reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

to jak wrócisz to napisz ile co i jak bo też mam ochotę:tak::tak::tak:

przepis na placki?
robie na oko.sporo ziemniakow.do tego jajko,cebula w kostke,sol,pieprz,vegeta,koniecznie troche majeranku bo wtedy nie sa takie ciezkie i 2 lzyki kaszy manny jak na duza miske:tak::tak::tak: i 2-3lyzki maki na zagetsnienie,zalezy od konsystencji

reklama
a ja widze nowe suwaczki, no gratuluje, ja poki co jestem na etapie starań, ale od wczoraj nie mam @ wiec może, ale nie nakrecam sie zeby nie zapeszac;-);-);-)
ooo to trzymam kciuki:tak::tak::tak::tak: to niedługo możesz testowac nie????Który cykl starań??

przepis na placki?
robie na oko.sporo ziemniakow.do tego jajko,cebula w kostke,sol,pieprz,vegeta,koniecznie troche majeranku bo wtedy nie sa takie ciezkie i 2 lzyki kaszy manny jak na duza miske:tak::tak::tak: i 2-3lyzki maki na zagetsnienie,zalezy od konsystencji
a no tak ogólnie to już miałąm przyjemność robić placki:tak::-D:-D:-D tylko nie wiedziałm ile tej kaszy a o majeranku pierwsze słyszę:szok: ale dobry pomysł:tak:

ANABUBKA nie czuj sie winna Nic sie nie stalo Ja sie tak jak pisalam nastawiam na to ze Oliwka bedzie chora.Ja sie tylko zastanawiam jak to bedzie na przyszlosc .Gadalam z koezanka i przynajmniej jak sie okaze ze Oliwka chora to siedzac w domu dostane kase jak orzecza jej niepelnosprawnosc No wolalabym aby byla zdrowa Moze jeszcze uslysze dobry werdykt z calej tej sytuacji No ale macie racje lepiej sie ucieszyc ze jest zdrowa a Nastawiam sie na najgorsze aby pozniej sie nie zalamac

Nawet jakby byla chora to bede ja kochac najbardziej na swiecie I dla mnie to ona bedzie najpiekniejsza na swiecie

No z tymi uszami to sie zgadza :-(

Martwi mnie to ze pisze tam ze sa problemy z zajsciem w ciaze Jakby Oli byla chora to domyslam sie jakie to dla niej w przyszlosci bedzie ciezki No ale nic pozostaje czekac na wyniki badac

ehhh ciezką masz sytuacje..nie zazdroszczę:no: trzeba być dobrej myśli, chociaż ty już zakłądasz najgorsze..z jednej strony cie rozumiem....
No a z zajściem w ciąże to fakt, bo pisało, że nie wykształcają sie całkiem organy płciowe.....oby to był tylko straszny sen:zawstydzona/y: ale Oliwka i tak jest śliczną dziewczynką i daje wam mnóstwo radości:tak::tak::tak:

Witam laski wpdłam się tylko przywitać jestem mega mega zła:wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj moja szefowa wreszcie zalaciła mi pensję .....
i zawsze dostaję 850 zł a ona mi daje 496 i mówi to jesteśmy rozliczone:wściekła/y::wściekła/y:no to ja ***** mać jakie rozliczone??????????????//a ona a no bo miała pani wolny weekend 5-6 grudnia wigilię 25 -26 grudnia ***** to siweyta i sylwester:wściekła/y::wściekła/y:no wigilia i sylwester wwolny no bon sklep do 15 a ja pracuje od 18:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a święta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mówie jej że się nie zgadzam bo jak mnie przyjmowała do pracy to mówiła zarobi pani 850 zł ai we wrześniu miałam wolne 2 weekendy i dostałam swoje w październiku npracowałam 200 godzin i dostałam swoje nic więcej myślę no ok jak stała to stała a teraz pół pensji praktycznie:wściekła/y::wściekła/y:kłóciłam się z nią a on no taki miesiąc wolne dni ...ja jej że jakie wolne dni jeden weekend bo chyba świąt nie liczy a ona że księgowa obliczyła przepracowałąm w grudniu 130 godzin a miesiąc miał 160 godzinn roboczych a na godzinę mam 6.25 no to jej mówie że 6,25 razy 130 godzin daje 812.5 a nie 496 a ona a bo może to brutto:wściekła/y::wściekła/y:to jej pytam jakie brutto ja na czarno pracuję i nic pani ode mnie nie odprowadza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i jak to możliwe że nagle dostaje praktycznie pół pensji za cały m-c pracy po terminie i jeszcze ona mysli że wszystko jest ok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:spieprzyła powiedziała ze porozmawia z księgowa i wyjaśni:wściekła/y:dla mnie sprawa jest jasna jak 850 to 850 a nie za 130 godzin nagla n iecałe 500 zł :wściekła/y::wściekła/y:ja jej nie daruję albo to ze mną wyjaśni i mi wyrówna albo koniec mojej pracy no trudno nie dam się wykorzystywać:no::no:
sorrki że tak haotycznie i tylko o sobie ale kipi we mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Witam
Zaczęłam czytać,ale nie mowy,żeby nadrobić wszystko.
Uciekam,bo mały się drze na kompa
na mnie czeka wanna wody i kąpanko
o 12 ma być wet ,aby zaszczepić psa
z psem na specer też by się przydało wyjść
na 16.30 mały ma logopedię a dogoterapię
w międzyczasie obiad zrobić,
potem wieczorkiem wypracowanie przepisać na czystoi trochę się pouczyć
do tego w ciągu całego dnia każda wolna chwila to fiszki
Wariacja na całego :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry