reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzien dobry :) My juz na nozkach. Pogoda jak zwykle ostatnio bardzo kiepska, pada i jest pochmurno. No coz juz sie powoli przyzwyczajam do mysli ze okropna jesien tuz tuz.... Erik teraz sie bawi jak najety, grucha, piszczy, przewraca sie na brzuch i smieje sie w glos sam do siebie :laugh:. Fajnie go sobie tak posluchac. Musze chyba go troche ponagrywac na kamere i babci do Polski przeslac, bo zobaczymy sie dopiero w Swieta, jak dobrze pojdzie. Niedawno kupilam sobie tez fajowski sprzecik do cwiczenia miesni Kegla. Musze powiedziec, ze rewelacja!!. Stosuje dopiero pare dni, a juz widac efekty ;).

Dzien dobry od rana chociaz raz udalo mi sie byc druga
Mam pytanie do wszystkich mamus: dostalam z malym zaproszenie na casting do Gliwic i nie wiem co mam zrobic jechac czy nie?
Doradzcie mi prosze

dzien doberek!

U nas dzisiaj zapowiada sie ładna pogoda na razie prawie bezchmurne nieboi grzeje słoneczko, Kubus jest po kaszce bananowej - uwielbia ja - i teraz fika w łóżeczku tak zachowuje sie przed spaniem.

Syl1982wia - a co to za casting ?

No pewnie Sylwia, ze bym pojechala!!! :) Pewnie chodzi Ci o casting dla dzieci, gdzie dzidziole biora udzial w reklamach, prawda? ;) To super, korzystaj, tylko oczywiscie nic na sile, jezeli maly nie bedzie chcial, to go nie zmuszaj.

Witajcie
Casting na ktory dostalam zaproszenie jest w Gliwicach, najprawdopodobniej do reklam dzieciecych bo tak napisali, dostalam to zaproszenie bo zalozylam malemy stronke ze zdjeciami na stronie www.bobasy.pl a dokladny moj adres ze zdjeciami widnieje nad zdjeciem moich lobozow i wlasnie bylam ciekawa czy wy moze tez dostalyscie takie zaproszenia. A co do wyjazdu do Gliwic to wiekszosc osob mowi zebym pojechala
POZDRAWIAM

Witam Was !!!
Nie mam kiedy tu zajrzec,bo remont wciaz na glowie.U nas od rana bylo sloneczko piekne a teraz juz sie zachmurzylo.Bylam dzis na bazarku i kupilam swojej malej kilka ekstra rzeczy H&M i kurtke ladna a to wszystko uzywane ale stan idealny.Teraz jak raczkuje to musze miec jakies ciemne rzeczy. Ciagle mam problem z przewinieciem dziecka bo ona jest taka ruchliwa ze nie da sie jej polozyc i normalnie zmienic pieluchy ::)
Casting super sprawa,sprobowac mozna.ja bym tez pojechala ;)
Pozdrawiam was serdecznie i postaram sie pozniej wpasc ;D
A cha zapomnialam napisac ze nadal karmie piersia bo jeszcze nie udalo mi sie jej odstawic,w dzien bez cyca ale ta noc....... :mad: :( ::) :p

reklama
Hejka!
Ale dzis zwariowany dzien..dobrze ze juz sie konczy.Wpadlam na chwilke i zaraz uciekam bo podam na rzesy...

Fajna sprawa z Tym castingiem..pojechac nie zaszkodzi....dobrej zabawy zyczymy jakby coi czekamy na dalsze wiesci w tej sprawie.

Dobrych snow i do jutra,paaaaaaaa

Do góry