reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A no to chyba cos zle doczytalam i juz anwet zaczelam tam zakladac to konto hehe:-D:-D:-D

Dzieki
No bylo fajnie,ale niektore dzieciaki sie mylily-ale co tam to byl Ich debiut przed taka publicznoscia;-):-)
A Dominik oczywiscie najmniejszy:tak::tak::tak::tak:
Kochana dzieci to zestresowane byly na maxa wiec nie dzieiwe sie ze sie gubily.Wazne ze powiedzialy kwestie do konca :tak:A Dominik fakt maly ale jaki przystojny:-)
Joanna a moze pasemka:sorry2: do tego co juz masz na glowie:cool2:

reklama
A to ja wam tez pokaze jakiego Laura z Maxem zrobili Balwanka
:-) no fajoski:tak:

Ja musze jak najszybciej kupic stroj i wybrac sie na basen Troche ruchu sie przyda:tak:
ja teraz na baseniku byłam w dawnym m oim stroju.....za dużym:-D;-) musz coszakupć...ale podobnow ciąży nie bardzo na basen:baffled:

Chociaz tak z drugiej strony gdybysmy wszyscy mieli wszystko to pewnie byloby z lekka nudno:baffled:
ale tyko pomyśl......mieć wszsytko:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

no suuper:-) a ile tych dzieci uczestniczy!!
A co do włosów to chyba lepiej sobie rozjaśniaczem walnąć a potem farbą blond....bo tak to nie wiem czy któraś domowa dałąby rade..:no:
A jak już o płatnościach było to mnie zabił rachunek za wode........180zł:szok: a za prąd 210!!!!!!!!!!!!!!:szok:
michał śpi, ja byłam dzis chyba ze 4 razy na spacerze bo mnie mały wyciagał...grzecznie zjadł kolację i anwet siędopominał o jeszcze:szok: a ja mam luza:-)
A wiecie M dzwonił, żę na tej budowie w Łodzi jest przecięta konstrukcja i budynek może sięzawalić i nie wiadomo czy nie zjedzie na chate:baffled:

Kochana dzieci to zestresowane byly na maxa wiec nie dzieiwe sie ze sie gubily.Wazne ze powiedzialy kwestie do konca :tak:A Dominik fakt maly ale jaki przystojny:-)
Joanna a moze pasemka:sorry2: do tego co juz masz na glowie:cool2:
poczekam Ania jak sie zmyje bo to taka szamponetka zobaczymy rano co mąz powie :tak:najwyzej bede siedziec w czapce na kasie :-D:-D:-D:-D:-D;-)

KERNA
Jezeli ciaza przebiega prawidlowo i bez komplikacji to basen jest wskazany jak najbardziej:tak::tak::tak:
Nawet sa specjalne zajecia na basenie dla kobiet w ciazy

Kerna ja chodzilam w ciazy na basen ale ze wzgledu na szyjke ktora w 24tc zaczela sie skracac mialam zabronione:baffled:
No i chlopa bedziesz miala w domu:-)
aha no z problemami to pewnie nie wolno:baffled:
poczekam Ania jak sie zmyje bo to taka szamponetka zobaczymy rano co mąz powie :tak:najwyzej bede siedziec w czapce na kasie :-D:-D:-D:-D:-D;-)
zakup beretke:-D:-D:-D

KERNA
Jezeli ciaza przebiega prawidlowo i bez komplikacji to basen jest wskazany jak najbardziej:tak::tak::tak:
Nawet sa specjalne zajecia na basenie dla kobiet w ciazy
no ja słyszałąm znowu, że można sie syfa nabawić..no ale w krytym woda jest wychlorowana :confused:
a no M może będzie w domu..zaraz pewnie zadzwoni to się dowiem. A on pracuje na największej ponoć galerii w europie! I taka mierda..........

aha no z problemami to pewnie nie wolno:baffled:
zakup beretke:-D:-D:-D

no ja słyszałąm znowu, że można sie syfa nabawić..no ale w krytym woda jest wychlorowana :confused:
a no M może będzie w domu..zaraz pewnie zadzwoni to się dowiem. A on pracuje na największej ponoć galerii w europie! I taka mierda..........
moze mnie z pracy nie wywala :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry