reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam mile panie:-D

dzionek minal aktywnie.ja k juz sie sprzed kompa ruszylam to ostro wzielam sie za robote,posprztalam ,zrobilam zupe,pozniej wyszlam z mala na dwor.wrocilysmy zaraz wrocila Paulina,trzeba bylo towrzysztwo nakarmic,pozniej biegeim sie szykowac i na ksiedza szykowca.dalam rade.na szczescie byl wikary,spoko koles,trcohe starszy ode mnie i ogolnie jest spoko:tak::tak::tak:
mojego p nie bylo a szkoda bo by mial o czym z ksiedzem gadac bo sie okazalo ze ksiadz tez kiedys pielegnice trzymal:tak::tak::tak:
gdala znami ale siedzial na lozku i sie patrzyl z usmeichem na akwarium:-):-):-):-)
z tego wszytskiegotak sie zagadal ze w koncu poszedl dalej.no i sie oazalo ze koperty nie wzial a ja tez zapomnialammu dac.
poszedl kawalek ,patrze ze wraca.wyskakuje za nim z koperta i dre i macham zeby sie wrocil:-D:-D:-D:-D gluia jestem nie:-)
no ale ladnie podziekowal:tak::tak:

lukam lwasnie na Misia na 2 i sie ciagle chichram:tak::tak::tak:
takie teksty leca ze nie moge:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no a potem polecialam na zebranie

to sie pochwale ze nasza szkola jest podobnopirwsza wPolsce ktora zakupila szkolna platforme edukacyjna i ma mobilna klase:tak::tak::tak::tak:
ale co sie dziwic jak to wlasnie u nas w Mrozach jest co roku ogolnopolski zjazd opiekunow pracowni internetowych :tak::tak::tak::tak:
poza tym wprowadzili dziennik elektroniczny-cos w sam raz Malina dla Ciebie :tak::tak::tak::tak::tak:
mozna byc codzinnie na biezaco z ocenami dziecka i z obecnosciami itd

dostala haslo i login:tak::tak::tak::tak::tak:
Paulina dobrz wypadla.oceny 4 i 5 na semestr(takie czastkowe).

przy okazji dowiedzialam sie jakie mamy sprytnego przewodniczacego klasy ,ktory jest zarazem przewodniczcaym rady rodzicow:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
nasze dzieci wyjezdzaja w czerwcu na zielona szkole,jakaos jak Boze Cialo.i koszt wyjazdy 400zl.to ten koles gdzies wylazil ze nasz dzieci z orzeczeniami i te w trudnej sytiuacji materialnej(j tez nie mam takiej latwej:tak:),to przynajmniej ja na Pauline dostalam 200zl,wiec musze tylko 200zl zaplacic:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
jeszcze do gopsu pojde moze z pfronu reszta bedzie.

Panie stiwerdzily ze sobie z Paulina poradz.boje sie,ale to jeszcze troce czasu.najwzyej dam paniom dluga instrukcje obslugi Pauliny i bede wisiec na telefonie:-D:-D:-D:-D:-D

a po zebraniu przy okazji zebrania rodzicow bylo ogladanie sukienek komunijnych.ustatlilismy ze beda skromne proste alby dla dziewczyn a chlopcy w garniturkach.alba 100zl z torebka:tak:

n i potem skoczylam do sasidki przekazac wiesci bo nie byla na zebraniu i w koncu wrocilam do domu na 20:-)oddychlm troche:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no i wszyscy juz dawno spia
ide poczytam

a za oknem tylko -12 :-p:-p:-p:-p:-p

No to faktycznie szkoda by było Anaconda ,zeby Maję omineła taka imprezka-zdrówka życzę.
Kerna ,za godzinkę i pól mamy jutro:tak:
A ja też pomału będę kołowała spać....tak zachęcająco pochrapuje:-D

nawet nie pisz tak bo moj przestal heheeh popatrzal jednym okiem, zobaczyl ze na bb siedze i poszedl spac dalej:-D
Biedaczek troche przemarzl przy aucie to w cieplym fajnie sie spi

Trochę ściszył zawory i juz tak nie dudni mu z gardła:-Djest szansa ,ze przestanie,on ma tak dziwnie ,ze najbardziej chrapie na początku ,jak zasypia,potem mu mija:tak:
J amojego też z łokcia częstuję ,ale to niewiele pomaga ,bo zaczyna zaraz od nowa ,a co lepsze potrafi sie obrazić ,ze go budzę ,bo przecież on
A-NIE ŚPI//
//B-NIE CHRAPIE
:)

Jakbym mojego słyszała;-)TYlko że mój zasypia z pilotem w reku i nie można go zabrać pod żadnym pozorem bo on patrzy:-D

Ja urzywam jeszcze takich podstepnych metod,ze udaję ,ze go obejmuje,(mocno)i przytulam przez sen,nos mu zatykam (niby w pobliżu reke trzymam)Trzeba sobie jakoś radzić ,niestety do spania na sofie chętnych brak:baffled:
:-D:-D:-Ddobre:-D:-D

Mamita fajna byla koncowka jak ich tzn tych zmutowanych przerobiono na mielone:tak:
Muszę sobie ściągnąć. Wczoraj chciałam obejrzeć Sierotę i Ojczyma też na BB polecone ale nie pamiętam czy Madziula??:zawstydzona/y: No Braszka Mi niby zgrał na płytke a tu płyta pusta:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anabuba bardzo pracowity dzionek.Ja to bym z koperta nie leciala a co tam :-pCo do dziennika on line to extra pomysl rodzice na bierzaco i dzieciaki nie maja jak sklamac:sorry2:bo po co jak mama w neta kuknie i juz wie:-D
Alby sa extra a nie rewia mody:tak:

Kerna droga bez powortu, nie ma jak gulasz z wnetrznosci czlowieka:szok:

Anabubka ,za ksiedzem z kopertą ,no oszalałaś:-D
Jakim cudem po tak intensywnym dniu ,masz siłe jeszcze na klikanie i siedzenie przed kompem:szok:
Taka szkoła dobra by była dla każdego rodzica ,super sprawa.A pewnie ,zielona szkoła dobrze jej zrobi ,a zdolna dziewczynka ,wiec odpocznie ,bo ta szkoła to tylko z nazwy:-Dtrzeba korzystać jak dają:tak:

reklama
Jakbym mojego słyszała;-)TYlko że mój zasypia z pilotem w reku i nie można go zabrać pod żadnym pozorem bo on patrzy:-D

Muszę sobie ściągnąć. Wczoraj chciałam obejrzeć Sierotę i Ojczyma też na BB polecone ale nie pamiętam czy Madziula??:zawstydzona/y: No Braszka Mi niby zgrał na płytke a tu płyta pusta:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mój też tak ma ,jak zaśnie na sofie przed tv,Nie ja ,nie znam filmu ,ale dobrze wiedzieć ,zawsze mogę poznać:-D

Do góry