reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MADZIULKA
To nie fajnei ze dzieciaki tak symuluja choroby i bole:no::no::no:A klamstwo-tez straszne tego nei cierpie:no:Ale niestety mojego Dominika tez kilka razy przylapalam na tak samo banalnych klamstewkach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

KERNA
Trzymam kciuki za bete:tak::tak::tak:

MARTA
Super ze wystep w przedszkolu udany:tak::tak::tak:

Jak jutro odbiore te fotki w ramkach to Wam wkleje fotki jak wyszedl efekt koncowy:-):tak:Mam nadzieje ze bedzie tak jak wytlumaczylam temu facetowi;-):-)

reklama
Takie cos robie dla Dziadka i Babci tylko pojde to wydrukowac do formatu portretowego i kupie ramki:tak::tak::tak:Do tego dokupie jakies bombonierki i kwiatki i mam prezenciki:-);-)

super prezent:tak:
Hej ja nie mam neta to zabardzo nie popisze...coś mi neta wcięło:sorry2: może wieczorkiem zaglądnę. byłam dzis znowu becie i po południu wyniki.....:tak: pozdrawiam babeczki;-)
czekamy na wyniki
No to ładnie - mój też raz tak zrobił:tak::wściekła/y::wściekła/y:,dobrze,że kuzynka przyjechała z kanistrem i na CPN podjechałyśmy:tak::huh::huh:.
Dowilkuś,super pamiątkę będą dziadkowie.
Występ w przedszkolu udany - Olek jako pierwszy witał wszystkich zebranych:cool::tak:.Później jeszcze jeden wierszyk mówił i poleczka z dziadkami:-D:-D.Dyrekcja zachwycona występem i poczęstunkiem,że ją przyszli dziadki i zaprosili(kazałam pójść,bo potem by gadanie było na całe przedszkole,że nawet nie zaprosili) a tak to się chwali:-p;-).
Na obiad Olek już nie został:no:,bo i tak marny dzisiaj - wątróbka a on niezbyt do takiego jedzenia:no::sorry2:.
A jak która chce kawusi to tutaj ;-):tak: - tylko mnie nie odkablować :no::sorry2:bo to żaden spam ;-)tylko dla waszego dobra;-) i chęci wypicia dobrej kawki;-):tak:
Markowa Kawa Douwe Egberts Black &amp Gold - Ekskluzywna Dobra Kawa
ja takiego obiadku tez by nie zjadla:baffled:jakos watrobka do mnie nie przemawia:baffled:
Dzieki za link zaraz tam zagladane
Dowikla ,witaj w klubie ,ja dzis też z mega katarem walczę ,a wszystko przez te zimno na dworze,a takze pewnie przez to ,ze ostatnio poaerobicu kaptura nie założyłam i mi spoconą głowę mróz owiał.I sie męczę ,nic misie nie chce ,na obiad wyciągnęłam pierogi z zamrazarki ,ale chociaż choinkę rozebrałam:-)

moja mama tez dostała zdjęcie wnucząt w preZencie,wprawdzie nie takie jak chciałam ,a ramka to juz w ogóle masakra,ale co tam,wczoraj o tą ramkę to sie z m w sklerpie pokłociłam ,ustąpiłam mu ,a ramka za duza i w ogóle brzydactwo:wściekła/y:

Ja nie wiem co mam z moją córką robić ,jak sie postępuje z notoryczna kłamczucha???
szybkiego wygonienia kataru
Co do prezentu to szkoda troche ze Ci sie nie podoba ale jak cos nie pasuje do czegos to sie wcale nie dziwie:baffled:
Co do klamania to tak jak pisala Marta
A moze Ty jej cos obiecaj a potem powiedz ze klamalas moze tak jej wytlumaczysz o co chidzi
Ja tak tlumaczylam laurze ze nie wolno za wlosy ciagnac i poskutkowalo:happy2:
MADZIULKA
To nie fajnei ze dzieciaki tak symuluja choroby i bole:no::no::no:A klamstwo-tez straszne tego nei cierpie:no:Ale niestety mojego Dominika tez kilka razy przylapalam na tak samo banalnych klamstewkach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

KERNA
Trzymam kciuki za bete:tak::tak::tak:

MARTA
Super ze wystep w przedszkolu udany:tak::tak::tak:

Jak jutro odbiore te fotki w ramkach to Wam wkleje fotki jak wyszedl efekt koncowy:-):tak:Mam nadzieje ze bedzie tak jak wytlumaczylam temu facetowi;-):-)

no to czekam na foteczki:tak:

My wrocilysmy od kolezanki z kawki i tiramisu
Laura zjadla obiadek z tatusiem bo wpadl na szybki obiadek na szczescie wczesniej ugotowalam:tak:
Juz sie spieszyl na spotkanie wiec nie bardzo z nim pogadalam ale zjadl z Lali obiadek i sam jej nalozyl wiec jest rozgrzeszony:-D
Kolo 17 jade po Age i na kawulca do drugiej kolezanki:-)

Ja tez bym sobie zjadla tiramisu bo bardzo lubie:tak::tak::tak:

Zmykam na troche bo mlod enie spia i mi marudza:no:
Postaram sie byc wieczorkiem:-)

Cześc zdiewczynki.
Ja tylko na niedługą chwilę, bo amała mi tu ziewa i trzeba ją zabawić , jak mi teraz zaśnie i pośpi ze 2 h to nie iwem o której pójdę spać:baffled:

Przepraszam, ponadrabiałąm tylko po łepkach. Przedwczoraj byliśy u mojej mamy na kawce, bo strasznie się stęskniłąm, wczoraj miałąm normalnie odcinek super niani w supermarkecie z moją małą:wściekła/y:-myśłałam, ze mnei krew zaleje, ale że wszyscy na około się uśmiechali, bo robiłą scenkę w strasznie symoatyczny sposób to i ja ledwo twarda minę trzymałam.
Dzis z P i mała na mały spacer wybyliśy, ale tak wiejej, że głowy urywa.
usprawiedliwienie-
P wraca zpracy po 6 i śpi do 13-więc do kompa nie mam dostępu. Kiedy wstaje robię i podaję obiad, po 17 P wybywa do pracy a mała ciągle w chowanego chce się bawić i mnie ciąga. Nawet nie mamkiedy kompa włączyć. Dziś się zbuntowałam, to mi przysypia:baffled:.
Za to jak ja położe o 21 to zaraz sama się kładę, bo zacz ełam tą kurację tymi globulkami, a po zaaplikowaniu trzeba kilka godzin placjkiem na plecach lezeć. Wiec zapodaję je jak najszybciej, zanim małą obudzi się w nocy do dopiciu. Więc nawet neta nie załączam. Wczoraj raptem film obejrzałam a ta juz mnie wola-nie wiem, czy ta kuracja przyniesie jakies efekty:baffled:.

Agnes, miałam kiedyś chomika, jak jeszcze byłam w zerówce, i chomik ze mną spał ( sam wychodził z domku do mnie do łóżka ) w kieszonce na piersi chodził ze mną do szkoły-ZAWSZE. Nigdy nigdzie go nie zostawiałam. Był wspaniały, ale jak go dostałam, to jakby wściekliznę miał, trzeba miec serce na dłoni, żeby się nim pożywił, to go przekupi:-D
A musze poszukac tych książeczek z naklejkami i poleceniami o których pisałaś-mojej sie spodoba.

Anabubka wywal opere i zapodaj mozille. Zdrówka dla domowników/czek i Ciebie.
Dostajesz ode mnie odznakę pozytywnie zakręconej-kochana-20 kilasów, żeby poplotkować???
I masz rację z tym autem, mój to już nawet do roboty w pięny dziń autem jezdzi a całe życie chodził na pieszko. Ja tam się brobie i jesli tylko jest nienajgorsza pogoda, to na nogach, mała w wozek i jazda.

Anka-Twoja mała liczy do 10!!!! No kochana, nieźle, tylko gratulować!!!!!

Marta świetny ten kulinarny, rewelka!!!

dla Aguni-in , Agnes i wszystkich Agnieszek w dniu Ich swieta, zeby spelnily sie Wasze najskrytsze marzenia,zeby kazdego dnia swiecilo dla Was slonce i duuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzoooooooo milosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zyczy wiedzma na miotle :-d:-d:-d:-d:-d
ja tez ja tez ja tez!!!!

a jescze w rejestracji powiedział że przyszedł na USB:-D:-D:-D
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Ja nie wiem co mam z moją córką robić ,jak sie postępuje z notoryczna kłamczucha???
Kurcze, zagwostka. MOja tez kłamie, ale tak raczej dla zabawy, no młoda jeszcze, ale potrafi takie bajki sprzedawać, że szok-np to mama nasikała w moje majteczki!!!:-D:-D:-D

reklama
Do góry