reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Agunia kazda marzy o wlasnym niestety nie da sie tak wiec cieszmy sie tym co mamy:tak:A rade zawsze trzeba sobie dac
Zgadzam sie:tak::tak::tak:
Ale fajnei by bylo gdyby nam sie udawalo wszystko jak planujemy:-):tak:
Chociaz tak z drugiej strony gdybysmy wszyscy mieli wszystko to pewnie byloby z lekka nudno:baffled:
Dowikla to moze przez ImageShack
A jak to sie robi:confused:

Kurcze czy aby nie za szybko ida jej te zeby?
Twoja o rok starsza i jeszcze nie ma wszystkich 3
Ja slyszlam ze im pozniej zeby wychodza tym lepiej:-p
No ponoć tak, ale niby dlaczego to nie mam pojęcia

Agunia wielkie gratulaje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wpadłam się przywitać...:tak::-):-)
No hejka:-)

Anka, no to to jest bałwan, bo ten nasz to ma może troche ponad 30cm:-p

A ja na wychowawczy się nie załapałam:no::-(,bo miałam umowę tylko do porodu, potem macierzyński z ZUSu a do kuroniówki zbrakło mi 13 dni:wściekła/y::wściekła/y:.
Kuźwa jaki pech:wściekła/y:

A wy ogladacie te Majke na tvn?
Jeszcze ani jednego odcinka nie widzialam, a mialam oglądać...

No i gdzie reszta cytatów???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja byłam u fryzjera, no fryzurka ta sama, tylko do skrócenia szłam.
A zapomnialam wasm powiedzieć, ostatnio mój kupił mi farb do włosów, ale za ciwemną, bo ja mu jeszcze nie zdążyłam powiedzieć, ze d blondu chce wrócić ( no i lezy ) ina kolejnych zakupach wybralismy blond, no i oczywiście wyszedł brąz-leki, ale jednak ( dobrze ze nie rudy, hihi).
I teraz pytanko, która mi doradzi jaką farbą najlepiej z brązu wrócić do blondu????

A wiem, jeszcze do Medeuski po raz kolejny z tym samym-kochana, ja mam wypalankę we wtorek, mój koniecznie chce wziąć 2 dni wolnego, bo niby bede sie po tym czuc paskudnie-prawda to?

Zgadzam sie:tak::tak::tak:
Ale fajnei by bylo gdyby nam sie udawalo wszystko jak planujemy:-):tak:
Chociaz tak z drugiej strony gdybysmy wszyscy mieli wszystko to pewnie byloby z lekka nudno:baffled:

A jak to sie robi:confused:

ImageShack® - Online Media Hosting na stronce wybierasz zdjecie przez brows
potem klikasz przeslij teraz.Wygeneruje sie kod ktory skopiujesz i tu w odpowiedz wkleisz
Bedzie kilka kodow wybierz ten gdzie pisze forum :)

Luna
skoro masz krotkie wlosy to moze odczekaj.Chociaz mozna sciagnac farbe u fryzjera i zrobic blond

kochana to foteczki prosimy w nowej fryzurce:tak:
u mnie Adam ma zebranie 27 stycznia w szkole ale ja to sie az boję iść:baffled:

Dowikluś my tu metraż mamy mały tan mały jak dla 5 osób bo aż 48 metrów:baffled::baffled::baffled:
a opłaty to u nas 1250 wynajem 50 internet 300prąd(co 2 m-ce) 180 woda(co 2 m-ce) 100zł nasze telefony 40 polsat i 400zl pietruszki alimenty więc sumując no nie mało nie mało a jeszcze raty real ale tego nam juz zostało tylko 190 zł:tak::tak:
Dorotko na pocieszenie ci napisze ze podobno 3 wychodż najgorzej:-ptzn dentystka mi mówiła ze wiadomo reguły nie ma jak to u dzieci jedne przechodzą łagodnie ząbkowanie drgie boleśnie ale 3 podobno najbardziej bolesne w przebijaniu:baffled:
Dowiklus aparatu na jasełka nie zapomnij :-)ciekawe co szczypiory wymodzą:-D:-D
ja wode na ryz nastawiłam pulpeciki+gołąbki się grzeją i bardzo dobrze bo głodna jestem jak wilk:sorry2:
fotek nie będzie na razie bo nie wyszedl mi ten kolor co chcialam szlak:wściekła/y::wściekła/y: rudzielec ze mnie jeszcze pomysla ze jak ruda to wredna :-(
Malinka my też w piątkę mieszkamy na 48 ,5 metrach i ciasno przydalby sie jeszcze jeden pokoj i wielka garderoba :-D:-D:-D no i sypialnia małżeńska bo ostatnio mamy male problemy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kochane....
DOSTAŁAM PRACĘ :-D babka była zadowolona.
Mieliśmy 3 pytania teoretyczne i dostałam maks.ilość punktów :-D A z rozmowy była baardzo zadowolona,stwierdziła że właśnie kogoś takiego jak ja szukają :-) najważniejsze teraz żeby sprzedawać ;-)
A całkiem fajny produkt sprzedajemy,bo to przewodnik po dotacjach unijnych od 2007 do 2013roku.Więc firmom bardzo się coś takiego przyda,A tam jest wszystko,od wniosku po rozliczenie itp. :-)
Sorki że tak na szybko,ale mój zaraz wychodzi do pracy i obiadek trzeba zjeść,zajrzę później :-)
Agunia gratuluje pracy i życze sukcesow :tak::-)

a JA wociłam z zebrania i Wojtek nie wyszedl najgorzej ale z polskiego i matmy moglby mie lepsze oceny a nie tróje :no: pani mówiła do mnie ze może miec problemy z egzaminem do gimanzjum bo paskudnie pisze i nie czyta lektur nie umie opowiadac
Kladę dzieci spać wypiję herbatkę leśną poczytam po prostu sie zrelaksuje i zastanowie sie jak zlikwidowac tez rudy kolor włosow :szok::baffled: mialbyc http://www.palette.pl/nasze-produkt...ette/blondy-i-brazy/16-czekoladowy-braz/:dry:

reklama
ale tam nie trzeba sie rejstrowac Nawet tam pisze ze korzystasz za darmo i ze nie musisz sie rejstrowac:-D:-D:-D
Laura po kolacji i umyta
A no to chyba cos zle doczytalam i juz anwet zaczelam tam zakladac to konto hehe:-D:-D:-D
fajne ognisko i te ciupagi hej:-D
Dzieki
No bylo fajnie,ale niektore dzieciaki sie mylily-ale co tam to byl Ich debiut przed taka publicznoscia;-):-)
A Dominik oczywiscie najmniejszy:tak::tak::tak::tak:

Do góry