reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wiecie co? Gdyby nie to baby boom chyba zapomniałabym o synusiowych urodzinkach.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Te suwaczki są the best.:-D:-D:-D

Rozkojarzona ostatnio chodzę.:cool2:

reklama
Justa wiem,to ząbek już plombowany ,więc na pewno trzeba trzeba zastosować leczenie otwarte,bo się zapalenie okostnej zrobiło i antybol nie pomógł.
Problem w tym,że ja go z bolącym zębem do dentysty nie zaprowadzę.:no::no:
Z Kubusiem nie tak łatwo ,on przed świętami z fotela uciekł jak ona go ręką dotknęła:wściekła/y::wściekła/y:, a przedtem jak go nie bolało to można mu było robic chyba cała szczękę i nawet się nie poruszył.:tak::-D:-D

Justa on na przekupstwo to pójdzie do szkoły :-(,ale nie do dentysty.:no:
Nie ma szans.
Krzyczy z kilometra nie chcę znieczulenia,nie chcę borowania :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Dostał Dalacin ten mocniejszy w syropie,bo on tabletek łykać nie umie i pewnie prędko jeszcze się nie nauczy:zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Z takimi dziećmi jak Kubuś nie jest tak łatwo niestety,tu nie wystarczy konsekwencja i upór rodzica ,tu musi być jeszcze chęć współpracy od strony dziecka.Bez tego nic nie będzie.
Na razie szukam sposobu na uparciucha.
Na razie nic do niego nie przemawia.:no:

MH z paszportem i z dowodem mniej więcej tyle samo zabawy.
Tyle ,że za paszport trzeba płacić na poczcie i do paszportu musi być 1 papierek więcej(potwierdzenie zameldowania).
my pojechaliśmy po ten właśnie papierek i stwierdziliśmy,że jak już jesteśmy w urzedzie to wyrobimy mu na razie dowód ,bo wszystko od reki i na miejscu można załatwić.Jedyne co chłopcy musieli zrobić?
Inne zdjęcia Kubusiowi:-D:-D:-D

Witam babencje:happy2:
my już po zakupach ludzi tyle w sklepie że:szok::szok::szok::szok:ale my do kasy uprzywilejowanej malina głosno pyta obecnych panów który w ciąży który z dzieckiem i się usówają i zakupy myk myk skasowane:-D
Justa ty draniu jak to zaglądasz nie piszesz:no::no::no:no babao postanowienie noworoczne -j- brzmi codziennie zaglądam i piszę z mamusiami udomowionymi:-)
a coś ty taka rozkojarzona w ciąży jesteś???:-p
As dowód Kubulcowi jak to fajnie brzmi:-D:-D:-Dbolącego zęba nie zazdroszcze:no:ja raz z bólem byłam z julką u dentysty i powiedziałam nigdy więcej:no::no::no:tak wyła:-(
zaraz się fileciki usmażą z tilapi w trzepańcu piwnym do tego ziemniaczki i surówka z kwaszonej kausty:tak:

hej
Justa ,ty przemytniku:-D:-D:-D:-Dale zazdroszczę wycieczki ,niema to jak wojaże z rodzina:tak:
As z zębem nic nie pomogę ,choć zastanawiam sie nad narkozą ,sa ośrodki gdzie robią zęby pod całkowita narkoza ,na pewno wymyślisz,jak go zaciagnac do dentysty:tak:
A ja z rana obskoczyłam zakupy w kamieniu ,wróciłam przed 11,wstawiłam zalewę z przepisu As ,(jeszcze stygnie -renta mnie siegnie:-D)sama zalewa pachnie apetycznie:-D,a potem zafarbowałam sobie sama włosy po raz pierwszy w zyciu farbą"świetlisty karmel"i wyszło mi ,mam równo i ładnie ufarbowane włosy-bez łaski:-DBo m zawsze focha strzelał ,jaki on biedny :baffled:a na fryzjera brak mi wolnych środków:-D

Położyłam moje dziecko na popołudniową drzemkę. Po jakimś czasie poszłam sprawdzić, czy może n ie trzeba jej przykryc, a co zastałam :szok:

p1130949.jpg

By lola_lu, shot with DMC-FX07 at 2009-12-29

Madziula w kamieniu teą takie tłumy w sklepach:dry:
Zalewa pachnie pięknie a mięsko potem pyszne:tak:warto czekać:tak:
A jakich macie gości na sylwka?????
A włosy ja też zawsze farbuje sama bo pietruszka co prawda fochów nie strzela ale nie mamy jak się zgrać czasowo co byśmy razem w domku byli no chyba żebym idąc do pracy skalp w domu zostawiła:baffled:
My po obiadku pyszny był ;-)Antoszka się nie pozwala dokarmiać sam je a jak mu próbuję pomagać to mi ręke odsuwa i skrzeczy na mnie:-)

reklama
Do góry