak::tak::tak::tak:
próbuję Antochę położyć spać a ta bestia ledwo na oczy patrzy a jeszcze dyskutuje i z Julką się kłóci:szok::-D:-D:-DJulka popatrzyła na niegi i mówi "śpij smarkaczu a nie z dorosłą siostrą się kłócisz":szok::szok::-D:-D:-D:-D
Dobre hehe:-D:-D:-D:-D
witam was dziopeczki, znów po dluzszej przerwie, :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
niestety nadal dokucza mi moja fasolka i nie zanosi sie na to aby przestala, teraz nie mam jako takich mdlosci ale nie mam na nic sily, kompletnie:no::no::no::no:
siedze w fotelu i zdycham oczy mi sie same zamykaja i za przeproszeniem d*** mi sie nie chce ruszac,
u lekarza bylam stwierdzil ze szyjka mi sie rozszerzyla i zrobil mi usg po czym stierdzil ze jest ok bo mam dluga szyjke:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
m w pracy a ja musze sie zaraz za jakies porzadki wziasc i obiad jakis, ale tak mi sie nie chce ze szok
Oj ja tez fatalnie przechodzilam obydwie ciaze:no::no::no:
to ze szyjka sie poszerzyla tzn ze masz sie oszczedzac?
Oby zle samopoczucie szybko Tobie minelo
HA ha fajnie Amelka gada:tak::tak::tak:

Adam zaniusł do szkoły kilogram mieszanki wedlowskiej co by klasę poczęstować zapytał przed lekcją matematyki swoja panią czy może (jego wychowawczyni) pani sie zgodziła wyciąga cukierki częstuje klase no i ok a na przerwie chłopaki do niego że ma biednych rodziców bo mu tylko takie lipne cuksy kupili:szok: Adam mówi że mu było przykro strasznie i że za rok ma to gdzieś wcale nikogo nie poczęstuje:no:mówi że szedł do domu ze szkoły i mu łzy leciały bo było mu głupio bo jego zdaniem to dobre cukierki on je najbardziej lubi:-:)-:)-:)-(
wieci jak mi to powiedział wytłumaczyłam mu wszystko ze to głupie że tak powiedzieli może z zazdrości a może tylko dlatego że chcieli mu jakoś dopiec albo zrobić przykrość i że ma się tym nie przejmować:no:a potem poszłam się do łazienki wypłakać bo było mi przykro że to jego święto chciał być miły dla kolegów a tu takie teksty:-:)-:)-:)-(
:no::no::no:Strasznie to przykre:-:)-:)-(Dobrze ze zaczelas Jemu szybko tlumaczyc i moze nie bedzie sie az tak przejmowal:no::no::no:
Z drugiej strony co to te dzieciaki maja w glowach?Jak mozna wychowywac dzieci w ten sposob:szok::szok::szok::szok:
Ja moim tez na duzo daje i duzo kupuje ale zawsze tlumacze ze sa tez biedniejsze dzieci i ze w zadnym wypadku nie nalezy sie z Nich smiac i okazywac tego ze sa gorsze tylko dlatego ze maja mniej pieniedzy:no::no::no:
Jakby moj Dominik tak komus powiedzial to chyba zarobilby w pape
As ja się gówniarstwem nie przejmuje przykro mi było ze moje dziecko w dniu swojego święta spotkała przykrość:-:)-:)-(
Natalineczka faktycznie ciężko znosisz ciąże:-(ja z Antkiem miałam podobnie:eek:
a brokuły to ja koffam po absolutnie każdą postacią tak jak kalafior i kalarepkę:tak::tak::tak:
11 lat temu o 12.54 urodził się mój pierwszy syn:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:jejku jaka ja wtedy byłam dumna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do dziś jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
I masz powod zeby byc dumna:tak::tak::tak:Baaa masz nawet trzy powody zeby byc mega dumna mamusia:tak::tak::tak:
A tak swoja droga tez byloby mi strasznie przykro na Twoim miejscu:-:)-:)-(
U Adama w klasie jest masa snobów tak wychowani są przez rodziców:eek:większość to tzw nowobogaccy wybudowali sobie duże domy albo mieszkają na osiedlach strzeżonych w apartamentach jak czasami podwożą dzieciaki do szkoły to takimi autami że szczena opada:szok:dzieciaki sa wychowane w dostatku dobrobycie nie wiedzą co to znaczy nie dostaniesz bo nie mamy pieniędzy ,nie stać nas:no:te dzieciaki chodza ubrane w dobrych markowych sklepach,chodza na masę zajęć dodatkowych , trzymaja się razem bo to ta sama klasa społeczna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i takich jak Adam maja za gorszych:-:)-:)-:)-:)-( nie pasuje do nich ,nie zapraszaja go do siebie bo nie pasuje do nich nie zapraszany jest na urodziny bo on sie im tym samym nie zrewanżuje np ostatnio chłopak od Adama z klasy miał urodziny wyprawiane kręgielni rodziec wynajeli salę na 4 godziny żarcia pod dostatkiem zabawa na całego ale zaproszeni tylko wybrani czytać bogaci:-(bo np mojega Adama nie stac żeby koledze z klasy kupić w prezencie urodzinowym mp4:szok:a takie sobie dzieci robią prezenty:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jest w klasie na 17 osób 5 takich jak Adaś więc odstają:-(
a z wychowawczynią jego na ten temat nie da się pogadać to fajna kobietka jest ale jej takie sprawy nie interesują to raz a dwa ona woli współpracować z rodzicami tych bogatszych dzieci bo na ich wsparcie finansowe w życie szkoły można zawsze liczyć:eek:brutalne to jest ale niestety prawdziwe 21 wiek mamy:-:)-:)-(
To jest po prostu straszne:no::no::no::no:I zostawiam to bez komentarza:no::no::no:Bo az mi slow brak
No i sa fotki

Ide poczytac
Pranie powieszone, drugie sie kreci, posprzatne i czekam az kurka calkiem pusci tak co by ja dobrze natrzec przyprawami.Laura sie bawi kotkami i pieskiem wiec mogla zrzucic zdjecia na komp:tak:
Super foteczki:tak::tak::tak:A Laura jakim jest slicznem koteczkiem;-):-)
Szkoda ze u nas nie ma czegos takiego
My po spacerku, spotkałam się ze znajomą, dawno się nie widziałyśmy i było bardzo miło :tak: A stan chodników maskara :szok: wszystko zaczyna płynąc, Helenka miała rajstopy mokre do kolan :wściekła/y: No ale ona szczęśliwa bo mogła po kałuży chodzić, bo cała nasza droga to była jedna wielka kałuża :eek: Anika spała na spacerze jakieś 30 min więc będzie ciekawie wieczorem :eek:

Malinka, współczuje twojemu synkowi :-( A koledzy brak słów, dzieci są bardzo brutalne w swoich osądach:no:

Anka a co to za parada?? bo ja gapa nie doczytałam :zawstydzona/y::rofl2:
U nas "chodniki" tez sa masakryczne:no::no::no:A jak juz jest kawalek lepszego to zawsze jakis baran zaparkuje tam tak samochod ze i tak nei da sie przejsc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Tez bylam po mlodego z wozkiem i bylo fatalnie:no::no::no:Pelno wody i na pol roztopionego sniegu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Masakra
Teraz mlode juz spia,a Dominik mi halasuje jakimis samochodami:no::no::no:
Musze obrac ziemniaki do obiadu ale mi sie nie chce

Witam :-)dziękuję za przywitanie tak jestem nowa tutaj ale w domu już 8 lat mam synka Mateusz 2002 oraz córeczkę Laure 2008 może będę mogła z wami pisać :zawstydzona/y: tak przeglądałam i odpisałam na post Malinki
Witam nowa mamusie i zapraszam do pisania:tak::tak::tak:
Moze napisz nam cos wiecej o sobie i swojej rodzince:-):tak:

MARTA
Bo ten co powiedzial ze ciaza to stan blogoslawiony chyba nigdy nie byl w ciazy hehe;-):-D:-D:-D

...

Bo ten co powiedzial ze ciaza to stan blogoslawiony chyba nigdy nie byl w ciazy hehe;-):-D:-D:-D

Oj świete słowa :tak::tak: Ja przechodziłam nieciekawie obydwie :eek:

Witcie odrazu mówie ze nie poczytam sorki ledwo na oczy patrze jest mi słabo wszystko mnie boli,nie moge nic jesc jest mi zimno miałam stan podgorączkowy:szok:tak ze mam nadzieje ze zrozumiecie.Miłego dnia.

Zdrowiej szybko :tak::tak::tak:

Musze się wziąć do roboty, ale mam lenia :eek:

reklama
OK szczesliwa mamusia i żonka prowadząca dom oraz wychowuje moje szkrabki niestety mój mąż chciał tak :szok:
cały dzień sama z Lalą ale jest grzeczna i jak na swój wiek dużo potrafi ma się od kogo uczyć hi hi
lubię czytać no i gotować mało znajomych i brak sąsiadów:-( niestety mieszkam troszkę na uboczu ,całymi dniami ,snuję się po domu no i doszło do tego ze rozmawiam ze ścianami odpisuję teraz bo zazwyczaj jak ja jestem na dole to Lala jest na górze i muszę tak chodzić po schodach żeby zobaczyć co robi :-)

Do góry