reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

zuzia1 obserwuj i sie nie denerwuj!!!Jak je ladnie i nie ma goraczki i rozwolnienia to byla pewnie mala niestrawnosc..cos lezalo na zoladku i tyle...Zdaza sie a moze byl za pelny i mu sie ulalo podczas snu.Podluz pod nozki lozka od strony fglowy ksiazki zeby glowa byla wyzej i obserwuj.

Iwonka to jezeli tak pragniecie tego bocianka to faktycznie odstawiaj od cycunia i trzymam kciuki zeby przylecial do Was z wiadomoscia ze bedzie za 9 miesiecy z powrotem ;)
Pozniej wstawie adres strony albo juz wkleje zdiecia jak Jula go otrzyma bo musze teraz uciekac.

Pozdro! :)

reklama
Joanna Juz znalazlam ten samochodzik chicco :D wlasnie o takim tez myslalam ale mam do ciebie pytanie czy wiesz ile on kosztuje w sklepie normalnie?

WOW!!! to nie zla roznica ;D Tyle ze ja jeszcze nigdy nie kupowalam nic na allegro i wogole nie wiem jak mam sie do tego zabrac a i strasza mnie ze trzeba wiedziec od kogo sie kupuje.A tez bym chciala to kupic i mam prosbe zebys Joanno dala znac jak ci dostarcza ten samochodzik ok?

Moj szkrab wykapany i na jedzony i buszuje w lozeczku,wiec nie wiem kiedy usnie ale mysle ze juz niebawem ;D mam nadzieje ;) A i nie wiem skad na nozkach ma pelno siniaczkow?Czyzby to bylo nastepstwo upadkow itd.... ::)

Witajcie Mamusie
Jednak wyjazd na Casting sie nie uda, poniewaz bylismy dzis na kontroli w Poradni Oceny Rozwoju Malego Dziecka i pani doktor powiedziala ze musimy porobic wszystkie badania tzn. krew i mocz ale jak sie uwiniemy i zdazymy wszysko szybko i sprawnie zrobic to moze pojedziemy na Casting w pozniejszym terminie.
Dziekuje wszystkim mamusiom ktore byly za tym zebym pojechala na ten Casting

Spoko Iwonka jak tylko cos bede wiedziala to dam znac.

Jula dzis po dlugich chichach i smichach zasnela przed chwila,Ja juz po kapieli i tez uderzam do lozeczka do moich dwoch skarbow..tego malutkiego i duzego.. :)

DOBRANOC!!!!!

Ide i ja spac bo moja rodzinka juz dawno slodko spia ;D
ale mam jeszcze pytanko to tak na jutro moze juz zadam jak ubieracie swoje dzieci w taka pogode niby zimna a czasem cieplejsza a jutro ma byc wogole zimno brrrrrrr.... :(
DOBRANOC!!!

DZIEN DOBRY!!!
Ooooo choc raz ja jestem pierwsza a to dlatego ze moje dziecko wstalo dzis o 6.00 a ja ledwo patrze na oczy bo Vanesska budzila sie cala noc z 8 pobudek napewno i cyc to zasniecia :mad: Ja juz nie wiem czy to sie kiedys skonczy,Powoli trace nadzieje.

Pogoda paskudna,pewnie jak i u kazdego. a JAK WY UBIERACIE SWOJE DZIECI W TAKA POGODE?

Milego dnia!

Dzien dobry wszystkim,
u nas pogoda sie poprawila i swieci sloneczko :D wreszcie! Moje dziecko, ranny ptaszek, wstalo juz o wpol do piatej i oczekiwalo jedzonka, lezac na brzuszku w porzek lozeczka i gruchajac :). Teraz juz od 3 godzinek smacznie spi. Co do ubioru w niezbyt ladna pogode, to przede wszystkim patrze ile jest stopni, jezeli okolo 20 stopni lub powyzej, to nie przegrzewam malego, zreszta zawsze baaardzo rzadko sie zdarzalo, ze nosil czapke. Zakladam body na to jakas bluzeczke, spodenki, skarpeteczki i tak z nim spaceruje. W momencie, gdy jest silny wiatr, zakladam jakas delikatna czapeczke.

reklama
Witam wszystkie mamy. Nadrobiłam zaległości w czytaniu, w końcu.
Asia Z Co do winogron to ja jem na kilogramy i to są owoce po których mojej małej nigdy nic nie było. Może zjadłaś jeszcze coś innego?

Zuzia Na szczęście mojej małej sie nawet nie ulewa po jedzonku, ale może faktycznie miał dzidzi za ciężki brzuszek,.Ale jak teraz jest już ok. to bym obserwowała, ale nie zamartwiaj się.

Izabellka Współczuje perypetii przeprowadzki.Też mnie to czeka, tylko musimy najpierw wynająć jakiś domek.

Aga TRZYMAM KCIUKI.Fajnie,że masz szanse na taką prace. Ja jak pracowałam w niemczech to w fabryce, pomimo wyższego wykształcenia.Jeszcze raz powodzenia.

i całej reszcie super mam ,życze miłego dzionka, uśmiechów naszych dzieci i słońca. Ale u nas też brzydko :mad:

Do góry