reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
HEY HEY
HIACYNTA witam :)
no moje dziecko nie raczkuje niechce,ale dzis dorwał kota u kumpeli w swoje rece ale strasznie go zmasakrowal,

IZABELKA ja kupiłam fotelik Ramatti od 9-18 kilo 5 pozycji podnoszenia siedzenia

dobra ja robie rzad i odmeldowuje sie spadam spacku bo synus spi słodko to sie przyłacze

kurcze dziewczyny gdzie jesteście wstawać bo mam problem

Oliwka ma kaszelek i bardzo zatkany nosek że ledwo oddycha i na dodatek te babki są suche i głęboko więc obawiam sie że same nie wypadną czy jest na to jakiś sposób bo ona się strasznie męczy

POMOCY

Witamy z rana. Majka szaleje, próbuję ja czymś zająć ale nic jej nie odpowiada. Dzisiaj przyjeżdża do nas babcia, więc się bardzo cieszymy, weźmiemy wózio i po nią wyjdziemy. Mamy kolejny gorący dzień, więc będzie bardzo fajnie. ;D ;D ;D

iwonka2006 pisze:
Znow mi coreczka moja kochana cos przestawila bo tetraz jak sie patrze na monitor to, to co mialam na samym dole ekranu czyli ten niebieski pasek z ikonami to teraz mam go od gory do dolu po prawej stronie ::) A ze ja za bardzo nie wiem o co biega, wiec znow wolam o pomoc :-[
I wlasnie gdy ja pisze teraz do was to moje dziecko w tym czasie polozylo sie znow samo i zasnelo w lozeczku ;D Kolejny sukces dla mnie ;D
Ale marudze! Wiem......

Wystarczy kliknąć na ten pasek i trzymając lewy przycisk myszy na tym pasku przeciągnąć go na dół
;D ;D ;D

reklama
Do góry