reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
U mnie nocka masakra Obudzila sie po 22 i najpierw satrsznie plakala Wiec dalam wszysko co moglam Pozniej sie przebudzila tak ze gadala Spiewala Skakala po nas Smiala sie itp No i padla po 1 G z nia zoostal bo poplakiwala przez sen a ja poszlam spac do drugiego pokoju Kolo 4 sie zmienialismy Dzis w planach Lodowka i polka Oliwkowa w kuchni Ogarnac z grubsza mieszkanie i isc na spacer Musze kilka spraw na dworze zalatwic wiec dzis spacer dluzszy i w wozku Ale dzis na szczescie u nas cieplej niz wczoraj bo -6 :tak:
Moje tez jedza praktycznie wszystko oprocz tych zakazanych:tak::tak::tak:
Jak np jedza frytki to bez soli i odtluszczam je po smazeniu w papierze sniadaniowym:-):tak:
A jaka rybke moge dac Oliwce na wigile?I powiadasz ze jak jej w piekarniku zrobie to smialo moze ja zjesc????????????????
Witam,

nie poczytam bo mam M w domu... Spadłą mu dzisiaj sza robota i siedzi... Już mnie zdążył wpienić :wściekła/y:
Ach faceci
Mój od dawna nie waży sie poprawiac moich dań, hihi, mówi, że są idealne, no bo są:-D:-D:-D. A poważnie przez to żarcie ma problemy i to duże ze zgagą, kiedyś jeszcze z żoładkiem, teraz juz o wiele mniej, ale o pikanterii musiał zapomnieć.
Nie ma to jak skromnosc hihihi:-DA teraz powaznie dobrze ze z zoladkiem M juz lepiej :tak:
no to masz farta. michał kiedyś to był bardzo otwarty na nowości., ale teraz to nie nadążam!!!! RAz zjadłby pół kalafiora a innym razem jak tylko go dotknie to aż sztywnieje z obrzydzenia:szok::szok::szok::szok: dla mnie to jaakś porażka totalna.nie iwem co on sobie o jedzeiu mśli:eek: nawet nie spróbuje, bo dla niego ne jest kanapka miła w dotyku:confused2:
Usmialam sie z tej kanapki Chco wiem ze dla Ciebie to nie smieszne Oliwka chce wlasnie jesc raczka wszystko i kanapki tez zaczyna sama jesc :tak:
to się żegnajmy kobietki bo ja się rozpisałam tutaj :tak:a mój m już chrapie ostro:-D idę sie kąpac i lulu..już prawie poniedziałek:szok:
Fajnie ze sie u nas zadomowilas :tak:
czy ktoras z was uzywala pampersow z Tesco?tych tescowych Gaga?
bo ja dzis swojeje kupilam bo od Agnes jeszcze nie doszly i tak sie zastanawiam jakie sa
kupilam w tesco bo tam mialam talony
Oj ja nie pomoge nie mialam nigdy tych pampersow :no:
no ja tez uciekam
zajrze jutro wieczorem bo rano nie bedzie czasu no i musze ta lzaienke w koncu sprztanac
trzymajcie kciuki za sadystek zebym jej nie skopala i za mnie zbeym z fotela nie uciekla:-)
dobranoc
No to nie wiem za kogo bardziej trzymac kciuki za sadystke abys jej krzywdy nie zrobila czy za Ciebie :-DW kazdym badz razie trzymam:tak:
Zapomniałam się pochwalic.
Darek dziś kupił mi atłasową sukienkę i zestaw 3 par kolczyków na święta :szok::szok::szok::szok:.
Normalnie byłam w szoku jak przywiózł zakupy i kazał mi przymierzyć wręczając reklamówkę.:szok::szok::-D:-D:-D
Lubię takie niespodzianki :tak::-D:-D:-D
Super ci M zrobil prezent :tak:
Witam:-):-):-)
Maja do przedszkola odwieziona a z ja z kawusią przed kompem:tak::tak:
Gdybym tabsów nie brała i @ tydzień temu nie miała to bym normalnie pomyślała że w ciąży jestem bo ostatnio jakieś mdłości mam i wstręt do kawy:sorry::sorry::sorry:
Dzisiaj muszę jeszcze do jakiegoś marketu podjechać bo siostra dzwoniła żeby kupić Mai jakiś prezent pod choinkę bo ona nie wie co:tak::tak::tak:
U nas nadal mróz poniżej -10 i sypie sobie śnieżek, ale zima nam przed świętami przyszła:tak::tak:

Ja mam kolezanke ktora brala tabletki anty i nie zapomniala zadnej i dzis ma dzieki tabletkom roczna coreczke :-p Lece do Oliwki bo kupsko nawalila :-p

Zapomniałam się pochwalic.
Darek dziś kupił mi atłasową sukienkę i zestaw 3 par kolczyków na święta :szok::szok::szok::szok:.
Normalnie byłam w szoku jak przywiózł zakupy i kazał mi przymierzyć wręczając reklamówkę.:szok::szok::-D:-D:-D
Lubię takie niespodzianki :tak::-D:-D:-D
:szok::szok::szok::szok: matko c zyli jednak istnieją faceci..hehehe ja od mojego niczego nie oczekuje:no: niestety..jużtyle lat jak nie dostałam żadnego prezentu że się nie napalam...a sorki!!!! Tydzień temu dostałam prezent!!! M wróciłz roboty i mi ogłosił że ma prezent dla mnie:-) chwila nie pewnosci i z worka wyciągnął........wałek do malowania:confused2::confused2::confused2::confused2: myślałam, że go zabije.......a on się zdziwił że się nie ciesze:crazy:

Witam:-):-):-)
Maja do przedszkola odwieziona a z ja z kawusią przed kompem:tak::tak:
Gdybym tabsów nie brała i @ tydzień temu nie miała to bym normalnie pomyślała że w ciąży jestem bo ostatnio jakieś mdłości mam i wstręt do kawy:sorry::sorry::sorry:
Dzisiaj muszę jeszcze do jakiegoś marketu podjechać bo siostra dzwoniła żeby kupić Mai jakiś prezent pod choinkę bo ona nie wie co:tak::tak::tak:
U nas nadal mróz poniżej -10 i sypie sobie śnieżek, ale zima nam przed świętami przyszła:tak::tak:

cześć z rana:tak: tak objawowo Ci sięzrobiło:rolleyes2:

Witam,

nie poczytam bo mam M w domu... Spadłą mu dzisiaj sza robota i siedzi... Już mnie zdążył wpienić :wściekła/y:
MH podaj łapkę....ja mojego mam od trzech dni i wściekamy się po sobie jak nie wiem co:no:
Witam z rana:-) AS przestraszyłaś mnie tąnadwrażliwościa.........kurcze zaraz zaglądne na bloga;-)ja mojemu nie stosuję jakieś super niemowlęcej diety:no: po prostu zupy czy drugie nie dosalam ito cała filozofia. Takiego smażonego krokieta to bałabym sie nawet dać:sorry: Macie racje w sumie. Moja znajoma dwuletniemu smazyła na kolację o 21.00 kiełbase bo nic innego nie chcaił jeść. A ja po prostu chcę go w miarę zdrowo karmić i smażoną kiełbasą go jeszcze chwilę nie będę:no:Wiadmo, że spróbować mu daję wszsytkiego ale z tego co wiem to nei zawsze jest dobry pomysł bo potem mały ma rewolucje:zawstydzona/y:
AS sama nie iwem jakie te potrawy chce....może po prostu zje barszczyk, może zrobie tą pierś:tak: bo wygląda pysznie, a kilka pierogów zrobie z miesem i warzywami..najwyżej będzie jadł sam farsz:zawstydzona/y:. dam mu rybkę, trochę ciasta i będzie git:tak:

Ja mojej też tak gotowałam mniej doprawione chyba do ok. dwóch lat, nie powiem próbowała wszystkiego ale obiady miała swoje. nie wiem czy to dobrze czy nie, każdy robi wg własnego upodobania:tak::tak:
A przypomniało mi się o choince co z czubkiem uciekła - dobre:-D:-D:-D
Ja zmykam pomału bo czas się szykować bo dzisiaj jeszcze okno muszę wystroić i trochę po weekendzie posprzątać:tak::tak::tak::tak:

ANACONDA wlasnie kazdy z ta dietka dzieci robi wedlug uznania Zadna nie chce dziecku krzywdy zrobic I tego sie trzymajmy A POWIEDZCIE MI JAKA TA RYBKE MAM NA WIGILE OLIWCE ZROBIC?????? sorki ze duzymi literami Dobra spadam cos porobic Pozniej bede

a z tymi pampkami to, to są takie sme peenir jak z innych marketów:tak: ja kupuję biedronkowe i na zmianę z pampkami zakładam. Sa do zniesienia, chociaż szczerze ja nie chciałąbym mieć kartonu między nogami. Ale to są te przepuszczające powietrze??? Kiedyś lukaląm na te z tesco i wychodziła mi taka sama cena więc dałam sobie spokój.

ANACONDA wlasnie kazdy z ta dietka dzieci robi wedlug uznania Zadna nie chce dziecku krzywdy zrobic I tego sie trzymajmy A POWIEDZCIE MI JAKA TA RYBKE MAM NA WIGILE OLIWCE ZROBIC?????? sorki ze duzymi literami Dobra spadam cos porobic Pozniej bede
dortka ja proponuję morszczuka!!! Jest fajny i praktycznie bez ości:tak::tak::tak: Pangę absolutnie odradzam:no::no::no::no::no::no: A morszczuki są mrożone wszedzie:-)

no ja mam fioła z gotowaniem na parze:-) wrzucam posypuje i gotowe:tak: Ale w piekarniku myślę żze też bez problemu...tylko uwarzaj na folie aluminiową:tak:

reklama
Do góry