anaconda27
styczniówka2006
Ja też jestem na tabsach i 2 tygodnie temu miałam te same podejrzenia.
Witam poniedziałkowo.
I po jakim czasie ci to przeszło?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też jestem na tabsach i 2 tygodnie temu miałam te same podejrzenia.
Witam poniedziałkowo.
A jaka rybke moge dac Oliwce na wigile?I powiadasz ze jak jej w piekarniku zrobie to smialo moze ja zjesc????????????????Moje tez jedza praktycznie wszystko oprocz tych zakazanych
Jak np jedza frytki to bez soli i odtluszczam je po smazeniu w papierze sniadaniowym:-)![]()
Ach faceciWitam,
nie poczytam bo mam M w domu... Spadłą mu dzisiaj sza robota i siedzi... Już mnie zdążył wpienić![]()
Nie ma to jak skromnosc hihihiMój od dawna nie waży sie poprawiac moich dań, hihi, mówi, że są idealne, no bo są. A poważnie przez to żarcie ma problemy i to duże ze zgagą, kiedyś jeszcze z żoładkiem, teraz juz o wiele mniej, ale o pikanterii musiał zapomnieć.
Usmialam sie z tej kanapki Chco wiem ze dla Ciebie to nie smieszne Oliwka chce wlasnie jesc raczka wszystko i kanapki tez zaczyna sama jescno to masz farta. michał kiedyś to był bardzo otwarty na nowości., ale teraz to nie nadążam!!!! RAz zjadłby pół kalafiora a innym razem jak tylko go dotknie to aż sztywnieje z obrzydzeniadla mnie to jaakś porażka totalna.nie iwem co on sobie o jedzeiu mśli
nawet nie spróbuje, bo dla niego ne jest kanapka miła w dotyku
![]()
Fajnie ze sie u nas zadomowilasto się żegnajmy kobietki bo ja się rozpisałam tutaja mój m już chrapie ostro
idę sie kąpac i lulu..już prawie poniedziałek
![]()
Oj ja nie pomoge nie mialam nigdy tych pampersowczy ktoras z was uzywala pampersow z Tesco?tych tescowych Gaga?
bo ja dzis swojeje kupilam bo od Agnes jeszcze nie doszly i tak sie zastanawiam jakie sa
kupilam w tesco bo tam mialam talony
No to nie wiem za kogo bardziej trzymac kciuki za sadystke abys jej krzywdy nie zrobila czy za Ciebieno ja tez uciekam
zajrze jutro wieczorem bo rano nie bedzie czasu no i musze ta lzaienke w koncu sprztanac
trzymajcie kciuki za sadystek zebym jej nie skopala i za mnie zbeym z fotela nie uciekla:-)
dobranoc
Super ci M zrobil prezentZapomniałam się pochwalic.
Darek dziś kupił mi atłasową sukienkę i zestaw 3 par kolczyków na święta.
Normalnie byłam w szoku jak przywiózł zakupy i kazał mi przymierzyć wręczając reklamówkę.
Lubię takie niespodzianki![]()
Ja mam kolezanke ktora brala tabletki anty i nie zapomniala zadnej i dzis ma dzieki tabletkom roczna coreczkeWitam:-):-):-)
Maja do przedszkola odwieziona a z ja z kawusią przed kompem
Gdybym tabsów nie brała i @ tydzień temu nie miała to bym normalnie pomyślała że w ciąży jestem bo ostatnio jakieś mdłości mam i wstręt do kawy
Dzisiaj muszę jeszcze do jakiegoś marketu podjechać bo siostra dzwoniła żeby kupić Mai jakiś prezent pod choinkę bo ona nie wie co
U nas nadal mróz poniżej -10 i sypie sobie śnieżek, ale zima nam przed świętami przyszła
![]()
Zapomniałam się pochwalic.
Darek dziś kupił mi atłasową sukienkę i zestaw 3 par kolczyków na święta.
Normalnie byłam w szoku jak przywiózł zakupy i kazał mi przymierzyć wręczając reklamówkę.
Lubię takie niespodzianki![]()
cześć z ranaWitam:-):-):-)
Maja do przedszkola odwieziona a z ja z kawusią przed kompem
Gdybym tabsów nie brała i @ tydzień temu nie miała to bym normalnie pomyślała że w ciąży jestem bo ostatnio jakieś mdłości mam i wstręt do kawy
Dzisiaj muszę jeszcze do jakiegoś marketu podjechać bo siostra dzwoniła żeby kupić Mai jakiś prezent pod choinkę bo ona nie wie co
U nas nadal mróz poniżej -10 i sypie sobie śnieżek, ale zima nam przed świętami przyszła
![]()
MH podaj łapkę....ja mojego mam od trzech dni i wściekamy się po sobie jak nie wiem coWitam,
nie poczytam bo mam M w domu... Spadłą mu dzisiaj sza robota i siedzi... Już mnie zdążył wpienić![]()
dortka ja proponuję morszczuka!!! Jest fajny i praktycznie bez ościANACONDA wlasnie kazdy z ta dietka dzieci robi wedlug uznania Zadna nie chce dziecku krzywdy zrobic I tego sie trzymajmy A POWIEDZCIE MI JAKA TA RYBKE MAM NA WIGILE OLIWCE ZROBIC?????? sorki ze duzymi literami Dobra spadam cos porobic Pozniej bede