reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam! Od rana włączyłam żelazko zamiast kompa;-) Teraz robię obiadek. A. usypia Zuzię. U nas takie wiatrzysko że szok:szok: Zuzia od rana puszcza bąki i za każdym razem pampers brudny-tak jakby biegunkę miała:baffled: Jeść nie chce-ugotowałam jej rosół z lanymi kluskami i troszke zjadła:tak:
Fotkę wstawię jak znajdę kabel od aparatu:sorry2:Nie wyszło tak jak chciałam ale zawsze inne samopoczucie:tak:Kupiłam m.in taki kolor
Londa Color Farba do włosów nr 45 - Czerwień Owocu Granatu
Hehe, wściekły ale słabo widać bo pasemka cieniutkie:sorry:

Ostatnio pani psycholog pyta ile ZUzia ma miesięcy to mówię że 1 rok i 8 m-cy. A ona do mnie że 18 m-cy i że źle liczę:wściekła/y::wściekła/y:. Zgłupiałam i teraz tak licze że 20 m-cy a ona chyba liczyła że rok ma 10 m-cy.:szok: A jest z maja 2008.
Kolorek fajny jak na pasemka:tak::tak::tak:Teraz czekamy na fotki

To Twoja Zuzia jest rok mlodsza od moich laseczek:-):tak:A ja myslalam ze jest strarsza

reklama
oj dowikla to musiało boleć :tak::tak::tak:

my bylismy na dworze dziś z 1,5h,Oliwka się wyszalała,bo przyjechały dzieciaki siostry więc mozecie sobie wyobrazić co się działo,co chwilę sie tarzali w śniegu,rzucali sie kulkami,ganiali sie ,normalnie istny szał :tak::tak::tak::tak:

w domu to samo istne szaleństwo :tak::tak::tak:

Załączniki

• P1000518.jpg
    P1000518.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 32
  • P1000519.jpg
    P1000519.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 34
  • P1000520.jpg
    P1000520.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 32
  • P1000521.jpg
    P1000521.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 36
  • P1000526.jpg
    P1000526.jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 31
  • P1000527.jpg
    P1000527.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 29
  • P1000531.jpg
    P1000531.jpg
    40,2 KB · Wyświetleń: 31
  • P1000537.jpg
    P1000537.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 32
AGNES
Wlasnie ze nie bolalo:szok::szok::szok::szok:

Foteczki super:tak:Widac ze Oliwka lubi sie bawic z dziecmi:tak:I jak szaleli:-)Kurcze za kazdym razem jak dodajesz zdjecia to jest coraz wieksza:szok:albo mi sie wydaje:-);-)
A na ostatnim zdjeciu to mi przypomina mariah Carey:tak::tak::tak:

czesc

przelecialam posty
dziewczyny fotki extra a to z samochodem zajefajne, ma sie pomysly:-D
Wczoraj na urodzinkach bylo fajnie
Zaraz jedziemy do mojej kuzynki wiec lece sie ubrac i poczesac bo ja jeszcze w pizamce a co:-p

Witam i ja:-) na śniadanko wsio naszykowane tylko niech hrabia wstanie:tak: i zrobi bo niedziela należy do niego:-p;-):tak::-D:-D.

Z M.oglądaliśmy "Amerykańskie ciacho - żadna rewelacja.
Agnes,ślicznie Oliwcia bawi się ciastoliną:tak::-),Olek swego czasu ,jak zaczęli reklamować Moon Sand-księżycowy piach chciał żeby mu kupić ale jak zobaczyłam cenę :szok::shocked2:to zwątpiłam:sorry2::baffled:.A ta ośmiorniczka naprawdę super:tak::cool:.
Miłej niedzieli wszystkim i tym w domciu i tym w pracy:-):-).
Dobrze,że nie kupiłaś,bo przeklęłam to cholerstwo.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wszędzie tego pełno było.
Młody ma jeszcze 3 paczki kolorowego moon sand ,ale nie pozwalam małemu tego nawet otwierać.:no: Niech poczeka do wiosny,to na tarasie będzie się tym bawił.:-D:-D:-D Ta piaskownica od kompletu to totalna porażka.Nie dość ,że mała,to jeszcze to dziadostwo jak się w rzepy w czepi to rzepy nie trzymają.:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

I ja witam sie niedzielnie:-)
Dzisiaj mialam ciezka noc bo jakos nie umialam spac a do tego mlodzi za wczesnie mi wstali:no::no::no:Na dworku nie bylismy bo niby jest tylko -2 ale tak wieje ze szok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok:Dziewczynki juz w wyrkach i jak sie obudza to idziemy na obiad-aczkolwiek juz mi sie jakos odechcialo:no:
Ja pije capucinko i "probuje"serniczka ktorego wczoraj zrobilam:-);-)

A tak wogoel to w nocy mialam czolowke z drzwiami.Obudzilam sie na siku i najpierw poszlam zobaczyc czy dziewczynki sa przykryte.I nie myslac czy drzwei sa zamkniete,czy otwarte ruszylam na korytarz.No a drzwi byly tak pol na pol ze akurat weszlam w twarza w sam kant.Nawet mnie nie zabolalo ale tak mi krew leciala z dolnej wargi ze szok.I tylko patrzylam czy moja kielnia jest w calosci hehe
współczuję kiepskiej nocki
kielnia mnie powaliła :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

oj dowikla to musiało boleć :tak::tak::tak:

my bylismy na dworze dziś z 1,5h,Oliwka się wyszalała,bo przyjechały dzieciaki siostry więc mozecie sobie wyobrazić co się działo,co chwilę sie tarzali w śniegu,rzucali sie kulkami,ganiali sie ,normalnie istny szał :tak::tak::tak::tak:

w domu to samo istne szaleństwo :tak::tak::tak:
Super zabawa była jak widać :tak::-D:-D:-D

a to jest moje ulubione zdjęcie dzisiejszego dnia :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

moja księżniczka :-):-):-):-)
super

A to moja Wiktoria w Dominika aucie

super.Ona to ma pomysły :szok::szok::-D:-D:-D

A ja się chwalę.
Dostałam pierwszą 6 w historii szkoły za referat :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
pisałam o kulturze,ludności i obyczajach Chin:tak:;-)
Cała geografia zaliczona też na 6 ,no dziś fruwam z radości,bo jeszcze z odpowiedzi z matmy 5 mi wpadła tuż przed wystawianiem ocen i egzaminem semestralnym.
Też się przyda do całości.:tak:
Dobra babencje spadam,bo jutro księdza mam,właśnie się dowiedziałam.:szok::szok::szok::sorry2::sorry2:
Miłego popołudnia

reklama
Witam niedzielnie i wieczorowo, prawie. Cimno to wieczorowo:-)

Lunka, Marta jest z Chełma :tak: Jest na mapie :tak:
:zawstydzona/y:

Lunka ja po takiej nocy to bym pewnie z domu bała się wyjsć..a czemu na policję od razu nie dzwoniłaś???? Masakra.....boisz się dzisiejszej nocki???
no powiem Ci, źe w nocy 2x sprawdzalam, czy zamknięte drzwi. A jak sobi epomyśle ile razy rano sie okazywało, że klucz w zamku ale drzwi otwarte:szok:

Ide powoli nadrabiać.
P dziś mam nocke wiec wpadnę napewno

Do góry