reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Może jestem szczęściarą ale mój mąż bardzo mi pomaga.Kąpiemy synka na zmianę, mąż jak tylko wraca z pracy zajmuje się małym, bez gadania zmienia pieluchę a i nawet jak ma dzień wolny to zabiera synka żebym sobie mogła dłużej pospać:)Jest kochanym człowiekiem.Nie rozumiem mężczyzn uciekających od obowiązków.Tłumaczą się zmęczeniem po pracy, ale przecież my mamy siedzące w domach też jesteśmy zmęczone...

Lunka fajowe fotki!!! Super!
MH to nagotowałaś na święta:szok: u mnie dawno pustki w lodówce:tak:
Blumlein witamy:-)
As to kubuś już dowód będzie miał?????????

witam
ja także siedzę w domku z moim Skarbem. choć jest już duży chłopak, bo ma 18 miesięcy to siedzi z mamą:)

Czy mogę do Was dołaczyć?
witaj
napisz coś więcej o was :tak::-)

Lunka fajowe fotki!!! Super!
MH to nagotowałaś na święta:szok: u mnie dawno pustki w lodówce:tak:
Blumlein witamy:-)
As to kubuś już dowód będzie miał?????????
Ja też mam jedzenia ze świąt jeszcze na kilka dni,ale dziś już maż o ogórkową się upominał.:-D:-D:-D:-D
Tak kerna Kuba będzie miał dowód ,bo jest potrzebny ,eby mały mógł na Słowację ze mną jechać.:tak::-):-)

Zlinczujecie mnie chyba po tym jak napiszę , że codziennie z wami tu jestem a nie piszę.:zawstydzona/y:

Tak kerna Kuba będzie miał dowód ,bo jest potrzebny ,eby mały mógł na Słowację ze mną jechać.:tak::-):-)

hmm.. W tym roku w Zakopcu byliśmy i pojechaliśmy na Słowację:tak:. Na granicy nikt nic nie sprawdzał, nikt nas nie zatrzymywał.:no: Samowolka .:-D

Zlinczujecie mnie chyba po tym jak napiszę , że codziennie z wami tu jestem a nie piszę.:zawstydzona/y:
Nieładnie :no::no::no:;-)

hmm.. W tym roku w Zakopcu byliśmy i pojechaliśmy na Słowację:tak:. Na granicy nikt nic nie sprawdzał, nikt nas nie zatrzymywał.:no: Samowolka .:-D

No bo jesteśmy w strefie Schengen:tak:, ale tak na wszelki to by się przydało :tak: A napewno jest potrzebny przy podróży samolotem :tak:

1783.gif

wkupne?
80.gif

Oj nieładnie ,nieładnie
fajnie się wam trafiło.:-D:-D

Nieładnie :no::no::no:;-)
No bo jesteśmy w strefie Schengen:tak:, ale tak na wszelki to by się przydało :tak: A napewno jest potrzebny przy podróży samolotem :tak:
My jedziemy autokarami,więc niepostrzeżenie się nie da.:-D:-D
Będą sprawdzać na 100% na granicy.

:-D:-D:-D:-D:-D

Dałam małemu Paulę,a ona jest dość słodka i Kubusia rozbolał ząb.:wściekła/y::wściekła/y:
Nota bene to ten sam,na którego brał antybiotyk przez całe świeta :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry