anka26_x_07
Mama Laury :)
Dowikla to moze przez ImageShack
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgadzam sieAgunia kazda marzy o wlasnym niestety nie da sie tak wiec cieszmy sie tym co mamyA rade zawsze trzeba sobie dac
A jak to sie robiDowikla to moze przez ImageShack
No ponoć tak, ale niby dlaczego to nie mam pojęciaKurcze czy aby nie za szybko ida jej te zeby?
Twoja o rok starsza i jeszcze nie ma wszystkich 3
Ja slyszlam ze im pozniej zeby wychodza tym lepiej![]()
No hejka:-)wpadłam się przywitać...:-):-)
Kuźwa jaki pechA ja na wychowawczy się nie załapałam:-(,bo miałam umowę tylko do porodu, potem macierzyński z ZUSu a do kuroniówki zbrakło mi 13 dni
.
Jeszcze ani jednego odcinka nie widzialam, a mialam oglądać...A wy ogladacie te Majke na tvn?
Zgadzam sie
Ale fajnei by bylo gdyby nam sie udawalo wszystko jak planujemy:-)
Chociaz tak z drugiej strony gdybysmy wszyscy mieli wszystko to pewnie byloby z lekka nudno
A jak to sie robi![]()
I jedno mi nie weszlo-fuck
Juz mi sie nei chce ich dodawac wiecej bo mnie to wkurza
Dzieki ANKA,ale nie chce mi sie tam konta zakladac
Sprobuje tak
http://images49.fotosik.pl/247/
[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=2f0fd633c7f483f1][IMG]http://images37.fotosik.pl/242/2f0fd633c7f483f1m.jpg
kochana to foteczki prosimy w nowej fryzurce
u mnie Adam ma zebranie 27 stycznia w szkole ale ja to sie az boję iść![]()
fotek nie będzie na razie bo nie wyszedl mi ten kolor co chcialam szlakDowikluś my tu metraż mamy mały tan mały jak dla 5 osób bo aż 48 metrów
a opłaty to u nas 1250 wynajem 50 internet 300prąd(co 2 m-ce) 180 woda(co 2 m-ce) 100zł nasze telefony 40 polsat i 400zl pietruszki alimenty więc sumując no nie mało nie mało a jeszcze raty real ale tego nam juz zostało tylko 190 zł
Dorotko na pocieszenie ci napisze ze podobno 3 wychodż najgorzejtzn dentystka mi mówiła ze wiadomo reguły nie ma jak to u dzieci jedne przechodzą łagodnie ząbkowanie drgie boleśnie ale 3 podobno najbardziej bolesne w przebijaniu
Dowiklus aparatu na jasełka nie zapomnij :-)ciekawe co szczypiory wymodzą
ja wode na ryz nastawiłam pulpeciki+gołąbki się grzeją i bardzo dobrze bo głodna jestem jak wilk![]()
Agunia gratuluje pracy i życze sukcesowKochane....
DOSTAŁAM PRACĘbabka była zadowolona.
Mieliśmy 3 pytania teoretyczne i dostałam maks.ilość punktówA z rozmowy była baardzo zadowolona,stwierdziła że właśnie kogoś takiego jak ja szukają :-) najważniejsze teraz żeby sprzedawać ;-)
A całkiem fajny produkt sprzedajemy,bo to przewodnik po dotacjach unijnych od 2007 do 2013roku.Więc firmom bardzo się coś takiego przyda,A tam jest wszystko,od wniosku po rozliczenie itp. :-)
Sorki że tak na szybko,ale mój zaraz wychodzi do pracy i obiadek trzeba zjeść,zajrzę później :-)
A no to chyba cos zle doczytalam i juz anwet zaczelam tam zakladac to konto heheale tam nie trzeba sie rejstrowac Nawet tam pisze ze korzystasz za darmo i ze nie musisz sie rejstrowac
Laura po kolacji i umyta
Dziekifajne ognisko i te ciupagi hej![]()