reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam
Od razu piszę że nie nadrobię waszej pisaniny bo od wigilii zapewne 1000 stron się nazbierało:szok::szok::szok:
U nas też -15st.C, ale to dobrze trochę wymrozi i nie będzie tyle chorób bo mnie czeka bilans czterolatka niedługo a nie chciałabym żeby Maja jakieś choróbsko z przychodni przyniosła:tak::tak::tak:
Poza tym mąż jedzie dzisiaj na rozmowę w sprawie pracy bo w końcu niedługo bez pieniędzy zostaniemy:-:)-:)-( ach to życie nieraz daje popalić, dobrze chociaż że Maja zdrowa i nie choruje

witaj kochana!
to trzymamy kciuki za rozmowe!!!!!!!!
koniecznie daj znac jak poszlo:tak::tak::tak:

ja to juz o kasie nic mowic ie bede to przez ten urlop ojemu jakos dziwnie wyplacili i nie wiem za bardzo co mam robic.rachunki do poplacenia,czesc wyplaty z konta zabarana na jego debet:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zyc nie umierac....nie wiem sama jak to bedzie.dobrze ze mam ziemnaiki,jakis zapas zapas swojskiej wedliny w zamrazarce i jakos bedzie.
a p jak w domu to ciagle je.musze duzo gotowac zeby sie zapchal...

dzis lece sama do szkoly,bo p w domu a wozkiem ciezko po sniegu.i dobrze bo trche sie przejde,sama,a p wyjdzie z mala na podworko.ja musze tylko male zakupki zrobic-typu jajka,maslo,jakis pasztecik,serki.

reklama
:-):-):-) no fakt o Was nie wspomniałam, bo to już tak z przyzwyczajenia. Ale teraz włączy mi sie maruda cholerna i nie będę wam psuć humorków. M już wybył, ja zakończyłam płacze i zasiadłam, ale znikne zaraz bo musze jechac po ten krzyżyk i świeczki:baffled:

a na dlugo wyjechal?bo nie pamietam:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

mi mama kupila w tamtym roku i za takie male drewniane lichtarzyki i krzyzyk chyba z 70zl dala:szok::szok::szok::szok:

Anaconda trzymam kciuki za M:tak:
No mój wyjechał na tydzień, ale potem znowu jedzie i potem znowu.......
70 zł:szok::szok::szok::szok: o w życiu!!!!! U mniej eszcze dwa rachunki wiszą do zapłacenia.:wściekła/y:

Anaconda trzymam kciuki za M:tak:
No mój wyjechał na tydzień, ale potem znowu jedzie i potem znowu.......
70 zł:szok::szok::szok::szok: o w życiu!!!!! U mniej eszcze dwa rachunki wiszą do zapłacenia.:wściekła/y:

i bez tego ksiadz powinien dac koelde czy jak to sie mowi.powied ze 1 rok tu jestes i nie masz potrzebnych rzeczy.przygotuj tylko wode,mozesz postawc zamiast krzyzyka jakis obrazek i poprostu 2 zwykle swieczki postawic:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

U mnie też teraz rachunków się nazbiera bo przedszkole i jeszcze za wodę dzisiaj chodzą spisywać no i za mieszkanie oczywiście też, i jeszcze muszę Maję do dentysty na lapisowanie zapisać czyli następne 100zł z portfela wyjdzie:-:)-:)-(

Mój to samo, normalnie masakra. Jak on do pracy niedługo nie pójdzie to chyba naszym rozwodem to się skończy, nie wyobrażam sobie nas całe dnie razem w domu:szok::szok::szok:

wez ,ja mam identycznie.....
tyle ze z taka perpsektywa ze to tylko tydzien.
w sobote jedzie na dyzur na noc wiec do tego czasu jakos musze wytrzymac.
najgorzej rano jak mi sie placze przy robocie

zupke juz nastawilm.duuuuuuzy gar grochwej.pozniej moze nalesnikow albo plackow ziemniaczanych zrobie po poludniu
juz dawno za mna chodza i chetnie zjem,a nie chcialam sobie smrodzic zaraz po swietach plackami.lubie je jesc ale nie nawidze smrodu smazenia,tymbadziej ze u mnie wsytkoo otwrta przestrzen i rzchodzi sie po clym domu,mimo ze okap chodzi i okna uchyolne

U mnie też teraz rachunków się nazbiera bo przedszkole i jeszcze za wodę dzisiaj chodzą spisywać no i za mieszkanie oczywiście też, i jeszcze muszę Maję do dentysty na lapisowanie zapisać czyli następne 100zł z portfela wyjdzie:-:)-:)-(

a czy do 6 albo do ktoregos roku zycia lapisowanie nie jest darmowe przypadkiem?????????
wez sie dowiedz.po co masz palcic

reklama
Hej mamuski
Ja nie zauwazylam abyscie mi odpisalyjak mam wejsc teraz do tego zamknietego Bo tepa jestem serio
Dowikla napisalam na gg odpisz mi prosze

KERNA no ja sie musialam postarac aby miec dostep do zamknietego :tak:
Agnes ci doskonale wytlumaczyla co to jest ten zamkniety
Tydzien szybko minie i bedziesz mialam M przy sobie A moze sobie odpoczniecie chwilke od siebie :-p

Wiecej nie poczytalam Sorki Lece cos zaczynamy robic z tym pokojem malej bo musimy sie dzis wyrobic

Co do kataru to wczoraj miala rano taki zielony A teraz jest bialy Jeszcze poczekam Zastouje te wszystkie specyfiki I zobacze Zawsez do wieczora mam czas z lekarzem :tak:
ANABUBKA dzieki zwroce uwage na uszka Oliwki czy sie za nie lapie Bo masz racje Oli ma ardzo czesto infekce uszek :-(
Milego dnia

Do góry