reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

AGUNIA
Gratuluje:tak::tak::tak::tak:

MALINUS
Bo 3 wychodza najgorzej dlatego ze na poczatku sa waskie a potyem coraz szersze i cale ich wychodzenie jest bolesne a inne zabki bola tylko jak sie przebijaja:tak::tak::tak:

A oplaty to tez macie wysokie:szok:Ja w grudniu za prad i za gaz mialam po 120 zł tez za dwa miesiace:tak:
A za wode placilam w styczniu za cztery miesiace(bo ja place jak mi sie przypomni:-p) i mialam 150zł

reklama
DOWIKLA ja na wychowawczym jestem Dostaje 458 zl ale w styczniu to ostatni raz Bo umowe w pracy mam do konca stycznia Wiec i wychowawczy i kasa do konca stycznia Od lutego bede zalatwiala bezrobotne zasilek

No malo kasy Ale jakos sie to ciagnie
Jak beda cieplejsz dni to G zarobi wiecej I jak mi sie uda to postaram sie jakis grosz odlozyc bo do pracy planuje wrocic po wrzesniu 2011 Wiec jeszcze troche czasu
A zasilek jak dostane to jest to 6 miesiecy Czyli rok bedziemy zyli tylko z tej marnej wyplaty G
no to bedziecie musieli zacisnac pasa no chyba ze G bedzie duzo zarabial i faktycznie da sie odlozyc
Do gina mowisz:-);-)A po co:confused:

To dobrze ze masz chociaz ten wychowawczy:tak::tak::tak::tak:
Kurcze jak tak czytam o niektorych zarobkach to jestem w szoku:szok::szok::szok::szok:Ja bym nie umiala za tyle wyzyc ,a gdzie oplaty i inne rzeczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
To wszystko jest tak parabane ze szok:no::no::no:
jak mam sie starac o dzidziusia to chce zeby wszystko przed bylo ok.Musze cytologie tez zrobic:tak:
Kochane....
DOSTAŁAM PRACĘ :-D babka była zadowolona.
Mieliśmy 3 pytania teoretyczne i dostałam maks.ilość punktów :-D A z rozmowy była baardzo zadowolona,stwierdziła że właśnie kogoś takiego jak ja szukają :-) najważniejsze teraz żeby sprzedawać ;-)
A całkiem fajny produkt sprzedajemy,bo to przewodnik po dotacjach unijnych od 2007 do 2013roku.Więc firmom bardzo się coś takiego przyda,A tam jest wszystko,od wniosku po rozliczenie itp. :-)
Sorki że tak na szybko,ale mój zaraz wychodzi do pracy i obiadek trzeba zjeść,zajrzę później :-)

gratuluje!! super ze Ci sie udalo!!

AGUNIA
Gratuluje:tak::tak::tak::tak:

MALINUS
Bo 3 wychodza najgorzej dlatego ze na poczatku sa waskie a potyem coraz szersze i cale ich wychodzenie jest bolesne a inne zabki bola tylko jak sie przebijaja:tak::tak::tak:

A oplaty to tez macie wysokie:szok:Ja w grudniu za prad i za gaz mialam po 120 zł tez za dwa miesiace:tak:
A za wode placilam w styczniu za cztery miesiace(bo ja place jak mi sie przypomni:-p) i mialam 150zł

A ja to nie wiem jakie mam rachunki bo moj wszystko placi:sorry2:
Wiem tylko ze teraz w styczniu jest tego kolo 5000euro:szok:

....
Lunka bo ten śnieg sie nie lepi wcale ale jak mi to jiulina wczoraj wytłumaczyła lepi to sie g*** do tyłka a snieg jest puszysty:szok::szok::szok:tak jej dzieci wytłumaczyły w szkole a dokładniej jedna Wiktoria która jej tez wytłumaczyła że jak człowiek jest zły to musi przeklinac to mu wtedy lżej:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Julina jak zwykle jest po prostu nie do pobicia w swoich tekstach! :-D:-D:-D
A oto i Gustawo

Fajny Gustawo! :tak:
wiesz jak to jest z tym że ktoś weźmie na siebie kredyt:baffled::baffled::baffled:
Teściowa ze swoim wiekiem to niestetymusisz mieć duży wkład własny i ubezpieczenie kredytu jest wtedy cholernie drogi:baffled:a moja mama mogłaby nam pożyczyć z 50-60 tys bez problemu albo wziąść pod hipoteke swojego domu ale...no właśnie musiałaby nie byc moją mamą:baffled::baffled::baffled:
nic mam nadzieję ze za 2 lata też jakas okazja nam się trafi a wogóle w ciągu 2 lat to my w totka wygramy:-):-):-)
A nie możecie wziąć z kimś tego kredytu jako współkredytobiorcy? I hipoteka wtedy byłaby na mieszkaniu, które kupujecie. My w taki sposób braliśmy z moimi rodzicami, bo wtedy jeszcze nie mieliśmy zdolności kredytowej. :tak:
...
fajnie ze z dzisdzia wszystko ok a co do soli to ja jej nie uzywalam a puchlam w oczach:-D nawet stesknilam sie wtedy za swoimi kostakami:-D
...
He he! Moich "kostaków" też już ze dwa tygodnie nie widziałam. :szok::-D:-D:-D:-D
Nogi mam jak takie dwie nieociosane kłody :dry::dry::dry: Ale z Piotrusiem też tak puchłam. Jak pojechałam na porodówkę to myśleli, że ja z jakimś zatruciem ciążowym czy jak. Na szczęście już następnego dnia po porodzie opuchlizna zaczęła ładnie schodzić. :tak:
Kochane....
...
Brawo! Gratulacje! :tak:

u nas prądu dużo bo po pierwsze kuchenka na prąd a starego typu to ciagnie bojler tez elektryczny niestety:baffled:no i z moich dzieci non top pranoe prasowanie:cool:ale jakoś dajemy radę tylko wkurza mnie to ,ze płacisz tyle kasy za coś co nigdy nie będzie twoje noestety:no::no::no:
dlatego wolałabym spłacać kredyt ale nikt nam nie chce dać nie wiem czemu:-p

A ja to nie wiem jakie mam rachunki bo moj wszystko placi:sorry2:
Wiem tylko ze teraz w styczniu jest tego kolo 5000euro:szok:
5000 euro:szok::szok::szok::szok:Dobrze to napisalas:szok::szok::confused:Za co tyle:szok::szok::szok::szok:
u nas prądu dużo bo po pierwsze kuchenka na prąd a starego typu to ciagnie bojler tez elektryczny niestety:baffled:no i z moich dzieci non top pranoe prasowanie:cool:ale jakoś dajemy radę tylko wkurza mnie to ,ze płacisz tyle kasy za coś co nigdy nie będzie twoje noestety:no::no::no:
dlatego wolałabym spłacać kredyt ale nikt nam nie chce dać nie wiem czemu:-p
No to ten bojler pewnie ciagnie
J atez mam kuchenke na prad ale juz nie az taka stara na szczescie i az tak duzo nie gotuje bo zawsze na minimum dwa dni i czesto mammy gotowe zarelko

Moje dziecię poszło spać! No szok normalnie! :szok::szok::szok::szok:

U nas znów dziś popadało, bo pewnie jeszcze za mało tego śniegu leży. :baffled: Na spacerze nie byliśmy, więc Piotruś przewrócił chałupę do góry nogami :sorry2: Ogarnęłam trochę, ale na mycie podłóg już mi nie starczyło siły. :no: Jak chwilę odpocznę, to może mokrym mopem przetrę tylko te miejsca, gdzie plamy po rozlanych Piotrusiowych napojach są :-p:-p:-p:-D:-D:-D

Idę sobie zrobić kawę, bo zaraz chyba też zasnę. :sorry2:

reklama
Medea TY miałaś oststnio wypalankę robioną?
tak:tak:

Kochane....
Mieliśmy 3 pytania teoretyczne i dostałam maks.ilość punktów :-D A z rozmowy była baardzo zadowolona,stwierdziła że właśnie kogoś takiego jak ja szukają :-) najważniejsze teraz żeby sprzedawać ;-)
A całkiem fajny produkt sprzedajemy,bo to przewodnik po dotacjach unijnych od 2007 do 2013roku.Więc firmom bardzo się coś takiego przyda,A tam jest wszystko,od wniosku po rozliczenie itp. :-)
Sorki że tak na szybko,ale mój zaraz wychodzi do pracy i obiadek trzeba zjeść,zajrzę później :-)
gratulacje!:tak:

Do góry