reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
I ja tez zmykam!!! Do jutra !!!
kurcze dziewczyny gdzie jesteście wstawać bo mam problem
Oliwka ma kaszelek i bardzo zatkany nosek że ledwo oddycha i na dodatek te babki są suche i głęboko więc obawiam sie że same nie wypadną czy jest na to jakiś sposób bo ona się strasznie męczy
POMOCY
Oliwka ma kaszelek i bardzo zatkany nosek że ledwo oddycha i na dodatek te babki są suche i głęboko więc obawiam sie że same nie wypadną czy jest na to jakiś sposób bo ona się strasznie męczy
POMOCY
anaconda27
styczniówka2006
Witamy z rana. Majka szaleje, próbuję ja czymś zająć ale nic jej nie odpowiada. Dzisiaj przyjeżdża do nas babcia, więc się bardzo cieszymy, weźmiemy wózio i po nią wyjdziemy. Mamy kolejny gorący dzień, więc będzie bardzo fajnie. ;D ;D ;D
anaconda27
styczniówka2006
iwonka2006 pisze:Znow mi coreczka moja kochana cos przestawila bo tetraz jak sie patrze na monitor to, to co mialam na samym dole ekranu czyli ten niebieski pasek z ikonami to teraz mam go od gory do dolu po prawej stronie : A ze ja za bardzo nie wiem o co biega, wiec znow wolam o pomoc :-[
I wlasnie gdy ja pisze teraz do was to moje dziecko w tym czasie polozylo sie znow samo i zasnelo w lozeczku ;D Kolejny sukces dla mnie ;D
Ale marudze! Wiem......
Wystarczy kliknąć na ten pasek i trzymając lewy przycisk myszy na tym pasku przeciągnąć go na dół ;D ;D ;D
reklama
Podziel się: