reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Słodkich snów Iwcik:tak:
Agnes ,ale twoja córka wytrzymała:szok:,nawet moje wielkoludy z pól godziny temu poległy(z m na czele):-D
Jak się pracuje,przyzwyczaiłaś sie juz??no i jak m wciagnał sie w domowe obowiazki wiecej?
Oliwka bardzo często chodzi spac o takiej godziny,prawie zawsze,ciężko zagonic ją do łożka :tak::tak::tak::tak:

szalala przez dzien to sie zmeczyla
A Ty kladziesz ja jeszcze spac w poludnie?
tak śpi w południe,najczęściej śpi 1h,dzis akurat spała 1,5h a wczoraj 2h to zalezy od dnia :tak::tak::tak::tak:

Skoro polecasz to sciagne:tak:
A moj z twoim to sie chyba zgadali z tym chrapaniem:-D

mój też czasami okrutnie chrapie,że mam ochotę wywalić go z pokoju :-D:-D:-D:-D zawsze w tedy dostaje z łokcia w plecy i przestaje na trochę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Trochę ściszył zawory i juz tak nie dudni mu z gardła:-Djest szansa ,ze przestanie,on ma tak dziwnie ,ze najbardziej chrapie na początku ,jak zasypia,potem mu mija:tak:
J amojego też z łokcia częstuję ,ale to niewiele pomaga ,bo zaczyna zaraz od nowa ,a co lepsze potrafi sie obrazić ,ze go budzę ,bo przecież on
A-NIE ŚPI//
//B-NIE CHRAPIE
:)

madziulka no przyzwyczaiłam sie już do pracy pewnie,całkiem inaczej sie człowiek czuje jak do ludzi wyjdzie,ale za to na nic czasu nie mam wiecznie w biegu,i czuję ze za mało czasu poswięcam Oliwce niestety :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a M no z Oliwka daje radę ale z obowiązkami domowymi to ciężko,on jak się nia zajmuje to nie ruszy palcem nic ze sprzątaniem bo on nie da rady przy dziecku :no::no::no::no::no: trzeba zawsze ryknąć aby cos sprzątnął :tak::tak::tak::tak:

Agnes jak ja bym chciala zeby Lali w dzien spala:sorry2:zawsze godzina dla siebie a tu dupa zimna hihihi Moze dlatego Ci chodzi tak pozno spac bo spi w poludnie MI jak Lali spala w poludnie to potem do 23 buszowala czasami do polnocy:baffled:

Madziula widzialam kawalek filmu na jakies stronce flaki na polanie dosc ciekawie wygladaly:-D

Trochę ściszył zawory i juz tak nie dudni mu z gardła:-Djest szansa ,ze przestanie,on ma tak dziwnie ,ze najbardziej chrapie na początku ,jak zasypia,potem mu mija:tak:
J amojego też z łokcia częstuję ,ale to niewiele pomaga ,bo zaczyna zaraz od nowa ,a co lepsze potrafi sie obrazić ,ze go budzę ,bo przecież on
A-NIE ŚPI//
//B-NIE CHRAPIE
:)

:-D:-D:-D dobre
Ja kopie albo zaczynam sie krecic:tak:Lokcia tez uzywalam:sorry2:

reklama
Ja urzywam jeszcze takich podstepnych metod,ze udaję ,ze go obejmuje,(mocno)i przytulam przez sen,nos mu zatykam (niby w pobliżu reke trzymam)Trzeba sobie jakoś radzić ,niestety do spania na sofie chętnych brak:baffled:

Do góry