reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no ja przy zapaleniu uszka małego dostałąm recepte na antybiotyk w razie czego i aptece od razu sie spytałam ile mam dni na wykupienie....no i już wiem:tak:. teraz będziesz wiedzieć i przypilnujesz. Ważne że M lepiej się ma. A Ty musisz chyba zwiększyć dawkę czosnku:-D;-)

reklama
Witam już od siebie:tak::cool2:.
Sylwester udany:tak:,nogi mi rano popuchły od tańczenia:-p,wczoraj byliśmy u szwagra na imieninach a dziś odsypialiśmy imprezy:tak:.
Poza tym nic ciekawego:baffled:,takie zwykłe codzienne życie:tak:.
Zmykam bo mi Jul do sąsiadki uciekł.
aha babeczki ustaliłam datę testowanka na piątek.......ide na bete:tak:
Trzymam kciuki aby pozytywnie wyszło;-):tak::tak:.

hIHI mADZIULA, JA SIĘ NIE GNIEWAM:-D:-D:-DcapsLk!!!
Zdaję sobię sprawe, że wpisać wszystkie z głowy to wyzwanie:tak::tak::tak:

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

My nadal chorzy. Mała nie iwem jak to robi, ale wariuje już za pięcioro. P pojechał po cos na obiad, mam nadzieje, że sam go zrobi bo ja ledwo żyję. On teraz na antybiotykach to lepiej sie czuje. Kurcze. Poszedł wczoraj do apteki ze stara recepta na antybiotyki, a tam się dowiedzial, że zniżka na antybiotyki to tylko 7 dni ważna od wypisania recepty, kuźwa, majątek zostawił. No ale chociaz pomogły. Wiedziala któraś ze takie jaja?

Spadam. P jutro do pracy, ja mam plan na przemeblowanie pokoju małej i tajfun w szafach, później kolęda. Nie iwem czy wpadnę, może się tylko przywitac...
Luinka u nas po upływie 7 dni antybiotyków wcale nie sprzedają.
Ważność recepty na antybiotyk to 7 dni a pozostałe leki to 30 dni od daty wystawienia.:tak:;-)

witam
przyznam się ,że czytałam tylko ostatnią stronkę :zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
U nas wsio oki .Kładliśmy się spać dziś o 3.40 znów sobie poszaleliśmy.:tak:
Wstaliśmy przed 10 ,na 12 poszliśmy sobie do kościoła,potem do teściowej na obiad zeszlimy, ja do obiadu to tylko bukiet warzyw pod beszamelem zrobiłam :-D:-D:-D.Teraz czas na kompa i idę się zdrzemnąć ,bo ta noc jakaś krótka i męcząca była :-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka teraz zjadła jajecznicę ze szczypiorkiem,wsuneła 2 jajka i do tego zagryzła kromką chleba.jak skończyła odeszła od stołu i mówi"dziekuję Pani" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

teraz z m ida na sanki a ja ide szykowac obiadek:tak::tak::tak::tak:

kurczę oliwka mi ostatnio 1kg przytyła grubas jeden,ważyłąm ją wczoraj to wazy 15kg :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::tak::tak::tak::tak::tak:
No to sie ciesz ze przybiera,ale gruba to Ona napewno nie jest:tak::tak::tak:
Ja myślałam by zrobić dziadkom kalendarz z fotkami wnuczków.:tak: Na allegro pełno takich ofert.:tak:

super.:tak::-)

Razem z medeuską od jutra dzielnie walczyć zaczynamy z obżarstwem.:tak: Prosimy o trzymanie kciukasów i wsparcie.;-)

A tymczasem wybywam na obiadek do mamusi.:cool2:
Trzymam kciuki:tak::tak::tak::tak::-)

Ja mialam zaczac cwiczyc i biegac i co:confused:i nic..ani nie cwicze ani nie biegam hehe:-D:-D:-D:-D
Ale moze wkoncu zaczne

KERNA
Trzymam kciuki za tescik:tak::tak::tak::tak:

A ja dopiero teraz bo niedawno wrocilismy do domu:tak::tak::tak:Po sniadanku pojechalismy do mojej siory Patyczak na kawke i ciacha:tak::tak::tak:i niedawno wrocilismy:tak:Usmazylam kotlety z cyckow kurczaka i czekam az ugotuja sie ziemniaki i bedziemy jesc:tak::tak::tak:
Mlode mi dzisija wstaly po 8 bo M trzasnal drzwiami jak szedl siku i sa bardzo marudne:no:Tym bardziej ze wieczorem szly spac po 23 a dzisiaj w dzien spaly tylko w drodze do domu:no:M wnosil Je w fotelikach ale sie obudzily:no::no::no:

no i witam Was moje piekne
korzystam z neta od mojego m z telefonu
troche niewidoczne jest te BB ale jakos daje rade
przed chwila m pojechal po kompa wiec jak sie uda podlaczyc go z tel od m (neta) to dzisiaj zajrze i cos poczytam :)
teraz wogole to siedze bo skonczylam myc gary robic pranie i popijam kawke
wogole to od wczoraj cos mnie pobolewa brzuch, podbrzusze...
ale juz spakowalam co nie co do torby
jutro chyba pojde po proszek i plyn i dam mamie ubranka niech mi wypierze w pralce bo ja mam franie a tam troche ubrania sie niszcza a poza tym plukac trzeba recznie...
jak wrzuce zdjecia to tez sie pochwale...
narazie papa
ale sie nie wylaczam :D

Witam
ale tu mało naskrobane:szok:to w święta było więcej:szok:
Patrysia ty już w każdym dniu rozsypać sie mozesz:tak:tak ,tak to dobry czas na wyszykowanie wyprawki:-DJak nowe miezkanko ,jak wasze z m układy ,burze minęły???czekamy na focie:tak:

cieszę sie lunka ,ze mnie tak dobrze rozumiesz:-Dto prawda ,ze z głowy ciezko tak wszystkie:-Dzdrówka zyczę,no niestrety ceny leków potrafia powalić na kolana:szok:
As po raz pierwszy odkad pamietam przyznałaś sie ,ze i ty snu potrzebujesz:-D:-D

Ja po tylu dniach byczenia zastanawiam sie jak to będzie z tym wstawaniem o 7:baffled:
U mnie niedziela jakoś tak szybko zleciała,spalismy do 11 potem film w wyrku obejrzeliśmy ,wyszliśmy z dziećmi na sanki i do dziadków na kawkę ,jak wróciliśmy to trzeba było obiad szykować i nagle bach 16 była.....
Ksawierek sie cieszy ,ze w koncu do szkoły pójdzie ,bo 3 tygodnie w sumie nie był:szok:
no nic spadam ,co będę tu tak sama siedzieć:-p

Hej ja z Oliwka juz w domu :tak:
Nie odzywalam sie przez ostatnie kilka dni bo nie mialam dostepu do netu

Pogrzeb straszny Po poklocilam sie z G przez to jego pijanstwo I w czwartke pojechalam na sylkwa z Oliwka do kolezanki do czestochowy I dzis niedawno wrocilysmy

Dzieki za dostep do zamknietego

NAPISZCIE mi jak mam teraz go znalesc?Bo nie wiem tepa jestem

Oliwka chora ma katar Jutro do lekarza z nia ide
Katar ma straszny gesty i zielony :-(

reklama
Do góry