reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Madziula no nie ciekawie z tymi kłamstwami, a doradzić nie umiem bo jeszcze nie byłam w takiej sytuacji. Musisz jakoś reagować żeby jeszcze gorzej nie było, a może to taki okres i trzeba go przeczekać:tak::tak::tak::tak:

My juz w domu Wrocilismy kolo 17 Podroz nie byla az taka zla:-p
Oliwka szaleje Malo dzis spala wiec moze zasnie o fajnej godzinie
DOWIKLA super przezent dla babci i dziadka:tak:
KERNA a to dlaczego nie mialas netu?I jak wyniki bety?
LUNKA a dlaczego myslisz ze kuracja nic nie da????Jak sie po niej czujesz???
No to widze ze jednym slowem NIE MASZ CZASU NA BB:-p:-(

Ja sie teraz obijam G sie zajmuje Oliwka Bedzie ja szykowal do spania i usypial Niech teraz on przy niej troche popracuje:-p

Madziula

Tak mi się przypomniało. Scena z serialu-może pomoże. Chlopak kłamal na umur, tłumaczenie i bicie i wszystko nie pomogło.
Tata obiecał synowi, że pójda na samochody. dzieciak radocha i jak juz mięli wychodzic, tata powiedzial, ze kłamał-no bo skoro on oklamuje rodziców, to oni moga oklamac jego. Poniewaz dziecku strasznie zalezalo, i zabolało-zrozumial-moze i w zyciu pomoze???

LUNKA a dlaczego myslisz ze kuracja nic nie da????Jak sie po niej czujesz???
No to widze ze jednym slowem NIE MASZ CZASU NA BB:-p:-(
KOchana, bo jak włożysz globulkę to plackiem na plecach musisz nockę przespac i NIE WSTAWAC, a ja wstaję do małej. Dlatego jak tylko małą położe spac i ta zasnie, to spadam do wyrka na zabieg:-D. Bo ona budzi sie o 2 na dopicie ( a pozniej to róznie, albo co 2h albo juz do 7 spokój) . Wczoraj ja k się ruszyłam do niej, to poczułam, jakby mi wszystko wypłynęło:baffled:

dla Aguni-in , Agnes i wszystkich Agnieszek w dniu Ich swieta, zeby spelnily sie Wasze najskrytsze marzenia,zeby kazdego dnia swiecilo dla Was slonce i duuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzoooooooo milosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zyczy wiedzma na miotle :-d:-d:-d:-d:-d

dziękuję za życzonka :tak::tak::tak::tak::tak:

a jescze w rejestracji powiedział że przyszedł na USB:-D:-D:-D

i jescze Maks wszystko zasikał:-D:-D

na usb :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wszystkim kochanym babciom
dzieci i mamusiek domówkowych
100 lat życia,dużo zdrówka
i uśmiechu na każdy d
zień

kwiaty57.gif

A dla naszych Aguś
Z okazji imienin życzę Wam:
- marzeń (żeby się spełniały)
- przyjaciół (żeby pamiętali)
- życia (żeby było kolorowe)
- miłości (żeby przyszła)
- szczęścia (żeby nie opuszczało)
- okularów (żeby były różowe)
- wakacji (by mogły trwać wieczn
ie)

glitery-pl_pluszowe-misie21.jpg

śliczne życzenia,dziekuję :-):-):-):-)

Ja również przyłączam się do życzeń dla wszystkich Agnieszek i dla babć naszych dzieciaczków! :tak::tak::tak:
dziękuję również :tak::tak::tak::tak:

Takie cos robie dla Dziadka i Babci tylko pojde to wydrukowac do formatu portretowego i kupie ramki:tak::tak::tak:Do tego dokupie jakies bombonierki i kwiatki i mam prezenciki:-);-)

super prezent :tak::tak::tak::tak::tak:

M poszedł kapać Oliwkę więc mam chwile spokoju :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka jednym dziadkom dałą już prezenty rano a drugim dopiero w weekend.
dostali bomboniery i fotokubki z Oliwki zdjęciem.:tak::tak::tak::tak:

i Oliwka pieknie powiedziała wierszyk babci :tak::tak::tak::tak: jestem z niej dumna :-):-):-):-):-):-)

a chomik nadal gryzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i to gorzej niż wczoraj,dziś M ugryzł 3 razy i to mocniej ściska niż wczoraj.
rzuca sie w klatce na rękę,kładzie się na plecach i piszczy :tak::tak::tak::tak::tak:
ale jak go wyciągnął już z klatki to ganiał i normalnie sie bawił.więc nie wiem o co mu biega :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

kupiłam Oliwce 2 płyty z piosenkami dla dzieci,teraz stale każe sobie włączac :tak::tak::tak::tak::tak: ciągle teraz śpiewa "poszła Karolinka" i "Tańczymy lambada" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
normalnie słodka jest :tak::tak::tak::tak::tak:

i Oliwka pieknie powiedziała wierszyk babci :tak::tak::tak::tak: jestem z niej dumna :-):-):-):-):-):-)
Super, na pewno się wzruszyła:tak:

a chomik nadal gryzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i to gorzej niż wczoraj,dziś M ugryzł 3 razy i to mocniej ściska niż wczoraj.
rzuca sie w klatce na rękę,kładzie się na plecach i piszczy :tak::tak::tak::tak::tak:
ale jak go wyciągnął już z klatki to ganiał i normalnie sie bawił.więc nie wiem o co mu biega :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Pozycja obronna???

kupiłam Oliwce 2 płyty z piosenkami dla dzieci,teraz stale każe sobie włączac :tak::tak::tak::tak::tak: ciągle teraz śpiewa "poszła Karolinka" i "Tańczymy lambada" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
normalnie słodka jest :tak::tak::tak::tak::tak:
hihihi,
moja posłucha i zaraz się znudzi. Za czesto je nie puszczam-i kto by pomyśłał, że u nas tak mało muzyki w domu kiedyś będzie??? Nikt:no:

Witam wieczorkiem
Byla u mnie siorka i szwagier:tak:Pozniej na chwilke poszlismy do Babci zeby zlozyc zyczenia:tak::tak::tak:A prezencik dostanie w sobote jak pojdziemy na kawe i ciacha:-);-)

Nic mi sie nie chce i łeb mnie boli:no::no::no:Mrozy zapowiadaja na dlugo,dlugo wiec bedziemy siedzieli w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A co tutaj takie pustki:confused:
Ja mam chwilke ale nie wiem jak dlugo posiedze bo mlode marudne,ja sie zle czuje,a Dominik tez stale mi steka i cos wola:no::no::no:

KERNA
Babo,jak Twoja beta:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry