reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobranoc wszystkim i miłych snów :-):-):-)
Ja uciekam bo rano trzeba wstać a na dodatek rodzice przyjezdzaja na obiad:-):-):-)wiec trzeba jeszcze z rana posprzątać :tak::tak::tak:
A teraz spanie to mi wychodzi na 5 mogłabym spac 24h/dobe:-)

reklama
Madziula raz w roku na bb sie wieczorem wyrwała i co???ma iść spać ,bo dziewczyny wywiało:szok:,kobitki stukać w klawiaturę:-)
U nas kilka godzin trwała zadymka snieżna ,ile sniegu napadało-szok teraz chwilowo przerwa.....
Jak jest taka dziadowska pogoda to psy z dworu na korytarz zabieramy,a wtedy z korytarza kocia kuwete musimy zabierać ,bo Lord traktuje ja jak szwedzki stół:-D,no i oczywiście drzwi zamykamy ,bo rano sierściuchy jestem pewna na sofie by sie wylegiwały:tak:

Dobranoc wszystkim i miłych snów :-):-):-)
Ja uciekam bo rano trzeba wstać a na dodatek rodzice przyjezdzaja na obiad:-):-):-)wiec trzeba jeszcze z rana posprzątać :tak::tak::tak:
A teraz spanie to mi wychodzi na 5 mogłabym spac 24h/dobe:-)
spij spij, a co masz robic:-D
Zrob dobry obiadek:-)
Dobranoc
Madziula raz w roku na bb sie wieczorem wyrwała i co???ma iść spać ,bo dziewczyny wywiało:szok:,kobitki stukać w klawiaturę:-)
U nas kilka godzin trwała zadymka snieżna ,ile sniegu napadało-szok teraz chwilowo przerwa.....
Jak jest taka dziadowska pogoda to psy z dworu na korytarz zabieramy,a wtedy z korytarza kocia kuwete musimy zabierać ,bo Lord traktuje ja jak szwedzki stół:-D,no i oczywiście drzwi zamykamy ,bo rano sierściuchy jestem pewna na sofie by sie wylegiwały:tak:

eeee no ja siedze ale tak z doskoku bo szukam filmu do sciagniecia:-DDroga bez powrotu 3 Wczoraj ogladalismy 2 elegancki horror:tak:

Słodkich snów Iwcik:tak:
Agnes ,ale twoja córka wytrzymała:szok:,nawet moje wielkoludy z pól godziny temu poległy(z m na czele):-D
Jak się pracuje,przyzwyczaiłaś sie juz??no i jak m wciagnał sie w domowe obowiazki wiecej?

Nie strasz z tym polecaniem,bo co ja zrobie jak ci sie nie spodoba??:zawstydzona/y:
A daj spokój z tym chrapaniem ,ja sie zastanawiam prawie co wieczór jak to jest możliwe ,ze my ponad 10 lat po ślubie jesteśmy ,a w ogóle dlaczego sie zdecydowałam tego słuchać::))

reklama
Do góry