reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej u nas ncka nienajgorsza :-)
Na nogach od 7 jestesmy Kolo 10 moze wczesniej wybieramy sie na sanki.Trzeba korzystac poki jest snieg hihihi.
Oliwka bawi sie teraz swoimi butami .Ja zagladam na Majke .Nie ogladam tego tak zaciekle jak brzyduli ale zerkam tylko hihihi

Ide was poczytac

Ostatnia edycja:
reklama
Haj!:-) Ja jak zwykle od 6 rano....normalnie nie wiem co temu kurdupelkowi się stało:baffled:. Podam Wam fajny filmik, a co! [ame="http://www.youtube.com/watch?v=-0DEoSzuQRc"]YouTube- Czworaczki[/ame] :-D:-D

Witam laseczki środowo:happy2:
MH kawały superowe ale się z rana do sniadania uśmiałam to moje:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Anabubka jak o 6.30 poszła czytać to ją wcieło:dry:czyżby chłopa w domu niecnie wykorzystywała:-p
wczoraj czytałam was wieczorkiem ale jak się zabrałam za odpisywanie to Pietruszka mi tu stanął taki nagi no grzech było odmówić;-);-);-);-)
Julina w domu dzis znów kaszle jak gruźlik ju,z mam dość po 2 m-cach poszła do szkoły i po tygodniu znów chora:wściekła/y:no nic przetrzymam ja przez weekend domku mam nadzieję że się wykuruje:tak:
jutro przujedzie teściowa :confused:jakoś tak mam mieszane uczucia bo bardzo chciałam ale jak piotrek miał inwenturę i trzeba było rano dzieciaki odprowadzać i antka ciągnąć a to juz w piątek koniec inwentury:baffled:
no ok może się źle zrozumiałysmy będzie dobrze sie nagadamy tylko na bb mnie mniej bedzie :cool2::cool2::cool2::cool2:
Agnes dzieciak z filmiku super:-D:-Dmój Antoszka tak tyłkiem rzuca przy tańcu:-D:-D:-D:-Dale tn jest super:-D:-D:-D
Mamitka to ty masz wydatki nie małe:szok::szok::szok::szok::szok:
A chciałam się pochwalić antek na lalki mówi lala i to ze zrozumieniem bo tylko na lalki tak mówi :tak:na pietruszkę tata, na mnie mama ,na adama adzi ,na julkę ju,robi papa i mówi rzy tym papapa i przecyła całuski:tak:takie mamy nowe umiejętności :tak:no i chodzi chodzi chodzi:tak::tak::tak:

Z lekka mnie z rana zirytował,obudził sie z zimnem na wardze wielkości Kasprowego WIerchu,zaczęłam sie śmiać ,ze jak on wyglada,pytam go sie czemu sobie zoviraxu nie wział-nie wiedział gdzie jest:szok:Standart czyli jak nie podasz do ręki i nie pokarzesz co ma robić nie wie.warga spuchnie i odpadnie,trudno Magdy wina ,nie dała do reki ,nie troszczy sie....ach....do tego ma chrypkę lekka dzisiaj,ale tabetek też sobie nie poszukał...nie rozumiem mentalnosći facetów,po cholerę czekać jak sie rozłoza zamiast próbować ratować sie zawczasu,a ja specjalnie nic nie robiłam ,bo w końcu to nie dziecko żebym takie pierdoły za niego robiła...ale chyba trzeba:baffled:jeszcze mu masć do pracy dowozłam ,bo zapomniał,a jedyne co miał mi do powiedzenia,to pytanie jak częśto ma sie smarować??:baffled:i tak oto zostałam zirytowana rano i mam ochote sie pokłócić ,ale pomyślałam ,ze jak wam scenke opowiem to moze mi przejdzie ,bo z takich błahostek szkoda sie awanturować:wściekła/y:

Hej Wiktoria czekamy na foteczki

Anabuba ,ale fajne te buty ogłaszam konkurs:KTO KUPI MADZI BUTY????:-Ddo wygrania cenne -dziekuje:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
z moim tak samo.gorzej jak z dzieckiem.jak do reki nie podasz to nic niwe wie i nie widzi

a facety :sorry2:
mój też nigdy nic nie wie. Jak ma czegoś poszukać to na bank nie znajdzie. Stanie na srodku pokoju, popatrzy na sufit, po ścianach ewentualnie na stolik i stwierdza, że nie ma:baffled: no wyjść z siebie i stanąć obok:sorry2:

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Zapomniałam opowiedzieć ,od 2 wieczorów dostajemy dziwne głuche telefony z rzędu pokilka,jak sie odzywam "halo" słyszę wtedy dziwne odgłosy ni to mlaskanie ,nie szumienie ,no nie wiem co to za dzwięk ,a kiedy odbieram i sie nie odzywam z drugiej streony tez cisza i sie ktoś rozłącza,trochę mnie to niepokoi ,a nie mam identyfikacji numeru,muszę zadzwonić do tp i zamówić usługę,miałyście kiedyś tego typu przygodę.Bo ktoś to robi celowo,nie wierzę ,ze połączyć sie nie moze ,bo jakby to ktoś znajomy to dał znak na komórke ,ze coś nie moze sie dodzwonić,normalnie nie wiem o co chodzi:szok:

albo dzieciaki robia sobie jaja albo jakis facet sobie jaja obraca:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D

Malinka bo wiem:tak:
No chyba ze mi ktoras 2 tys pozyczy:-D:-D:-D

trza na bank napasc:-D
jak bedziesz szla to daj znac to pojde z Toba:tak::tak::tak:

n
Ja ide pranie nastawiać kuchnia odgruzowana pokój dzieci też jeszcze nasz okój i korytarz:baffled:ja nie wiem że niektórzy ludzie mają w domu wiecznie czysto :sorry2:

bo Ty pedantka jestes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ooo u mnie opcja nie spania do pólnocy nie przechodzi..ja muszę mieć wieczór dla siebie i koniec:tak:
Ide se żygnąć:baffled::baffled::baffled:
uuuuuuuuuuuuu
wspolczuje

A we wtorek za tydzien na wypalanke. Medea przezylaś? Mój chce wziąć 2 dni wolnego, żeby byc przy mnie w domu w razie gdybym sie zle czula. Dzwonilam wczoraj do mojego G, czy czasem wymrazanki nie robi, no i w miescie nikt na kase nie robi, jeden lekarza prywatnie i liczy sobie 430zł!!!!!!!! No boziu, nie stac mnie!!!!!!!!! Anabuba-ten kwas co mi polecałas u mnie ponad 100 kosztuje, wiec tez odpada, bo mó G mówił, że jedno opakowanie bedzie dla mnei mało!!!!!!!! I zalamka:(((

to faktycznie sporo.jak pisalam ja bralam w sumie 1.5 opakowania.

N
KERNA juz masz wymioty???????No to niezle fasolinka musiala sie w brzuszku zagniezdzic Super
Sorki ze ja sie ciesze a ty masz mdlosci ale mnie zawsze tlumaczyli jak wymiotowalam przez kilka miesiecy z Oliwka To ze ona sie rozwija wtedy I jak sa takie objawy to trzeba sie cieszyc a nie zalamywac HIHI wiesz chcialam sie pocieszyc ale watpie ze mi sie udalo hihih

moja bratowa wymiotowala do konca 4mies.jednego dnia rekord 13razy:-D:-D:-D
wiecej tylko szwagier po poprawinach bo 14razy:-D:-D:-D:-D:-D:-D
zanim wstaniesz z lozka sprobuj zjesc jakas kanpke albo herbatnika
i podobno imbir pomga np herbatka z imbirem.bratowa pila

Lunka bo ten śnieg sie nie lepi wcale ale jak mi to jiulina wczoraj wytłumaczyła lepi to sie g*** do tyłka a snieg jest puszysty:szok::szok::szok:tak jej dzieci wytłumaczyły w szkole a dokładniej jedna Wiktoria która jej tez wytłumaczyła że jak człowiek jest zły to musi przeklinac to mu wtedy lżej:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

sikam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A oto i Gustawo

piekny:-):-):-):-):-):-)

Mu mamy niespełna 60m, ale to ginie na przedpokoju, z którego dałoby sie jeszcze jeden pokój zrobić, tylko , że nie ma jak, no i są 2 pokoje, kuchnia, łazienka wc, duży balkon+ schowek na półpiętrze. Czynsz 300zł ,reszty nie wypisuje, bo to masakra.

no ja nie place czynszu ale za to splacamy kupe kredytow za to swoje m :baffled::baffled::baffled::baffled:
przez 6 lat wynajmowalam od GS mieszkanie.24m2 -taki jeden pokoj z lazienka.placilismy pod koniec po 280zl miesiecznie razem z grzaniem plus wszelkie oplaty:baffled:

t
no jo
wiesz, jak wygram w totka, to kupimy sobie wielki dom i pol Ci oddam, pol dostanie anabuba a my zaraz obok. I dopiero bedzie wesolo!!!!!!! Zwlaszcza jak dzieciaki z M zostana a my na pogaduchy i pindrzenie, hihi

dzieki ze o mnie pomyslalas;-)

Mamita ja tez studencki spalacam ale mniejsze raty.bralamprzez 30mies to splacam przez 60mies.po 250zl

albo dzieciaki robia sobie jaja albo jakis facet sobie jaja obraca:-p:-p:-p:-p:-D:-D

moja bratowa wymiotowala do konca 4mies.jednego dnia rekord 13razy:-D:-D:-D
wiecej tylko szwagier po poprawinach bo 14razy:-D:-D:-D:-D:-D:-D
zanim wstaniesz z lozka sprobuj zjesc jakas kanpke albo herbatnika
i podobno imbir pomga np herbatka z imbirem.bratowa pila
nie no walnęłaś tekstem!!!!!
A z tym imbirem poszłam wczoraj do apteki, zeby mi cos dała takiego imbir czy mięte ale ona powiedziala ze imbir żle działał na zarodki szczórów:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

no to ja chyba ide kimać. mam teraz fioła na punkcie ciąży i oglądam na necie co sie da :baffled::zawstydzona/y:. Michał co chwile budzi sie z płaczem....może zeby..w końcu mogłoby coś sie znowu wykluć:sorry2:dobranoc kobietki:-)
ja tez bym miala fiola na punkcie ciazy Normalnie ci zazdroszcze :tak:
Witam Was kochane i przepraszam ze sie nie odzywam:-:)-(
ale mam chorego chlopa juz od paru dni w domu i same wiecie jak to jest z chlopem w domu
nawet na kompa nie mam czasu usasc a jak juz przysiade to zdarze tylko poczytac i moj juz marudzi
a gdzie tam jeszcze do konca chorobowego ehhh ja chyba do glowy dostane:-( bo jak narazie ma do poniedzialku a potem zobaczymy czy dalej chorobowe czy pojdzie do pracy
Emily tez sie rozchorowala ma katar i straszny kaszel i wszystko jej charczy jak oddycha bylam u lekarza i oskrzela i pluca sa czyste wiec tyle dobrze dostalam jakis syrop i krople do nosa
A ja dzis bylam u dentysty i mi zeba wyrwali ale tez tak myslalam bo wczoraj mi sie ta piatka zlamala poszlam dzisiaj i juz nie bylo co ratowac trzeba bylo wyrwac teraz siedze cala spuchneta bo babka sie meczyla zeby go wyrwac bo nie miala praktycznie za co chyci bo sam kozen zostal ale dalam rade teraz jeszcze boli ale mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej
tak wiec zdalam relacje co u mnie
przepraszam ze tak samolubnie i nie odpisalam na posty ale jakos brak weny ide zaraz do wanny i spac
Dobranoc kochane:tak::tak:
Oj kochana zdrowka dla was wszystkich
To ja się do kuchni oddalam w celu skończenia sałatki:tak:,coby znowu w niełaskę małża nie popaść:sorry2::-(,bo wczoraj mnie zawiódł :-p- ja wykąpana pachnąca i co ....NIC:baffled:.
Miłej nocki laseczki.
I co wykorzystalas M?????????:-pI jak salatka????
Witam laseczki środowo:happy2:
MH kawały superowe ale się z rana do sniadania uśmiałam to moje:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Anabubka jak o 6.30 poszła czytać to ją wcieło:dry:czyżby chłopa w domu niecnie wykorzystywała:-p
wczoraj czytałam was wieczorkiem ale jak się zabrałam za odpisywanie to Pietruszka mi tu stanął taki nagi no grzech było odmówić;-);-);-);-)
Julina w domu dzis znów kaszle jak gruźlik ju,z mam dość po 2 m-cach poszła do szkoły i po tygodniu znów chora:wściekła/y:no nic przetrzymam ja przez weekend domku mam nadzieję że się wykuruje:tak:
jutro przujedzie teściowa :confused:jakoś tak mam mieszane uczucia bo bardzo chciałam ale jak piotrek miał inwenturę i trzeba było rano dzieciaki odprowadzać i antka ciągnąć a to juz w piątek koniec inwentury:baffled:
no ok może się źle zrozumiałysmy będzie dobrze sie nagadamy tylko na bb mnie mniej bedzie :cool2::cool2::cool2::cool2:
Agnes dzieciak z filmiku super:-D:-Dmój Antoszka tak tyłkiem rzuca przy tańcu:-D:-D:-D:-Dale tn jest super:-D:-D:-D
A chciałam się pochwalić antek na lalki mówi lala i to ze zrozumieniem bo tylko na lalki tak mówi :tak:na pietruszkę tata, na mnie mama ,na adama adzi ,na julkę ju,robi papa i mówi rzy tym papapa i przecyła całuski:tak:takie mamy nowe umiejętności :tak:no i chodzi chodzi chodzi:tak::tak::tak:
Usmialam sie z opisu nagiego pietruszki:-DNie grzech go bylo wtedy nie wykorzystac:-D
Antoni serio wygadany Oliwka tata,mama,dada,baba,daj,i takie tam po swojemu ejjj,ettt itp

Wiecie co ja jakos zaprzestalam dzwonic Tzn grudzien byl fatalny a w styczniu jak dzwonilam to wcale nie ma lepiej Zrazilam sie powiem wam szczerze Niby chcialabym sobie dorobic ale wkurzajace to jest dzwonic i akby sie prosic o spotkanie A pozatym teraz jak G nie ma to nie bardzo mam jak dzonic Bo mama sie z nia chwile z jasiem pobawia Ale glownie i tak ja caly czas przy tym jestem.

Powiem wam szczerze to chcialabym sie zajac jakims dzieckiem Czyli isc z Oliwka do kogos Ale wiem ze nikt mi dziecka nie da pod opieke jak mam swoje male dziecko A pozatym Oliwka czesto choruje i co wtedy Albo jak tamto dziecko zachoruje to nie mam gdzie Oliwki zostawic :baffled:

Rozmawialam z G i to czy go zakwalifikuja na dalsze leczenie to zalezy tam od nich Tzn od jego checi On mowil ze wyrazi checi .Oni sie go beda pytac czy chce sie leczyc i dlaczego to G juz wie co powiedziec Ale nawet jak on wyrazi zgode to i tak oni tam decyduja czy go dalej zakwalifikuja czy nie Ja mam nadzieje ze pojdzie dalej bo tam naprawde zrobia mu wyklady co i jak A teraz to nic sie nie dzieje Raz dziennie maja jakas spolecznosc i tyle .
Zacznie sie dziac pozniej po tym detoksie Wiec 3 majcie kciuki aby sie dalej dostal

nadrabiam nadrabiam i nadrobic nie moge;-)

Lunka to by był najweselszy domek:-D:-D:-Dco by nie powiedziec dom wariatów:-D:-Da jak byśmy ta bb spotkanko w ogrodzie zrobiły oj byśmy były znane w okolicy:-p:-p:-p
słuchajcie zajrzałam antkowi do buzi bo marudny jakiś łapki w buzi a tam 2 górne 3 juz prawie przebite i dolna 4 lewa wychodzi:szok::szok:a na górze 4 jeszcze brak a mi się wydawało zawsze że najpierw wychodzą 4 a potem 3:baffled:

oj bylby dom wariatow
a WEronice chyba dalej ktoras 5 idzie bo juz pare razy poplakiwala ale jakos sie dala uspokoic i spi jeszcze
wczoraj to do 9.30spala:szok:

Pytanie tylko jak my do tej szkoly dotrzemy:baffled::confused:
[/B]

jak to jak?po zaspach:-D:-D:-D:-D:-D

Kochane....
DOSTAŁAM PRACĘ :-D babka była zadowolona.
Mieliśmy 3 pytania teoretyczne i dostałam maks.ilość punktów :-D A z rozmowy była baardzo zadowolona,stwierdziła że właśnie kogoś takiego jak ja szukają :-) najważniejsze teraz żeby sprzedawać ;-)
A całkiem fajny produkt sprzedajemy,bo to przewodnik po dotacjach unijnych od 2007 do 2013roku.Więc firmom bardzo się coś takiego przyda,A tam jest wszystko,od wniosku po rozliczenie itp. :-)
Sorki że tak na szybko,ale mój zaraz wychodzi do pracy i obiadek trzeba zjeść,zajrzę później :-)

gratulacje! a co z Ania?

jak mam sie starac o dzidziusia to chce zeby wszystko przed bylo ok.Musze cytologie tez zrobic:tak:

straja sie staraj!!!!!!!!!1:tak::tak::tak::tak::tak:

He he! Moich "kostaków" też już ze dwa tygodnie nie widziałam. :szok::-D:-D:-D:-D
Nogi mam jak takie dwie nieociosane kłody :dry::dry::dry: Ale z Piotrusiem też tak puchłam. Jak pojechałam na porodówkę to myśleli, że ja z jakimś zatruciem ciążowym czy jak. Na szczęście już następnego dnia po porodzie opuchlizna zaczęła ładnie schodzić. :tak::

mi tez po porodzie od rauz zaczela schodzic opuchlizna.a ja mialam spuchniete nie tylko nogi ale i wargi.... tak tamte:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D

wpadłam się przywitać...:tak::-):-)

a gdzie Ty sie kobieto podziewasz?

A to ja wam tez pokaze jakiego Laura z Maxem zrobili Balwanka

piekny balwan:tak:

A ja na wychowawczy się nie załapałam:no::-(,bo miałam umowę tylko do porodu, potem macierzyński z ZUSu a do kuroniówki zbrakło mi 13 dni:wściekła/y::wściekła/y:.
.

uuuuuuuuu ale pech!

no to pochwal sie tymi fotkami:tak:
Fajnie ze sie zalapalas na aerobic:-D Ja musze jak najszybciej kupic stroj i wybrac sie na basen Troche ruchu sie przyda:tak:

ruch? zapraszam do mnie na spacer z wozkiem do szkoly.2,5km w jedna strone:tak::tak::tak::tak:
wczoraj wracalam jak wilablad.troche zakupow,Pauliny tornister chyba z 8kkg wazyl:szok::szok::szok::szok:
wozek mi siadl i eldwo go pchalam.ale ze mam wzrok jak pies policyjny to dojrzalam tescia i go zahaltowalam:tak::tak::tak::tak:
i nas zabral.a dodam ze oprocz Weroniki i Pauliny szedl z naimi Kamil-sasiad wiec nie dosc ze musialam jakaos lezc po tej drodze to jeszcze 2 dzieci pilnowac:baffled:

Kerna no coś ty:szok::szok::szok:ja w ciąży z Antkiem bardzo dużo żygałam i mi lekarka kazała brać prenatal z imbirem i miętą i pomagał mi :tak:tzn miałam nudności rano i musiałąm raz pawika puścić ale potem było ok:tak:a jak żygałam tak bez opamiętania i to w 5 m-cu i lekarz już chciał mnie w szpitalu położyć to mama Pietruszki kupiła mi herbatę imbirową i pomogło:tak:
Anabubka a ty co tak długo nadrabiałaś??:-p

reklama
A ja byłam u fryzjera, no fryzurka ta sama, tylko do skrócenia szłam.
A zapomnialam wasm powiedzieć, ostatnio mój kupił mi farb do włosów, ale za ciwemną, bo ja mu jeszcze nie zdążyłam powiedzieć, ze d blondu chce wrócić ( no i lezy ) ina kolejnych zakupach wybralismy blond, no i oczywiście wyszedł brąz-leki, ale jednak ( dobrze ze nie rudy, hihi).
I teraz pytanko, która mi doradzi jaką farbą najlepiej z brązu wrócić do blondu????

A wiem, jeszcze do Medeuski po raz kolejny z tym samym-kochana, ja mam wypalankę we wtorek, mój koniecznie chce wziąć 2 dni wolnego, bo niby bede sie po tym czuc paskudnie-prawda to?

kup sobie rozjasniacz.nawet z moich ciemnych by blond wyszedl.raz tak mame zrobilam.a jest szatynka.w 15minut wyszla blondi jak trza:tak::tak::tak::tak::tak:
albo do fryzjera.ale tez rozjasniaczem pewnie potraktuje
a po wypalance mozesz sie gorzej czuc i chyba nie wolno dzwigac.wiec lepiej niech wezmie

I jedno mi nie weszlo-fuck:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Juz mi sie nei chce ich dodawac wiecej bo mnie to wkurza

w rowie w watku z fotkami na 1 stronie jest link do stronki przez ktora mozna dodawac fotki bez zakladania konta

ja teraz na baseniku byłam w dawnym m oim stroju.....za dużym:-D;-) musz coszakupć...ale podobnow ciąży nie bardzo na basen:baffled:
:

mzona jakiegos syfa zlapac na basenie

Ja probuje zagonic dzieciaki do mycia i ubierania sie w pizamki ale wiecej mnie to nerwow kosztuje niz jest warte:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No jaja sobie robia jak nic:no::no::no:Nie mowiac juz ze nie maja zamiaru sprzatnac zabawek:no::no::no:Chyba zaraz zwariuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No ja ich napewno nie posprzatam:no::no::no::no:

bylo wziac miotle i zamiesc pod dywan:-D:-D:-D:-D
mialyby rano zagadke

Witam Was kochane i przepraszam ze sie nie odzywam:-:)-(
ale mam chorego chlopa juz od paru dni w domu i same wiecie jak to jest z chlopem w domu
nawet na kompa nie mam czasu usasc a jak juz przysiade to zdarze tylko poczytac i moj juz marudzi
a gdzie tam jeszcze do konca chorobowego ehhh ja chyba do glowy dostane:-( bo jak narazie ma do poniedzialku a potem zobaczymy czy dalej chorobowe czy pojdzie do pracy
Emily tez sie rozchorowala ma katar i straszny kaszel i wszystko jej charczy jak oddycha bylam u lekarza i oskrzela i pluca sa czyste wiec tyle dobrze dostalam jakis syrop i krople do nosa
A ja dzis bylam u dentysty i mi zeba wyrwali ale tez tak myslalam bo wczoraj mi sie ta piatka zlamala poszlam dzisiaj i juz nie bylo co ratowac trzeba bylo wyrwac teraz siedze cala spuchneta bo babka sie meczyla zeby go wyrwac bo nie miala praktycznie za co chyci bo sam kozen zostal ale dalam rade teraz jeszcze boli ale mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej
tak wiec zdalam relacje co u mnie
przepraszam ze tak samolubnie i nie odpisalam na posty ale jakos brak weny ide zaraz do wanny i spac
Dobranoc kochane:tak::tak:

kochana zdrowia i cierpliwosci!!!!!!!!!!11
chory chlop w domu gorszy niz plaga egipska:-D:-D:-D:-D

Marta ja kiedys jadlam super sledziowa z ogorkiem kiszonym, cebula, zielonym groszkiem i smietana, rewelka:-pTo czekam na przepis bo ja lubie sledziki:tak:
A co do Majki to dzis nawet ciekawie bylo:tak:

ja tez ostatnio taka mialam

To ja się do kuchni oddalam w celu skończenia sałatki:tak:,coby znowu w niełaskę małża nie popaść:sorry2::-(,bo wczoraj mnie zawiódł :-p- ja wykąpana pachnąca i co ....NIC:baffled:.
Miłej nocki laseczki.
:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

W

A ja chciałam sobie poczytać, bo M się dopytuje kiedy skończę, bo on też chce :-p
:

a co chcial poczytac???????????/

Trochę humoru na dzień dobry :-D

Tatusiu, czy ja jestem adoptowany?
Byłeś. Ale cię oddali.

- Co może być gorszego od kamyczka w bucie?
- Ziarenko piasku w prezerwatywie.

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham wypić.

Adam i Ewa spacerują po raju
- Adam, kochasz mnie?
- A kogo mam kochać...

Modlitwa kobiety przed posiłkiem:
"I spraw, Panie Boże, by te wszystkie kalorie poszły w cycki a nie w dupę!"

Przeciętna amerykańska kobieta ma wymiary
90-60-90......
w calach...

Gra wstępna jest bez sensu.
To tak jakby trąbić przez 15 minut przed wjazdem do garażu.

Dlaczego panny są szczuplejsze od mężatek?
Bo panna wraca do domu, patrzy, co ma w lodówce i idzie do łóżka.
Mężatka wraca do domu, patrzy co ma w łóżku i idzie do lodówki.

Dlaczego huragany dostają imiona kobiet?
- Bo najpierw są cieple i wilgotne, a później zabierają domy i samochody.

Przychodzi baba do lekarza:
- Panie doktorze, na wstępie pragnę zaznaczyć, że jestem jeszcze dziewicą
- A to się świetnie składa, bo ja właśnie jestem lekarzem pierwszego kontaktu

P: Jaka jest najczęściej spotykana wada postawy u żonatych facetów?
O: Dupa na boku.

Dzwoni telefon. Mąż mówi do zony:
- Jak do mnie to powiedz, ze nie ma mnie w domu.
Zona odbiera i mówi:
- Mąż jest w domu...
Mąż:
- Czemu tak powiedziałaś, przecież mówiłem?!?
- Bo to był telefon do mnie! - odpowiada zona.

Dialog
- Ożenisz się ze mną?
- Nie.
- To złaź!

Kolega dzwoni do kolegi:
- Wpadaj do mnie, są dwie znajome, zabawimy sie!!
- ładne???
- Wypijemy, będzie ok...

Prosty komunikat werbalny jako gwarancja efektywności przekazu informacji.
- Nataszko, zjedz kawałeczek tortu!
- Dziękuję, Jureczku, nie chcę.
- No spróbuj, bardzo smaczny!
- Nie, dziękuję. Ja po osiemnastej już nie jem nic słodkiego.
- Nataszko, proszę.
Jureczku, ja deserów w ogóle nie jadam...
- Żryj ten tort, *****! Pierścionek w nim jest, żenić się z Tobą chcę!!!

Koleś postanowił się żenić, idzie rozmawiać ze swoja matką:
- Mamo, zakochałem się i będę się żenił, ona też mnie kocha i będzie nam wspaniale.
- Eh, no dobrze, ale muszę ją poznać.
- To ja ją przyprowadzę, ale przyprowadzę też dwie inne koleżanki a ty zgadniesz, która jest moją wybranką.
- Niech i tak będzie.
Następnego dnia typ przyprowadza trzy laski. Dziewczyny siadają na kanapie, naprzeciw nich staje mama kolesia, przypatruje się chwilkę
- To ta ruda pośrodku.
- Dokładnie. Skąd wiedziałaś?
- Bo juz mnie wkurwia!

Kobiety dochowują tajemnic, grupowo, po 20-30 osób.

Jeżeli pływanie wyszczupla, to co wieloryby robią źle?

Przychodzi gruba baba do lekarza. Lekarz pyta:
- Bierze pani te tabletki na odchudzanie?
- Tak, biorę.
- A ile?
- Ile, ile... Aż się najem!!

Kochanie, gdzie byłeś?
- Biegłem.
- A czemu koszulka sucha, a majtki mokre?
- Bo nie dobiegłem.

poplakalam sie ze smiechu:-D:-D:-D:-D:-D

no wcielo mnie.
na grzech bylo go nie wykorzystac:-D
ja wczoraj swojego w lazienkce wykorzystalam jak dzieci dobranocke ogladaly:-D:-D:-D:-D

nie no walnęłaś tekstem!!!!!
A z tym imbirem poszłam wczoraj do apteki, zeby mi cos dała takiego imbir czy mięte ale ona powiedziala ze imbir żle działał na zarodki szczórów:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
spytaj gina.kup sobie herbatke z imbirem

Rozmawialam z G i to czy go zakwalifikuja na dalsze leczenie to zalezy tam od nich Tzn od jego checi On mowil ze wyrazi checi .Oni sie go beda pytac czy chce sie leczyc i dlaczego to G juz wie co powiedziec Ale nawet jak on wyrazi zgode to i tak oni tam decyduja czy go dalej zakwalifikuja czy nie Ja mam nadzieje ze pojdzie dalej bo tam naprawde zrobia mu wyklady co i jak A teraz to nic sie nie dzieje Raz dziennie maja jakas spolecznosc i tyle .
Zacznie sie dziac pozniej po tym detoksie Wiec 3 majcie kciuki aby sie dalej dostal

dobrze bedzie:tak::tak::tak::tak:

Anabubka a ty co tak długo nadrabiałaś??:-p

no dlugo i wcale nie od 6:-p
jak sie wzielam za czytanie to trzeba bylo Pauline budzic i sie zeszlo zanim wyszla z domu.no i w miedzyczassei wstawialm pranie i sie ubralam;-)

musze jeszcze rozpalic,posprztac,zupke wstawic-dzis fasolowa.
Paulina dzis konczy 13.30 ale wybieram sie kolo 12 jeszcze do bratwoej na ploteczki:tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry