reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka babencje
W końcu przebrnęłam, a niby miało nie być dużó. Dobrze, że mała jescze śpi, to przynajmniej mam możliwości, hihi.
Wczoraj oglądałam z P wieczrkiem świetny horror-SIEROTA-polecam. A przedwczoraj -OJCZYMteż świetny.
No to wracam z cytatami.
Zazdroszcze ze mala spi tak dlugo :tak:
Jak G wroci to tez planuje co jakis czas zapodawac jakis fajny filmik;-)
Dorotka 3mamy kciuki:tak::tak::tak:
a czemu mówisz że nikt z dzieckiem ciebie do opieki nie zechce:dry:napisz ogłoszenia na bb nawet:tak:ja w tamtym roku przed wakacjami zajmowałam się małym Franiem rówieśnikiem Antka u siebie w domu i mam 3 dzieci:baffled:
Gdzie dokladnie mam na bb dac swoje ogloszenie Bo ja nie wiem?????:baffled:
a zapomnalam wam sie pochwalic ze p dostal umowe na 2 lata:tak::tak::tak::tak::tak:
a wszyscy po probnej tylko na rok
Gratki dla M
I widze ze miedzy wami jest dobrze Bardzo sie ciesze:tak:
Super A kawali ekstra Tez sie usmialam:-D
Wiktoria właśnie do mnie pisała że była na BB , przeczytała, pozaznaczała cyataty i ją wywaliło i ni emoże wejść.
Pozdrowionka od Wiki
Pozdrow ja od nas
Gratki super:tak::tak::tak::tak:
Lunka pewnie zacznie mówić MALINA bo moje dzieci mama to mówią jak się pomylą :confused:a i Pietruszka wicznie malinka to i Antek pewnie niedługo zacznie:-D:-D:-D
a apropo brzyduli to ja ostatnio gdzies czytałam że nie spodziewali się aż takiej popularności i nie wykluczają że dokręcą dalsze losy:tak:co moją Julię cieszy ogromnie :-)a ja nawet 1 odcinka nie oglądałam:no:
Fajnie byloby jakby dokrecili Brzydule;-)

Oliwka mi brudzi po calym mieszkaniu Musze isc po niej posprzatac
Z G jeszcze dzis nie gadalam:-:)-:)-(
Ide dac Oliwce sniadanko i idziemy na sanki Pocykam fotki to pozniej sie pochwale

reklama
WITAM :-)

Przeczytalam tylko ze U DOWIKLI sie udaly jaselka I super zdjecia widzialam
JOASIU co ty chcesz od siebie kobieto????
LUNKA fotki wloskow poprosze

Widzialam tez ze MH dzieciaki daly dzis popalic To tak jak u mnie Padam Poloze sie o zobacze m jak milosc Dzis kazdy mial juz dosc Oliwki tak caly dzien mialczala i wyla ze masakra .Zasnela o 20 Lece poogladac w spokoju film Dobranoc
ja tylko tak lubie se pogadac ogolnie sie lubię ;-)
M sałatki się zachciało a że na święta kupił 3 kilowe wiaderko matjasów to śledziową robię jak posmakuje to podzielę się przepisem:tak:.

Oglądam i nawet nawet,:tak:a jak mój M dziś okiem zarzucał podczas naprawy szuflady,aż zaczęłam się z niego podśmiewać:tak::-D:-D.

Ja robiłam pasemka z ciemnych i ten blond co mam na NK to mi wyszedł Avangarde contrast świetlisty blond Joanna - Kosmetyki do włosów, kosmetyki do ciała, kosmetyki profesjonalne

Super :cool:a jacy mali aktorzy przejęci swoimi rolami;-):tak:.

Joasiu,nie jęcz:no:,bo ja od szyi w dół to też nie taka całkiem doskonała;-):-p.
A kto jest doskonaly po trzech ciążach :-p
:-D:-D:-D:-D:-D:-D a jak Gabi sie zaśmiewala :tak:
Witam,

moje dzieci wczoraj wieczorem, nawet nie myślały o spaniu :baffled:

A ja chciałam sobie poczytać, bo M się dopytuje kiedy skończę, bo on też chce :-p

No kochana, ale sie wytaszczyłaś :tak:

A ja utknęłam na 4 kg i ani rusz :baffled:
wytaszczyłaś? nie zalapalam o co chodzi :baffled:
Haj!:-) Ja jak zwykle od 6 rano....normalnie nie wiem co temu kurdupelkowi się stało:baffled:. Podam Wam fajny filmik, a co! YouTube- Czworaczki :-D:-D
:-D:-D
Witam laseczki środowo:happy2:
MH kawały superowe ale się z rana do sniadania uśmiałam to moje:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Anabubka jak o 6.30 poszła czytać to ją wcieło:dry:czyżby chłopa w domu niecnie wykorzystywała:-p
wczoraj czytałam was wieczorkiem ale jak się zabrałam za odpisywanie to Pietruszka mi tu stanął taki nagi no grzech było odmówić;-);-);-);-)
Julina w domu dzis znów kaszle jak gruźlik ju,z mam dość po 2 m-cach poszła do szkoły i po tygodniu znów chora:wściekła/y:no nic przetrzymam ja przez weekend domku mam nadzieję że się wykuruje:tak:
jutro przujedzie teściowa :confused:jakoś tak mam mieszane uczucia bo bardzo chciałam ale jak piotrek miał inwenturę i trzeba było rano dzieciaki odprowadzać i antka ciągnąć a to juz w piątek koniec inwentury:baffled:
no ok może się źle zrozumiałysmy będzie dobrze sie nagadamy tylko na bb mnie mniej bedzie :cool2::cool2::cool2::cool2:
Agnes dzieciak z filmiku super:-D:-Dmój Antoszka tak tyłkiem rzuca przy tańcu:-D:-D:-D:-Dale tn jest super:-D:-D:-D
Mamitka to ty masz wydatki nie małe:szok::szok::szok::szok::szok:
A chciałam się pochwalić antek na lalki mówi lala i to ze zrozumieniem bo tylko na lalki tak mówi :tak:na pietruszkę tata, na mnie mama ,na adama adzi ,na julkę ju,robi papa i mówi rzy tym papapa i przecyła całuski:tak:takie mamy nowe umiejętności :tak:no i chodzi chodzi chodzi:tak::tak::tak:
GRATKI DLA ANTOSZKI :tak::-) ale masz dobrze Pietruszką :-p;-)
A mnie gania do kibelka biegunka jak diabli i nie wiem po czym:baffled::baffled::baffled::baffled:
Anabubka wzrok jak pies policyjny:-D:-D:-D:-D:-D
Dorotka 3mamy kciuki:tak::tak::tak:
a czemu mówisz że nikt z dzieckiem ciebie do opieki nie zechce:dry:napisz ogłoszenia na bb nawet:tak:ja w tamtym roku przed wakacjami zajmowałam się małym Franiem rówieśnikiem Antka u siebie w domu i mam 3 dzieci:baffled:
STOPERAN I po biegunce albi Laremid
a zapomnalam wam sie pochwalic ze p dostal umowe na 2 lata:tak::tak::tak::tak::tak:
a wszyscy po probnej tylko na rok
Gratulacje i życzę sukcesow :tak:

a ja rano pojechałam do męza do pracy potem wymienilismy zarowke z tyłu bo sie spaliła Zjedliśmy sniadanie pomyłam gary umyłam głowę zeby rudy zacząl schodzić zupy jaiejs trzeba wymodzic

A moja jeszcze śpi- toć to szok!
Ja wcinam śniadanko i szukam czegs mega szybkiego na obiad, bo na zakupy to nie wyjdziemy przed jedenastą, wrócimy może po 12, a o 14 P z pracy!

LUNKA ty jej cos na spanie podalas????przyznaj sie hihi zart :-)

Oliwka je sama na podlodze serek I ja wole na to nie patrzec .Ale jak chcialam jej dac sama to byla awantura :-(

Popatrzalam zaraz fotke wkleje i wam pokaze Masakra Wsio do prania I podloga do umycia

tak sie je samemu serek:-D

100113_101153.jpg

100113_101203.jpg

100113_101214.jpg

HEJ,JA NA minutkę ,czasu brak,nie czytałam nic ,ale na 11 jadę do gina i do gminy muszę zajść ,bo przez ta zmianę numeru i dowodu to same kłopoty,muszę cyto sobie zrobic ,bo ostatnio miałam 1.5 roku temu:zawstydzona/y:
Dom pospzątałam ,ogórkowa ugotowałam,zostało mi umyc sie i pomalować:tak:
Ile wy naskrobałyście od wczoraj popołudnia,to nie jestem w stanie tego ogarnąc na biegu 3 duze strony:szok:opanujciie sie ,bo nigdy nie bedę na bierząco:-D
TO ,DO POTEM:cool:

reklama
Dorota na forum regionalnym albo w dziale ogłoszenia:tak::tak::tak::tak:
Joasiu ja to się boję iść do Adama na wywiadówke bo z tego co on mówi to historia 4-5, przyroda 4,muzyka 4 ,w-f nie wie bo pan im sie zmienił,angielski 3,polski 3 ,matma 3-4:baffled::baffled::baffled:normalnie się boję z techniki teraz na gałt poprawia oceny:sorry2::sorry2::sorry2:
Lunka twoję dziecię to pobija jakies rekordy w spaniu:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a moje dzieciaki dostaja swira:baffled::baffled::baffled:Julina chodzi po ieszkaniu z Antkiem i się przekrzykuja i głupawkę z tego mają:cool2:po kim te dzieci to mają:cool:
zaraz się zabiorę za prasowanie bo kipi w koszu i błaga o zrobienie:blink:do tego obiad trzeba by podszykować dziś moje chłopaki sobie gulasz wymyśliły za mna grochówka chodzi:tak:

Do góry