reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dorota po co z samym katarem idziesz do lekarza???chcesz aby cos gorszego złapała???????/ na katar nic specjalnego nie dostaniesz :no::no::no:

psikaj jej wodą morską,krop kropelkami,czyść nosek.
możesz smarować pulmexbaby auby ją rozgrzało i dobrze oddychało i możesz pod noskiem posmarowac jej maścia majerankową.

nic więcej lekarz Ci nie powie.
to lekkie przeziębienie.
nie idż do lekarza bo na razie nie ma po co :no::no::no::no::no:

reklama
DOROTA
Ja zgadzam sie z Agnes:tak:Nie idz z mala do lekarza z katarkiem:no:Tam sie tylko doprawi:no:Oczyszcaj Jej tylko nosek zeby mogla dobrze oddychac:tak:Jak ma zielone smarki to Jej koneicznie sciagaj i mzoesz smarowac plecki pumexem i dodatkowo oklepywac:tak::tak::tak:Jak nie ma kaszlu i goraczki to mozesz podac Jej wapno na lyzeczce i do tego 10 kropelek cebionu i taki dwa razy dziennie:tak::tak::tak:

M jak zwykle siedzi przed tv a dzieciaki biegaja wiec ja wykorzystuje sytuacje

PATRYSIU
Milo Cie widziec Kochana:tak::tak::tak:Fajnei ze masz jzu internet:tak::tak::tak:
A bylas jakos ostatnio u gina:confused:Bo jestem ciekawa czy mala cos urosla:-)

Hej ja z Oliwka juz w domu :tak:
Nie odzywalam sie przez ostatnie kilka dni bo nie mialam dostepu do netu

Pogrzeb straszny Po poklocilam sie z G przez to jego pijanstwo I w czwartke pojechalam na sylkwa z Oliwka do kolezanki do czestochowy I dzis niedawno wrocilysmy

Dzieki za dostep do zamknietego

NAPISZCIE mi jak mam teraz go znalesc?Bo nie wiem tepa jestem

Oliwka chora ma katar Jutro do lekarza z nia ide
Katar ma straszny gesty i zielony :-(
tak jak dziewczyny mowia oczyszczaj jej tylko nosek :tak:
a tajny dodaj sobie do subskrybcji i jak wejdziesz w Twoje ustawienia to tam bedziesz go miala ;-)
Witam
ale tu mało naskrobane:szok:to w święta było więcej:szok:
Patrysia ty już w każdym dniu rozsypać sie mozesz:tak:tak ,tak to dobry czas na wyszykowanie wyprawki:-DJak nowe miezkanko ,jak wasze z m układy ,burze minęły???czekamy na focie:tak:

Ja po tylu dniach byczenia zastanawiam sie jak to będzie z tym wstawaniem o 7:baffled:
U mnie niedziela jakoś tak szybko zleciała,spalismy do 11 potem film w wyrku obejrzeliśmy ,wyszliśmy z dziećmi na sanki i do dziadków na kawkę ,jak wróciliśmy to trzeba było obiad szykować i nagle bach 16 była.....
Ksawierek sie cieszy ,ze w koncu do szkoły pójdzie ,bo 3 tygodnie w sumie nie był:szok:
no nic spadam ,co będę tu tak sama siedzieć:-p
nowe mieszkanko super - wprawdzie jeszcze zostaly listwy wykonczeniowe poem przywiertanie polek wiszacych u malego w pokoju podlaczyc nowa pralke (trzeba zrobic do tego specjalny wylew czy cos bo ona bedzie stala w kuchni), jeszcze zmienic hydraulike w kuchni na nowa i potem tylko meble :-)
uklady z m bardzo dobrze - stara sie ostatnio... :cool2:
a zdjecia musze dopiero wrzucic na kompa to i z Sylwka Wam pokaze...
moj brzusio wprawdzie jest maly wiec w roli hipopotama mnie nie zobacyzcie :-p:-p:cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D:-D
PATRYSIU
Milo Cie widziec Kochana:tak::tak::tak:Fajnei ze masz jzu internet:tak::tak::tak:
A bylas jakos ostatnio u gina:confused:Bo jestem ciekawa czy mala cos urosla:-)
wizyte to ja mam dopiero 8 - mysle ze dotrwam albo znow bede miala takie szczescie ze zaraz po wizycie (jak przy Sewku) dostane boli :sorry2::sorry2:

przy okazji widze ze jest jakas nowa mamuska
witam kerne :-D

Ja z ostatnio doskoku bo M sciaga jakis program :baffled: i muli niemilosiernie:wściekła/y::wściekła/y: i nawet polskich znakow nie ma:no::no:.Jutro bede sama w domciu to sie rozpisze;-):tak:.
Julu cos mi pokaszluje i wieczorem az zwymiotowal chyba do doktorki skocze:tak:.

Oliwka zjadła kolację miseczkę sałatki jarzynowej z chlebkiem obowiązkowo bo ona bez chleba to żyć nie moze :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no i już wykapana lezy w łożeczku.
a kiedy usnie któż to wie :-D:-D:-D:-D:-D mam nadzieję ze szybko :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

pati dawaj fotki bo ja jestem bardzo ciekawa twojego brzusia przed rozwiązaniem :tak::tak::tak::tak::tak:
kurczę strasznie ten czas szybko leci,niedawno się starałaś o fasolkę a tu już końcówka i zaraz szkraba będziemy mieć forumowego naszego :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ja tez zaraz moich klade bo juz sama jestem mega zmeczona:tak::tak::tak:
No i od jutra zaczyna sie znowu wstawanie o 7 rano:szok::cool:na szczescie tylko dwa tygodnie bo pozniej sa juz ferie zimowe:tak::tak::tak:

reklama
Ja z ostatnio doskoku bo M sciaga jakis program :baffled: i muli niemilosiernie:wściekła/y::wściekła/y: i nawet polskich znakow nie ma:no::no:.Jutro bede sama w domciu to sie rozpisze;-):tak:.
Julu cos mi pokaszluje i wieczorem az zwymiotowal chyba do doktorki skocze:tak:.
ja tez jutro prawie caly dzien bede sama bo moj juz po 11 bedzie wychodzil do roboty :-(
Oliwka zjadła kolację miseczkę sałatki jarzynowej z chlebkiem obowiązkowo bo ona bez chleba to żyć nie moze :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no i już wykapana lezy w łożeczku.
a kiedy usnie któż to wie :-D:-D:-D:-D:-D mam nadzieję ze szybko :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

pati dawaj fotki bo ja jestem bardzo ciekawa twojego brzusia przed rozwiązaniem :tak::tak::tak::tak::tak:
kurczę strasznie ten czas szybko leci,niedawno się starałaś o fasolkę a tu już końcówka i zaraz szkraba będziemy mieć forumowego naszego :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a moj mlody to juz mi na nerwach gra bo co chwile tylko tam chodze do niego bo otwiera drzwi z pokoju... wrrrrrrr :wściekła/y::wściekła/y::no::no:
a fotek chyba nie bedzie gdzies mi sie stracil kabel z aparatu... nutro pojedziemy do tesciowej i zobacze czy tam go nie ma bo to jedyny kabel jaki mialam :confused2: ale poszukam go jeszcze dzisiaj
nie spimy pati :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

no to wracaj szybciorem,ale o słodkim to nie wspominaj bo ja w domu nic nie mam a mnie ciągnie niemiłosiernie a poza tym muszę schudnąć po świętach :tak::tak::tak::tak::tak: więc cicho sza :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a ja slodkiego to mam normlanie pod dostatkiem podziele sie z Toba - na co masz ochote

Do góry