reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wszystkiego najlepszego w dniu imienin dla naszej Lunki w dniu jej imienin zdrówka szczęścia zadowolenia z dnia codziennego sexu udanego i wszystkiego o czym tylko marzy by się spałniło życzy Malinka z rodzinką

k64.gif
ja się przyłaczam:tak::tak::tak::tak:

reklama
aninoelpunno8wj9.gif
Już słychać kolędy,
Już pachnie świętami...
Syn Boży się rodzi,
By zamieszkać z nami.
W betlejemskiej grocie,
W żłóbeczku na sianie
I w każdym kościele
Jest Jego mieszkanie!
My więc jak pasterze
Do Niego idziemy,
Dziecięcą modlitwę
W darze Mu niesiemy.
Prosimy w modlitwie
O pokój na świecie,
By było szczęśliwe
Trzecie Tysiąclecie.
By jedność i zgoda
Wszędzie panowały:
Błogosław nam, Jezu,
Panie, Boże mały!
brillantnoel10tg7.gif

ufffff zakupy dotargałam do domu:eek::eek::eek::eek:lekko nie było:no::no:ludzi w sklepie multum a to tylko mały osiedlowy skleik :szok:
dzieciaki się narazie bawią a ja ruszam do roboty do garów choć nic a nic mi się nie chce:-p

I ja witam porannie wigilijnie;-):-)Pobudke mialam juz o 8 i nie wiem jak wytzrymam z Nimi wszystkimi chociaz do 13 jak mlode pojda spac:no::szok:
KOlo 16 zbieramy wszystkie prezenty i stroj Gwiazdora i jedziemy do Ojca:tak::tak::tak::tak:Nie wiem o ktorej wroce ale nie za pozno bo pozniej beda mi za duzo szaleli:no:
A Dominika od wczoraj meczy mega rozwolnienie i do tego byl caly obsypany "kaszka":no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Juz widze jaka zastosuje wobec Niego "dietke wigilijna":szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN DLA ADAMA MALINKI:tak::tak::tak:ZEBY ZAWSZE BYL GRZECZNY,USMIECHNIETY,DOBRZE SIE UCZYL I DOSTAL BARDZO DUUUZO PREZENTOW:tak::tak::tak::tak:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA LUNKI:tak:ZDROWKA ,SZCZESCIA,POMYSLNOSCI,ZADOWOLENIA Z MEZA,DUZO SEXU I MILOSCI

Przyszedł grudzień,przyszły święta
Ja o tobie wciąż pamiętam
więc przesyłam ci życzenia
niech się spełnią twe marzenia
powodzenia,pomyślności
i najlepiej trzezwych gości
niech kolędy wyśpiewują
przy tym bardzo nie fałszują
zdrowia w te świąteczne dni
i miłości życzę ci

Zdrowych,wesolych Swiat Bozego Narodzenia w cieplutkiej rodzinnej atmosferze zyczy Aniusia z rodzinka;-):-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN DLA ADAMA MALINKI:tak::tak::tak:ZEBY ZAWSZE BYL GRZECZNY,USMIECHNIETY,DOBRZE SIE UCZYL I DOSTAL BARDZO DUUUZO PREZENTOW:tak::tak::tak::tak:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA LUNKI:tak:ZDROWKA ,SZCZESCIA,POMYSLNOSCI,ZADOWOLENIA Z MEZA,DUZO SEXU I MILOSCI
I JA SIE DOLANCZAM DO ZYCZEN

G udalo sie wymienic klawiature i odrazu lepiej sie pisze Mala rzecz a cieszy hihi Oni juz z oliwka szaleja w kuchni a ja lece sprzatac :tak:

Antek sam się położył spać:-D:-D:-Dzobaczył że mama w garach dzieciaki sprzątają to stwierdził że lepiej iść spać:-D:-D:-D
rybka do ryby po grecku usmażona,sosik się kończy robić sałatka gotowa no prawie tylko jej majonezu brak a ja usiadłam na chwilę z kawulcem:tak:
Bardzo dziękujemy za życzenia w imieniu Adasia:happy:
Dowikluś zdrówka dla Dominika kurcze co mu mogło zaszkodzić???dieta w wigilię hmmmmm kiepska sprawa:sorry:
Dorotko nowa klawiatura i od razu lepiej się czyta Twoje posty:-D:-D:-D

reklama
Ja tylko na chwilkę :tak:

Święta szybko się zbliżają,
w święta ludzie się kochają.
Przy dzieleniu się opłatkiem,
płyną z oczu łzy ukradkiem.
Życzymy sobie Wszystkiego Najlepszego,
dając w policzek całusa wielkiego.
W nocy Jezus się urodzi
i serduszka nam odmłodzi.
Wesołe święta.. oby takie były