reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja spadam DOBRANOC !!!
Czesc zuzia1 Wszystkiego najlepszego dla Kubusia Z suwaczka wynika ze 2 dni temu skonczyl cztery miesiace
Czesc zuzia1 Wszystkiego najlepszego dla Kubusia Z suwaczka wynika ze 2 dni temu skonczyl cztery miesiace
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Hej !
Choć raz jestem pierwsza . Iwonka dziękujemy za życzenia . Dzisiaj mój ostatni dzień urlopu macierzyńskiego i jadę do pracy wziąść jeszcze z miesiąc wypoczynkowego. Później już nie będę mamą siedzącą w domu z dziećmi, ale mam nadzieję, że pozwolicie mi tu zaglądać ???
Choć raz jestem pierwsza . Iwonka dziękujemy za życzenia . Dzisiaj mój ostatni dzień urlopu macierzyńskiego i jadę do pracy wziąść jeszcze z miesiąc wypoczynkowego. Później już nie będę mamą siedzącą w domu z dziećmi, ale mam nadzieję, że pozwolicie mi tu zaglądać ???
Izabelka
Oski i Wercia
no to wcale duzo nie naklikalyscie gdzie sie podziewacie? pewnie ostatek wakacji zarzywacie
a my moze sie wprowadzimy w ten weekend do naszego mieszkanka, o ile znowu cos nie wystrzeli : 8) hehe
maly marudny ostatnio, zabki chyba znowu ida; budzi sie w nocy i zamiast isc spac to sie drze : rany, ile mozna ???
ide znowu dac ogloszenie do gazety; u nas nie ma takiego biura niań a szkoda
mileggo dniaaa
a my moze sie wprowadzimy w ten weekend do naszego mieszkanka, o ile znowu cos nie wystrzeli : 8) hehe
maly marudny ostatnio, zabki chyba znowu ida; budzi sie w nocy i zamiast isc spac to sie drze : rany, ile mozna ???
ide znowu dac ogloszenie do gazety; u nas nie ma takiego biura niań a szkoda
mileggo dniaaa
Hej Iza!!! Powodzenia w szukaniu niani Oskarek ci marudzi a ja musze sie pochwalic ze moja mała wczoraj poszla ladnie spac wieczorem. Od nie pamiętam kiedy obyło sie bez krzyków, wrzasków i suszenia brzuszka suszarką oby wiecej takich nocek!!! Teraz tez zasnęła wiec mam chwilke zeby zajrzec na BB. Ucałuj Oskarka i życzymy spokojnej przeprowadzki !!!
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Trzeci raz zaczynam pisac bo moja corka mi przeszkadza ;D wstalismy przed 7 wiec nie jest zle za oknem pochmurno a ja robie pranie i chcialam zrobic wiecej bo jutro ma padac ale nie wiem czy jednak i dzis deszcz nie spadnie
Jajk ja bym chciala tez sie juz przeprowadzic do nowego domku ale mysle ze u nas to jeszcze z miesiac potrwa teraz montujemy kominek :laugh:
Zycze milego dzionka wszystkim!!!
Jajk ja bym chciala tez sie juz przeprowadzic do nowego domku ale mysle ze u nas to jeszcze z miesiac potrwa teraz montujemy kominek :laugh:
Zycze milego dzionka wszystkim!!!
aga29
Fanka BB :)
Hallo, to i my sie przywitamy!! Jestem dzisiaj troche "trzesaca", bo czeka mnie w czwartek rozmowa o prace, kurde niezle sie stresuje ;D, ale coz wszystko jest do przejscia. My juz od kilku godzin po sniadanku, lecz jakos nie moglam sie zebrac do napisania czego kolwiek, poniewaz w kolko telefony mialam. Maly w lozeczku wywija "koziolki". Musze mu chyba zaraz cos do jedzonka dac. Wypogodzilo sie u nas troszke, wiec na pewno uskutecznimy spacerek.
reklama
kubusiowa
Fan(ka)
dzien doberk!
Muszę sie pochwalić poczynaniami mojego synusia: drugi dzień z rzędu synus robi coraz dłuższe przerwy w nocy do karmienia od wczorajszego wieczora do dzisiaj: cycus: po kapieli 20:30, 00:00, 05:00, 7:30, gry i zabawy z mamusią w łózku i ze zmęczenia usnęliśmy razem o 8:30 i spaliśmy do 10:00 ;D
I teraz po kaszcze usnął grzecznie ;D
Zyczego miłego dnia, pomyśnych załatwień w sprawach do wieczorka!
Muszę sie pochwalić poczynaniami mojego synusia: drugi dzień z rzędu synus robi coraz dłuższe przerwy w nocy do karmienia od wczorajszego wieczora do dzisiaj: cycus: po kapieli 20:30, 00:00, 05:00, 7:30, gry i zabawy z mamusią w łózku i ze zmęczenia usnęliśmy razem o 8:30 i spaliśmy do 10:00 ;D
I teraz po kaszcze usnął grzecznie ;D
Zyczego miłego dnia, pomyśnych załatwień w sprawach do wieczorka!
Podziel się: