reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej lasencje ,witam sie i ja!:-D
Agnes masz ty smykałke do robienia fotek w wielkiej ilości ,a Oliwka to wdzieczna modelka,bardzo ładna z niej dziewczynka:tak:

Dowikla współczuje wypadku w nocy,a Klauduśka fajnie sie z dupcia w wywrotkę wpasowała:-D

Luna ,ja po tych telefonach głuchych ,(które sie skończyły) teraz mam obsesje sprawdzania drzwi ,czy na pewno na noc zamkniete,bo nie raz otwarte,klucze w dzrzwiach,choć my to chociaż psy na podwórku mamy zawse to bezpieczniej sie czuję:tak:TAK wykorzystaliśmy nieobecnośc dzieci 2 razy:-D

Dziś był cudowny poranek spaliśmy do 9,a potem ogladaliśmy filmy na kompie "jestem legendą i krew i czekolada"ten pierwszy gorąco polecam:tak:w m-y czasie robiac sobie przerwę na jajecznicę i małe co nie co:-D o 13 sie wywlekliśmy z łózka ,bo po dzieci trzeba było jechać,a szkoda:zawstydzona/y::tak:

As zamieniasz sie w kujona,same 5 i 6 kto to widział??:szok:przestań ,:-Dpochwal sie czasami i 4:-D

A my mamy ksiedza w srodę ,powiedzcie ile dajecie ksiedzu w kopertę ,bo ja ministrantom po 2 złote ,a ksiedzu 20,nie mam kasy na wiecej:no: a zreszta szkoda:dry:

reklama
Agnes masz ty smykałke do robienia fotek w wielkiej ilości ,a Oliwka to wdzieczna modelka,bardzo ładna z niej dziewczynka:tak:

Dowikla współczuje wypadku w nocy,a Klauduśka fajnie sie z dupcia w wywrotkę wpasowała:-D

Luna ,ja po tych telefonach głuchych ,(które sie skończyły) teraz mam obsesje sprawdzania drzwi ,czy na pewno na noc zamkniete,bo nie raz otwarte,klucze w dzrzwiach,choć my to chociaż psy na podwórku mamy zawse to bezpieczniej sie czuję:tak:TAK wykorzystaliśmy nieobecnośc dzieci 2 razy:-D

Dziś był cudowny poranek spaliśmy do 9,a potem ogladaliśmy filmy na kompie "jestem legendą i krew i czekolada"ten pierwszy gorąco polecam:tak:w m-y czasie robiac sobie przerwę na jajecznicę i małe co nie co:-D o 13 sie wywlekliśmy z łózka ,bo po dzieci trzeba było jechać,a szkoda:zawstydzona/y::tak:

As zamieniasz sie w kujona,same 5 i 6 kto to widział??:szok:przestań ,:-Dpochwal sie czasami i 4:-D

A my mamy ksiedza w srodę ,powiedzcie ile dajecie ksiedzu w kopertę ,bo ja ministrantom po 2 złote ,a ksiedzu 20,nie mam kasy na wiecej:no: a zreszta szkoda:dry:
Oj zazdroszczę Ci tak fajnego Weekendu.Mnie egzaminy w takiej adrenalinie trzymają,że dopiero w przyszłym tygodniu pewnie damy na totalny luz.
sobota angielski pisemny i ustny
niedziela polski pisemny i ustny
Obydwa egzaminy w formie maturalnej :baffled::baffled:
Madzia 4+ to ja mam jedną z matematyki :-D:-D:-D,ale to i tak najlepsza klasówka była ;-);-).Reszta klasy 3 i poniżej 3 :szok::szok::szok:
W zeszłym roku dawaliśmy chyba 100 ,ale ksiądz wcale koperty nie przyjął.
Powiedział,że są dzieci ,a jak dzieci to i wydatki.
Kazał coś extra dzieciakom kupić.:tak::-):-)
Ile jutro Darek w kopertę włoży to jeszcze nie wiem :no:.
Zawsze daje Darek,bo mnie pieniędzy na takie cele szkoda.:-D:-D:-D
Ministrantów u nas wcale nie ma:no:.
Księdza od domu do domu przeprowadzają domownicy,a że u nas jest ostatni dom,to na ogół Darek ich do kościoła odwozi.:tak:;-)

Dałam małemu po prawie 2 latach namawiania cielęcą parówkę.
Zjadł nie powiem :tak:
Pytam go
To co?
Będziemy kupować takie parówki?
Na co Kuba
Wiesz przemyślałem ten temat.
Możesz kupować,ale nie częściej niż raz na miesiąc.:szok::szok::-D:-D:-D:-D
Widać jak mu smakują :-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to uspokoiłaś mnie :-D:-D:-D jest i dla ciebie nadzieja:-D
u nas parówkożerca jest Klaudia,ona by mogła na śniadanie i kolacje,ale wiadomo z czego sie parówki robi,wiec kupujemy rzadko,choć ja tez lubię:zawstydzona/y:za to Krzysiek mój wcale nie je,bo uwaza za swiństwo każdy rodzaj tego specjału,zresztą kiełbasy zwykłej w pętkach też używamy tylko do fasolki ,bigosu,czy ewentualnie na pizze,jakoś nie mam przekonania ,bo nie wiem co tam jest ,a to co czasami trafiam budzi we mnie obrzydzenie,lubię tylko jałowcowa:tak:
Ostatnio robiłam schab parzony z twojego przepisu ,ale pyszne mięso ,po raz pierwszy w zyciu schab na kanapki nie był suchy,znasz moze jeszcze jakieś przepisiki na pyszne miesko na kanapki

Witam sie po obiadku u tesciow:-)
No i mowie od razu ze nie bylo zle:tak::tak::tak:Bylam nawet mile zaskoczona-rozmowa sie kleila i Babcia nie miala prawie zadnych madrosci dla mnie:szok::-D:-D:-D:-D
Na kwie juz nie zostalismy bo mlode sie nie wyspaly i byly mega marudne,ale pol serniczka Im zostawilismy:tak::tak::tak:

AS
Gratuluje ocenek:tak::tak::tak::tak:
Rzeczywiscie kujonica z Ciebie;-):-D:-D:-D:-D

MADZIULKA
Jak do mnie przyjdzie ksiadz to ja tez dam pewnie 20 zł:tak::tak::tak:Tylko najpierw musze sie jakos dowiedziec kiedy ma do mnie przyjsc:-D:-D:-D

U mnie wszyscy lubia parowy:tak::tak::tak:Przewaznie kupuje Im jedynki ale jak nie ma to zjedza kazde drobiowe lub wieprzowo-cielece:tak::tak::tak:

Mam pytanie: Czy któraś z Was ma własną działalność? Albo zna się na rozliczaniu firm z vatu?:confused:

U mnie ministarnci po 5zł a ksiądz 0zł;-)Jeszcze nigdy koperty nie dostał. Na tacę cos tam wrzucam:baffled:

As no gratki! Zdolna jesteś nie ma co:tak::tak:

Agnes jednym słowem domowe przedszkole:-DAle fotki cudne:tak::tak:

Dowikla Wiki pomysłowa:-):-)

Oliwka ogląda wieczorynkę,po bajce kłade ja spać bo się nie wyspała i trze oczy.
kończy juz kolację,zarzyczyła sobie kanapkę z szyneczką,dałąm jej jeszcze czerwoną paprykę i wsunęła prawie pół papriki tak jej posmakowało.:tak::tak::tak::tak:

coś mnie niepokoi,od kilku dni Oliwka podczas ostrych wyglupów i śmiania się jak wariatka popuszcza w majtki albo woła jak już leje po nogach :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dziś juz mi tak 2 razy zrobiła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
normalnie sie już wkurzam,nigdy tak nie było to co jest powodem że teraz mi tak robi???? :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

A ja siedzę i piszę dla Klaudii wypracowanie,bo już chyba wszystkie łzy wypłakała.
Wypracowanie jest mega trudne jak dla 13 latki.:baffled::baffled::baffled:
To tytuł pracy:
Na podstawie powieści "opium w rosole" i własnych przemyśleń uzasadnij,myśl"Bo przecież naprawdę nikt z nas nie jest sam".
Wypracowanie ma mieć conajmniej 2 strony A-4 :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jakbym nie miała co robić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
A to moja Wiktoria w Dominika aucie

o super!! mój bejbe ma takie same i ten sam kolor:tak::tak::tak::tak: No Wiki to Calineczka.....:tak:Wszędzie sie zmieści:-)

Będziemy kupować takie parówki?
Możesz kupować,ale nie częściej niż raz na miesiąc.:szok::szok::-D:-D:-D:-D
ooooo spryciarz!!:-D:-D:-D:-D Mi by ręce opadły:-D:-D
no powiem Ci, źe w nocy 2x sprawdzalam, czy zamknięte drzwi. A jak sobi epomyśle ile razy rano sie okazywało, że klucz w zamku ale drzwi otwarte:szok:
oooo to masz jak ja:zawstydzona/y: klucze w drzwiach i portfel na przednim siedzeniu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wypracowanie ma mieć conajmniej 2 strony A-4 :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jakbym nie miała co robić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::baffled::baffled:
dla 13 latków takie wypracowania??? Oszaleli:no: no ale znowu wymagać też dobra rzecz...od uczniów albo od ich rodziców;-)
Ogólnie wasze fotki są cudne:tak::tak::tak:
Ja sie witam wieczorowo. Rzadko zaglądam, ale kompa sobie do łóżka nie zabiorę niestety. Leżę i jeszcze raz leżę. Aż sie tym leżeniem męczę;-) Jest dobrze i mam wrażenie że wszystko będzie ok:tak: M zaczął wierzyć w końcu w moją ciążę, bo jeszcze dwa dni temu to mi mówił ,że uwierzy jak zobaczy:baffled: no ale faceci...
niedziela minęła w piżamie i bezpłciowo...nie lubie takiego marnowania czasu ale co zrobić. dobrze że chociaż ciocia wyszła z małym na spacerek i sie z nim chwile pobawiła:tak:Właśnie go wykąpałyśmy i mały już kima. ja sie z Wami witam i zaraz idę kwitnąć w wyrku;-)

Do góry