reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dorota idę bo podobno za mało mówi:baffled:
malina a może sobie jaj robił po prostu?????:tak:
Ale chłopcy tak mają ze później zaczynają mówic.Mój Kamil też duzo nie mówi rozumie co do niego mówisz ale powie ci swojimi słowami albo pokaże.
Wiki a co ty czytałaś bo nie wiem:confused::confused:
Kerna kapiele odpadają bo wanny brak:-D:-D
AS zaraz poczytam co mi tam dałaś:tak::tak:
sęk w tym że gadałam z nim on wczoraj siedział i przeglądał pisma sądowe rozwodowe itp bo szykujemy się do sprawy o ustalenie widzeń z małą no ok rozumiem bo wiadomo że to jest bardzo ważne dla niego dla nas ale co nie zmienia faktu że odezwało sie we mnie moje ego zazdrośnica.....no bo to mało fajne:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:zapytałam go jak by się poczół gdybym to ja wołała swojego ex przez sen czule:sorry2::sorry2:
I co ci powiedział:baffled:a chodzi mi o wątek o trójce dzieci.
No to tak samo jak ja:-D:-D:-D
Dowikla nie mogę powiększyć twojego zdjęcia:-:)-:)-(
Mi tez nie powiększyło ale zaspa duża
No jestem dziewczyny. Witam późn popołudniowo.
Wczozraj mała wstałą o 10 to wiecie, na zakupy wyszłyśmy zaraz po 11 i wróciłyśmy po 13.30! Masakra. szybki obiadzio jednak sie udał, później poszliśmy do tesciowej. Nuda. I jakaz ona obrażona, że ise ni eodzywamy. No przeciez tez ma telefon...
Co zabawne-sedze i sie nudze i z tych nudów obgryzam skórki. Ta mi dogryza, że mam sobie u nóg poobgryzać, no to mówię, że dałabym rade bez problemu. To pokaż, no to pokazałam. Oczywiście dosięgnę luz, tylko szkoda, że spodnie mi pękły pod pośladkiem, hihi. Atmosfer sie oczyscila, smielismy sie az nas brzuchy rozbolały. No i tak musiałąm wracać. A to było po 19-zimno sie zrobiło, z -4 na -13 spadło. Ale doszłam. Mała adła mi na kolanach o 20, nocka okropna, wstawałam do niej 4 razy, Piciu 2 razy.
Dzis nie dospałam, bo wstałą o 8a od 6 Piciu sie kręcił po chacie.
Tera zon już w pracy, małą nie drzemała, więc albo mi padnie koło 17 i besdzie masakra, albo nie dotrzyma do 21.
Nadrobiłą 4 mega strony, zw z cytatami.
Współczuje nocki ale ja często tak mam
Ja brzucha ciazowego nie widzialam Dziewczyny nie sluchajcie jej MEDEA to LASKA az milo popatrzec Na wlasne oczy widzialam:-D To kilka fotek.Troche niewyrazne no ale coz :baffled:
1-Medeuska z Maksiem
2 MAKSIO:tak:
3 Oliwka
4 Medeuska z Maksiem a to takie obok ruszajace sie to Oliwka:-D
5 Oliwka
6 ZOBACZCIE JAKA LASKA :tak:Zobacz załącznik 196765

Zobacz załącznik 196766

Zobacz załącznik 196767

Zobacz załącznik 196768

Zobacz załącznik 196769

Zobacz załącznik 196770
Foteczki super Medea super wyglądasz a Maksiu jaki duży no i Oliwka tez slicznie wyszła
była u mnie dzisiaj fryzjerka- zrobiłam sobie nowe włoski:-p troche podcielam i zrobiłam balejaż blond z brązem 2:1- wczesniej mialam tylko blond rojaśniane:tak:oto efekt:-p

a i macie fotke mojego brzucha:zawstydzona/y::-p na jednym namalowane jak bylo przed jojo i jak chciałabym miec dalej:zawstydzona/y::-:)-:)-:)-:)-:)-(
No i co ty chcesz od swojej figury dopiero 3 miesiace po porodzie jestes ja byłam w gorszym stanie:-D:-D:-D:-D
Poczytalam ale soki nie odpisze
Wlasnie sie dowiedzialam ze zmarl moj wujek z ktorym dzien przez sylwestrem pilam wodke.Mial 52 lata mlody chlop:-(

[*] przykro mi bardzo
Wybaczcie kochane, ale nie poczytam. :zawstydzona/y:

Liczyłam na to, że Piotruś wcześniej zaśnie, ale położył się dopiero przed 16.00 kiedy ja musiałam już obiad robić. Przy nim nie mogę się zbliżać do kompa. Normalnie chyba jakąś alergię ma :szok::-D Jak widzi, że krążę przy laptopie, to choćby się nie wiem czym bawił to i tak zaraz zaczyna marudzić, odciągać mnie i po prostu nie ma mowy, żebym chociaż coś poczytała. :baffled: Mam nadzieję, że mu przejdzie :sorry2:

W ogóle humor mi dziś nie dopisuje. :baffled: Nie dość, że przez cały dzień jakoś kiepsko się czułam, to jeszcze wieczorem miałam stłuczkę - zresztą pierwszą w życiu. :baffled::baffled::baffled: Wyjeżdżałam z parkingu i nie zauważyłam kolesia, który stał tuż za mną (ja oczywiście patrzyłam na tych, co dalej jechali) :dry: Facet na szczęście miał Land Cruisera i zatrzymałam się na tych rurach z przodu, więc on nawet ryski nie miał, za to ja mam stłuczoną lampę z tyłu i lekko wgnieciony kawałek, no ale wina ewidentnie moja była, bo się zgapiłam jak nigdy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Jutro będę musiała gdzieś podjechać i zrobić tą lampę, bo jak mnie policja zatrzyma to dowód rejestracyjny zabiorą. :dry:
No to chyba tyle chciałam przekazać. Idę spać. Dobrej nocy! :tak:
Dobrze ze tobie i dzidzi nic sie nie stało
wstawac spiochy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Paulina do szkoly odprawiona,w piecu juz sie pali,pranie sie kreci a zadnej jeszcez nie ma:baffled:
Ja juz nie spie:tak:
Witam laski wpdłam się tylko przywitać jestem mega mega zła:wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj moja szefowa wreszcie zalaciła mi pensję .....
i zawsze dostaję 850 zł a ona mi daje 496 i mówi to jesteśmy rozliczone:wściekła/y::wściekła/y:no to ja ***** mać jakie rozliczone??????????????//a ona a no bo miała pani wolny weekend 5-6 grudnia wigilię 25 -26 grudnia ***** to siweyta i sylwester:wściekła/y::wściekła/y:no wigilia i sylwester wwolny no bon sklep do 15 a ja pracuje od 18:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a święta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mówie jej że się nie zgadzam bo jak mnie przyjmowała do pracy to mówiła zarobi pani 850 zł ai we wrześniu miałam wolne 2 weekendy i dostałam swoje w październiku npracowałam 200 godzin i dostałam swoje nic więcej myślę no ok jak stała to stała a teraz pół pensji praktycznie:wściekła/y::wściekła/y:kłóciłam się z nią a on no taki miesiąc wolne dni ...ja jej że jakie wolne dni jeden weekend bo chyba świąt nie liczy a ona że księgowa obliczyła przepracowałąm w grudniu 130 godzin a miesiąc miał 160 godzinn roboczych a na godzinę mam 6.25 no to jej mówie że 6,25 razy 130 godzin daje 812.5 a nie 496 a ona a bo może to brutto:wściekła/y::wściekła/y:to jej pytam jakie brutto ja na czarno pracuję i nic pani ode mnie nie odprowadza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i jak to możliwe że nagle dostaje praktycznie pół pensji za cały m-c pracy po terminie i jeszcze ona mysli że wszystko jest ok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:spieprzyła powiedziała ze porozmawia z księgowa i wyjaśni:wściekła/y:dla mnie sprawa jest jasna jak 850 to 850 a nie za 130 godzin nagla n iecałe 500 zł :wściekła/y::wściekła/y:ja jej nie daruję albo to ze mną wyjaśni i mi wyrówna albo koniec mojej pracy no trudno nie dam się wykorzystywać:no::no:
sorrki że tak haotycznie i tylko o sobie ale kipi we mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No to nie ciekawie mam nadzieje ze ci da tyle ile masz dostac

reklama
Dzieki anabubka zaraz sobie to poczytam :-)

nie ma za co:tak:
kurcze ja wiekszosc tych pojec rozumiem bo mialam genetyke itp ale mam problem z przetlumaczeniem tego na "nasze":-)

najwazniejsze wydaje sie podawac hormony.
Weronikatez moze miec kiedys duze problemy z zajsciem w ciaze i z utzrymaniem jej ale staram sie narazie o tym nie myslec.tyle ze w jej przypadku nie podawanie hormonow oprocz zmian w wygladzie i probelmach z metabolizmem i innymimoze prowadzic do uposledzenia psychicznego:-(
dlatego codziennie rano dostaje leki.
narazie spi,ale jak wstanie to juz czeka na nia procja "zdrowia" :-)

no czytałam tylko raz, więc mogę cos pokręcić. Ale wychodzi na to, że to jest choroba gdzie jest problem z chromosomami. Czyli albo brakuje chromosomu X albo jest ich więcej niż trzeba A ten składa sie na nasz materiał genetyczny. Objawami tej choroby jest częscowie wykształcenie organów płciowych, niski wzrost, krótkie palce, coś tam z sutkami , krótka klatka piersiowa. Ale o twarzy nic nei pisze....:no:

witam was dziewoje moje, oto ja we wlasnej osobie :tak::tak::tak:

mam taką skromną nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

mysle ze zaczne do was czesciej wpadac, tak mi jakos bez was pusto, sorki ze nie nadrobie ale naliczylam 50 str po 40 pozstów :szok::szok::szok::szok::szok:
to az tyle mnie nie bylo :no::no::no::no::no:

u nas wszystko w porządku, a nawet lepiej niz w porządku, no i zostałam wreszcie ciocią :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak:

NABUBKA wyczytalam ze zwolnienie szybkosci wzrostu mozna juz okreslic w wieku 18 miesiecy Wiec u nas za 3,5 miesiaca
O tym skroceniu nozek konczyn dolnych to pisze mi na wypisie ze szpitala Tylko ja nie widze aby ona miala cos skrocone

Anabubka Z TEGO co znasz Oliwka ito to tobie sie wydaje ze moze to miec ?Tylko szczerze??//

Moze to dziwnie zabrzmi ale ja sie tez szykuje ze Oliwka ma zespol turnera Wole sie nastawic ze jest chora Bo jak sie pozniej to na serio okaze to sie moge zalamac a tak o psychicznie wie przygoowuje Wiecie o co mi chodzi?????

Ide czytac dalej

Witam nadrobiłam i juz uciekam ale co do oczków Oliwki to zaraz wam pokaze zdjecie dziewczynki z mojej rodziny moze nie jest to takie samo rozstawienie oczek jak ma oliwka ale podobne zreszta zobaczycie same i dodam ze dziewczynka jest zdrowa

do oliwkai pasuje jeszcze podwyzszenie LH I FSH
Poduszeczkowte stopy ,wysokie gotyckie podniebienie,wada zgryzu,puklerzowata klatka piersiowa ANABUBKA ja caly czas o tym mysle i juz dostaje do glowy bo wolalabym sie dowiedziec na czym stoje

Mozecie poszukac linku czy turnet nadaje sie do orzeczenia o niepelnosprawnosci??????/
Pozniej was poczytam Oliwka marudzi

reklama
Do góry