reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

na pewno? a ma dokladnie ten sam? nie wiem co zrobic:-(
ale chyba inego nie kupie:sorry2:
kupie i sie okaże, jak sie nie bedzie rozkladal to poki co bede jezdzilam w tym który mam z maksem dopoki nie zacznie siedziec:tak:

medea sorki wprowadziłam Cię w błąd,on rzeczywiście rozkłada się do spania,to moja kolezanka ma podobny ale tamten się rozkłada kubełkowo a ten normalnie :tak::tak::tak::tak:moja pomyłka :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam laski niedzielnie:happy:
jejku jak to brzmi nie jestem w pracy w niedzielę jupiiiiii:-D:-D:-D
po imprezce było super kaca brak:tak:antoszka spał nam od 22 do 8.30 więc my się też w miarę wyspliśmy bo poszlismy spać koło 2 :tak:mój chłopina pił z głową był wesoły wszyscy się tak uśmialiśmy że mnie dziś mięśnie brzucha bolą:szok:
zimno to chyba jednak opryszczka i ide z tym jutro do lekarza bo boli okrutnie ust dziś dobrze otworzyć nie mogę i taki mi sie na końcu biały czop zrobił:eek:zowirax nie pomaga pasta do zębów też maść cynkowa to samo więc tylko lekarz mi juz chyba został:eek:
Medea wózeczek który wybrałaś jest fajny tylko dla mnie ogromny minus to brak kosza na zakupy ale ja to bez auta jestem no i wiadomo jak idę po julię do szkoły to robię big zakupy nieomal jak anabubka ładuję pod wózek do tego juliny plecak jak ciężki worek z kapciami a jedną ręke musze miec wolną jak przechodzimy np przez ulicę:tak:no i on jest dość niski a ja raczej z tych dużych ale wizualnie podoba mi się bardzo a drugi to ten co pokazała Agnes espiro city:tak:
Patrysiu opowieś z porodu a właściwie z drogo do świetna:rofl2:a malutka no cudo:tak:
Dorotka fajnie ze mąż z imprezy wraca trzeźwy:tak::tak::tak:
Ania fotki super:tak::tak::tak:
Kerna a jak brzusio rośnie??
Martuś a co za grę ma Olek na zdjęciu?napisz mi czy chłopcą się spodobała bo chcemy dzieciakom kupić jakieś gry planszowe:tak:
Madziula oj czuję jak czule pozdrawiałaś chłopa w tej szopie:-D:-D:-Da moje dzieci to ja sama nie wiem:-D:-D:-Djulina wiem że wczoraj była u babci a adam u dziadka a jak ich migracja wygląda to ja nie wiem wiem ze 14 mają wrócić do domu:-D:-Dale zadzwoń do mojej mamy i zapytaj kiedy dzieciaki mogą podrzucić do ciebie:tak:

malinka no całuśna to dziś nie jesteś:zawstydzona/y: brrrr nie zazdroszczę:dry:. nie doradzę bo nigdy nie miałąm takich problemów:cool2: a z wózkiem to ja niedługo też bedę w temacie bo ten co mam to średnio jest wygodny a z drugim bobasem to nie dam rady..myśe o bliźniaku..ale to jeszcze mam czas do namysłu.http://www.1000bebes.com/imatges/productes/371/color1790.jpg póki co mam taki wózek
a co do brzuszka to no rośnie, ale jeszcze nie ten typoy ciażowy, tylko tak ogólnie puchne....kupiłam sobie dresy i w nich szaleję bo reszta spodni.....załamka.
M opszedł z bejbe na krótki spacerek i mam chwilkę. zaraz go położymy lulu i zabiore sie za obiadek. mamy jeszcze wiejską kurke od teściowej, rosołek już gotowy, jeszcze ziemniaki i jakaś suróweczka...mniam

Witam
My wlasnie konczymy sniadanko:tak:Zrobilam dzisiaj tosty bo mialam za duzo wszystkiego w lodowce;-):-)
Dziewczynki tak jakby lepiej ale nadal zasmarkane i Wiktoria kaszle:no:
Na dworze zimno wiec pewnie znowu w domku siedzimy:no:
Zaraz sprobuje Was troszke poczytac

Czesc mamuski witam sie niedzielnie :-)
ANKA super LALA miala zabawe .HMM czyzby jej sie zabardzo nie podobalo ze chciala do domu?.Tys to jest przykladan zona -zostawiac M aby sie napil :-) .
:-) .

Oli jak zasnela przed 21 Obudzila sie o 22 ,pozniej o 3.30 a od 6.30 juz nie spimy .Oj cos od wczoraj jakos wczesnie ona wstaje :-( .
Na dzis planow brak a szkoda bo gdzies bym poszla i cos porobila .
MILEGO DNIA
ja zawsze taka bylam
jezeli chodzi o alkohol to owszem moj moze sie napic.Alkohol jest dla ludzi oczywiscie z glowa ktorzy znaja umiar.Nie tolerowalabym tego jakby chodzil z kumplami po kanjpach i chlal.W domu czy jak jestesmy w gosciach nie bronie mu.Nawet jak widac potrafie go zostawic w gosciach zeby spedzil czas z kumplami.
A z tym wstawaniem moze Oli chcialo sie pic i dlatego sie obudzila, teraz okres grzewczy to wiesz moze za suche poietrze byylo:confused:
fotki super,widać ze Lala sie wyszalała i ze bardzo jej się podobało.

też musimy w któryś weekend wybrać sie z Oliwką na taką salęż zabaw,kiedyś bylismy i tez jej się podobało.więc musimy zacząć tam częściej chodzić :tak::tak::tak::tak:

my własnie jemy sniadanko,M zrobił jajecznice i wszyscy teraz wcinamy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja jestem zadowolona jak ja tam zabieram wczoraj jechalismy 35km zeby sie wybawila.Wole to niz zimno na placu zabaw:-D
Witaj Pati!! Poród ekspresowy, ale że zachowałaś zimną krew w drodze do....szacunek:tak::tak::tak: Niech Ci małą tak śpi już cały czas..odpoczniesz chociaż...super kurcze:-)

WIRUS!! haha:-D

no cudna czarnula:-)

no cieszę się bardzo:tak: ja też jak mojemu się udaje wyść o własnych siłach to kamień z serca mi spada bo to użeranie się z nim potem to koszmar:baffled:
A myslovitz...uwielbiam;-)

no same widzicie..wirus:-D ale bólu współczuję...ja póki co mam luzik;-)

z charakterkiem:-D:-D:-D

To się witam za dużo nie piszę bo:
1. M w domu i wiadomo
2. moderowanie zajmuje mi sporo czasu, a babeczki są w gorącej wodzie kąpane :baffled::baffled::baffled:
U nas śniegu nasypało jak przez całą zimę:szok: i sypie dalej więc dziś jedziemy na sanki. A może nawet na wyciag:happy2:.
Śniadanko zrobione dziś podajemy omlecik z warzywami i ogórasami kiszonymi......pycha. M zajada a ja na swoją porcję czekam.
Mdłości praktycznie ustąpiły, le jeszcze nie do końca niestety....:wściekła/y:
Miłej niedzieli życzę:tak:
jak chlop w domu to wiadomo o co chodzi:-D
jeszcze troche i mdlosci mina;-)
super:tak::tak::tak:

poki co bede jezdzilam w tym który mam z maksem dopoki nie zacznie siedziec:tak:

nie masz w tym wozku co kupilas spacerowki?
Nie wypowiadalam sie na temat wozka ale moim zdaniem taki wozek kupuje sie dziecku jak ma rok.Nie wyglada mi on na stabilny tzn chodzi mi o kregoslup dziecka.Wozki 2 in 1 maja jedna bardzo stabilne i mocne oparcia ktore sa jak decha gdy sie dziecko polozy.Wtedy wiadomo ze sa dobre i nie skrzywia dziecku kregoslupa.Oczywiscie zrobisz jak chcesz ale ja bym zaczekala przynajmniej do wiosny z takim zakupem:sorry2:

Witam,

wczoraj był ciężki dzień :tak:

Od teściowej wróciliśmy do domu i zaraz przyszli goście :szok: Ale M zadowolony z imienin, więc super :tak:

Pati, witaj spowrotem :tak:

Madeuska

Znajoma mi odpisała a propos wózka.

" Jeżdżę bo muszę. Koła trzeba smarować przynajmniej raz w tygodniu, skrzypią od nowości. Bardzo przeszkadza brak regulowanego podnóżka. Oparcia nie da się ustawić w pozycji pionowej. Ciężko się prowadzi. Nie polecę go nikomu.

Zdecydowanie na plus: cena, waga, składanie, wygląd."

Niezbyt pochlebna opinia :baffled:

Ale ten pierwszy niebieski, spełnia moje wymagania :-p
- sztywne oparcie rozkładane do leżenia i ustawiane w pionie
- regulowany podnóżek
- fajny kosz na zakupy
- lekki
- ładny i niedrogi :tak:

Agnes, nigdy w życiu takiego klamota :szok::no::-D miałam go

CZARNA LIMUZYNA ORA !!!mamas and papas NAJTANIEJ (891950759) - Aukcje internetowe Allegro

A teraz torcik :-p Tylko proszę się nie śmiać bo to mój pierwszy :-p

p1140147.jpg

By lola_lu, shot with DMC-FX07 at 2010-01-31

reklama
proszę bardzo wiki to jest pati Nikola :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ale slicznotka:tak::tak::tak:
Fajny ten wozek i wogoel ja lubie ta firme:tak:
Ale moim zdanie Maksiu jest zdecydowanie za maly zeby jezdzic w parasolce a tym bardziej bez tej barierki zabezpieczajacej
nie ma takiej opcji żeby za meble wlazł bo jest zamkniety w kuli i w tej kuli biega po podłodze :tak::tak::tak::tak::tak:śmiesznie to wygląda ale cóż :-D:-D:-D:-D
Moja Pyska tez biegala w tej kuli i wygladalo to rewelacyjnie:tak::tak::tak:Ile razy gdzies w niej zasnela ze zmeczenia:-D
Super:tak::tak::tak:Ale sie wyszalaly
Ja planuje zrobic dziewczynkom trzy latka na takiej sali zabaw:tak::tak::tak:Ale to sie jeszcze okaze;-):-)
malinka no całuśna to dziś nie jesteś:zawstydzona/y: brrrr nie zazdroszczę:dry:. nie doradzę bo nigdy nie miałąm takich problemów:cool2: a z wózkiem to ja niedługo też bedę w temacie bo ten co mam to średnio jest wygodny a z drugim bobasem to nie dam rady..myśe o bliźniaku..ale to jeszcze mam czas do namysłu.http://www.1000bebes.com/imatges/productes/371/color1790.jpg póki co mam taki wózek
a co do brzuszka to no rośnie, ale jeszcze nie ten typoy ciażowy, tylko tak ogólnie puchne....kupiłam sobie dresy i w nich szaleję bo reszta spodni.....załamka.
M opszedł z bejbe na krótki spacerek i mam chwilkę. zaraz go położymy lulu i zabiore sie za obiadek. mamy jeszcze wiejską kurke od teściowej, rosołek już gotowy, jeszcze ziemniaki i jakaś suróweczka...mniam
Fajny ten wozeczek:-)Jak zaszlam w druga ciaze to wlasnie taki mialam kupic dla Oskarka(ten albo mutsy)ale ze okazalo sie ze sa dwie dzidzie gto musialam zmienic opcje;-):-)

MALINUS
Nie zazdroszcze opryszczki:no::no::no:Ja co prawda nigdy nie mialam ale domyslam sie ze jest to mega uciazliwe:no:

KERNUS
Gratuluje zostania moderatorem:tak::tak::tak:
A na jakim watku:confused:

Do góry