reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam po baaardzo dłuuugiej przerwie,
właśnie wróciliśmy z wakacji i choć bardzo ciekawi mnie o czym pisałyście, nie mam siły tego nadrabiać :p
Gratuluję zaproszenia na casting :) i spadam, bo padam...
Dobrej Nocy :D

reklama
Ja spadam DOBRANOC !!!
Czesc zuzia1 Wszystkiego najlepszego dla Kubusia Z suwaczka wynika ze 2 dni temu skonczyl cztery miesiace :)

Hej !
Choć raz jestem pierwsza ;). Iwonka dziękujemy za życzenia :). Dzisiaj mój ostatni dzień urlopu macierzyńskiego :( i jadę do pracy wziąść jeszcze z miesiąc wypoczynkowego. Później już nie będę mamą siedzącą w domu z dziećmi, ale mam nadzieję, że pozwolicie mi tu zaglądać ???

spoznione zyczonka dla wszystkich maluszkow :)
sylwia pewnie ze sprobujcie sil na castingu :) fajna przygoda i pamiatka jakby sie udalo :)

no to wcale duzo nie naklikalyscie :p gdzie sie podziewacie? pewnie ostatek wakacji zarzywacie :)
a my moze sie wprowadzimy w ten weekend do naszego mieszkanka, o ile znowu cos nie wystrzeli ::) 8) hehe
maly marudny ostatnio, zabki chyba znowu ida; budzi sie w nocy i zamiast isc spac to sie drze ::) rany, ile mozna ???
ide znowu dac ogloszenie do gazety; u nas nie ma takiego biura niań a szkoda :(
mileggo dniaaa :)

Hej Iza!!! Powodzenia w szukaniu niani ;) Oskarek ci marudzi a ja musze sie pochwalic ze moja mała wczoraj poszla ladnie spac wieczorem. Od nie pamiętam kiedy obyło sie bez krzyków, wrzasków i suszenia brzuszka suszarką ;) oby wiecej takich nocek!!! Teraz tez zasnęła wiec mam chwilke zeby zajrzec na BB. Ucałuj Oskarka i życzymy spokojnej przeprowadzki !!!

Trzeci raz zaczynam pisac bo moja corka mi przeszkadza ;D wstalismy przed 7 wiec nie jest zle ;) za oknem pochmurno a ja robie pranie i chcialam zrobic wiecej bo jutro ma padac ale nie wiem czy jednak i dzis deszcz nie spadnie :mad:
Jajk ja bym chciala tez sie juz przeprowadzic do nowego domku ale mysle ze u nas to jeszcze z miesiac potrwa :( teraz montujemy kominek :laugh:
Zycze milego dzionka wszystkim!!!

Hallo, to i my sie przywitamy!! Jestem dzisiaj troche "trzesaca", bo czeka mnie w czwartek rozmowa o prace, kurde niezle sie stresuje ;D, ale coz wszystko jest do przejscia. My juz od kilku godzin po sniadanku, lecz jakos nie moglam sie zebrac do napisania czego kolwiek, poniewaz w kolko telefony mialam. Maly w lozeczku wywija "koziolki". Musze mu chyba zaraz cos do jedzonka dac. Wypogodzilo sie u nas troszke, wiec na pewno uskutecznimy spacerek. :)

reklama
dzien doberk!

Muszę sie pochwalić poczynaniami mojego synusia: drugi dzień z rzędu synus robi coraz dłuższe przerwy w nocy do karmienia od wczorajszego wieczora do dzisiaj: cycus: po kapieli 20:30, 00:00, 05:00, 7:30, gry i zabawy z mamusią w łózku i ze zmęczenia usnęliśmy razem o 8:30 i spaliśmy do 10:00 ;D
I teraz po kaszcze usnął grzecznie ;D

Zyczego miłego dnia, pomyśnych załatwień w sprawach do wieczorka!

Do góry