reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja probuje zagonic dzieciaki do mycia i ubierania sie w pizamki ale wiecej mnie to nerwow kosztuje niz jest warte:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No jaja sobie robia jak nic:no::no::no:Nie mowiac juz ze nie maja zamiaru sprzatnac zabawek:no::no::no:Chyba zaraz zwariuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No ja ich napewno nie posprzatam:no::no::no::no:

Ja probuje zagonic dzieciaki do mycia i ubierania sie w pizamki ale wiecej mnie to nerwow kosztuje niz jest warte:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No jaja sobie robia jak nic:no::no::no:Nie mowiac juz ze nie maja zamiaru sprzatnac zabawek:no::no::no:Chyba zaraz zwariuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No ja ich napewno nie posprzatam:no::no::no::no:
usiądz zrob sobie herbatke a zabawej=k nie zieraj im bardziej sie denerwujesz tym gorzej

Wiem,wiem Kochana
To zrobmy tak-ja sie nie wkurzam dziecmi i syfem jaki mi robia a Ty wloskami:-);-)
Co Ty na to:confused:
do piątku umyje ze 20 razy :-D:-D:-D:-Dto nie bede bardzo rude ogólnie juz kiedys robiłam tym samym kolorem i wyszedl cudny a teraz nie wiem jak to sie stalo :baffled: moze nie jest tak zel zobacze jutro rano jak wygladaj w swietle dziennym Co do dzieci mnie tez wkurzaja a najbardziej jak wszystkie naraz zaczynaja gadac i cos odemnie chca i wkurz mnie jak Wojtkowi tłumacze matme a on mi gad o czym innym ni nie lubi jak Gabi depta mi po nogach iłazi ppo mnie ale Moja mama zawsze mówi tak :Kto ma ule to ma miód ,kto ma dzieci to ma smród " (albo brud jak kto woli :-D:-D:-D:-D:-D

do piątku umyje ze 20 razy :-D:-D:-D:-Dto nie bede bardzo rude ogólnie juz kiedys robiłam tym samym kolorem i wyszedl cudny a teraz nie wiem jak to sie stalo :baffled: moze nie jest tak zel zobacze jutro rano jak wygladaj w swietle dziennym Co do dzieci mnie tez wkurzaja a najbardziej jak wszystkie naraz zaczynaja gadac i cos odemnie chca i wkurz mnie jak Wojtkowi tłumacze matme a on mi gad o czym innym ni nie lubi jak Gabi depta mi po nogach iłazi ppo mnie ale Moja mama zawsze mówi tak :Kto ma ule to ma miód ,kto ma dzieci to ma smród " (albo brud jak kto woli :-D:-D:-D:-D:-D
Cwaniaro Ty:-pA moje dzieci do piatku to na bank nie stana sie nagla grzeczne hehe:-D:-D:-D
No ale twoja Mama ma racje:tak::tak::tak:

jedyne co dobre w tym kolorze wlosów to nie widac moich czerwonych policzków koloryt sie wyrównał troche fliudu i lekki makijaz i laska ze mnie bedzie niezła :-D:-D:-D:-D Taki mialam latem jedyne co pocieszajace ze juz nie jestem taka gruba :tak::-D

Załączniki

• 070209172644.jpg
    070209172644.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Do góry