reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam! U nas mróz -17 stopni. MAsakra.:-:)szok: Miałam w planach wielkie sprzatanie na dzis i znowu nic z tego. Rano A. pojechał po kozaki z teściową. Przewróciła się i pojechali na izbę do szycia. Potem mielismy gości i dopiero o 18 umylam chociaz szafki w kuchni. Potem znowu goście. Jutro jeszcze jedziemy bo mąż bluzę chce kupić. Są fajne nike po 70zł:tak:
Zapomniałam Wam napisac mamy decyzję o niepełnosprawności Zuzi tym razem na 2 lata.

rozumiemy- bynajmniej ja na pewno:rofl2: bo mój wolne ma od wrzesnia:confused2::confused2::confused2::confused2:

Gdzie te wyprzedaże????

mmm a ja bym zjadła kebaba z Londynu:sorry: mniaaaaaaaam-prawdziwy kebab z baraniny śmierdzący szwajami ze skarpetek:-D:-D:-D
dla mnie najlepszy na świecie:tak: mmi z pysznymi dużyyyyyyyyyymi pólkrażkami cebuli:tak:
WYprzedaż w Textilu. Nawet nie wiedziałam że tam zabawki są;-)

Witam dziewczyny:tak::tak:

Ja jestem mega nie wyspana bo stroilam choinke do 2:szok::szok::szok::szok:
potem ogarnelam w mieszkaniu i poszlam spac po 3:szok::szok:
Dzis nie umialam wstac ale jakos sie zebralam ok 10

Wstawie Wam fotke mojego dziela tyle ze efekt nie jest taki jan na zywo :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Bo nawet Anielskich wlosow itd nie widac:-:)-(

Choinka śliczna. Żywa a jaka symetryczna:szok::-)

a ja mam taką choinke...kupiłam w kocu sztuczną, bo zywa zaraz się obsypuje, a ja chcę mieć dłużej świątecznie...jeszcze na niej coś chcę powiesić ale nie wiem jeszcze co:-)
Jest ślicznie ubrana. Skąd te kokardki masz? Są fajowe:tak::tak:
MEDEUSKA

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN KOCHANA:tak::tak::tak:ZDROWKA,SZCZESCIA,POMYSLNOSCI,ZADOWOLENIA Z MEZA I KOCHANEGO SYNUSIA:-):tak:

BUZIACZKI
Dołączam się do zyczeń.:-)

Ja sie zwijam babeczki kochane
Jade na miasto po prezent, potem, po alkohol :) i po kurke Zjemy i ruszamy w droge.Bede Was czytala po drodze z telefonu:-D:-D
Szerokiej drogi:-)

mamusiu ja ci posprzatam:-d:-d:-d:-d:-d
Hehe, Ty to masz dobrze-zawsze mniej sprzatania dla Ciebie:-D:-D:-D

od babci ciasto i szampana
od M leg magic- ciulstwo jakich mało:sorry: ale nie wiedzieliśmy że to taka tandeta....
od teściowej kaske.....
od koleżanki korektor:tak:zamówiony wcześniej:-D:-D
e tam imprezka....

:rofl2::rofl2::rofl2:

AS
przepisy wrzucaj na kulinarny!!!:tak:

ja mam doła...
mialam isc z kolezanką na impreze ale nie miałam co na siebie włożyc, bo ze wszystkigo mi sadło wychodziło to sie poryczałam i nigdzie nie poszłam:-(
jak załoze swetr to nei widac, ale jak mam ju jakąkolwiek ciasną bluzke cienką na siebie założyc to dziękuje:crazy::crazy::crazy: pierdddd....
odechciało misie wszystkiego:-( mam ochote sie schlać, a nawet tego nie potrafie:crazy::crazy::crazy: bo nienawidze piwa, ani nic co ma smak alkoholu:crazy:
Ja Cie proszę! Dopiero co po porodzie a Ty wygladasz super:tak::tak::tak:

Mamitka,dobrze,że aż na 2 lata przedłużyli,przynajmniej pewny grosz będzie co miesiąc;-):tak:.
Co do zakupów to suszę głowę M o firankę do sypialni, żyrandol do kuchni, suszarkę rozstawianą do ubrań a o nowej końcówce do płaskiej Viledy nie wspomnę:-p:tak::-D:-D.

Witam wieczorkiem:-)
Dzieciaki spia ale usneli niedawno bo ogladalismy razem film na tvn:tak::tak::tak::tak:
Ja sobie leze i pozeram jabluszko:tak:bo kolacje zjadlam jzu wczesniej a cosik mi sie jeszcze chcialo jesc;-):-)

MEDEA
Ja Cie prosze ok...;-):-)Widzialam Twoje fotki i powiem Tobie ze wygladasz super

MAMITKA
Fajnie ze dostaliscie decyzje na dwa latka:tak::tak::tak:

Medeuska co ty gadasz!!!Chyba ktoś tu przesadza!! Ale szczerze to ja miałąm tak samo w czasach bardzo otyłych.....przecież wyglądaąłm jak prosiak:no::no::no: wszytko było za małe, a swetry nawet sięgały mi do pępka.....koszmar..ubierz kiecę jakąś:tak::tak::tak: na kieckę jakiś żakiecik, coś lekkiego do zarzucenia na ramiona:tak: zawsze możesz włożyć babcine majtasy aż do cyców. Imprezki sobie nie odmawiaj:no::no::no: h...j tam z wyglądem, ważne żeby się bawić i oderwać od codzienności:tak::tak::tak:
ja też nie znosze piwa i wódki (po wypiciu litry mam dośc już od kilku lat) ale zawsze możesz sobie nalać soczku albo likierkiem się ,że tak to określę złoić !!! hehe babka głowa do góy, taki dzień a Ty beczysz...
wiem ze przesadzam alei tak humor do dupy- i zawsze tak jest kiedy mam sie ubrac tak żeby jakoś wyglądac....
a kiecka- pfffff to jak chyba ten leg magic naprawde zrobi magic- bo z moimi nogami to kiecka odpada:confused2:

ale dzieki:-)

mooooooooooooooooze kiedys gdzies wyjde:sorry:

jak zaczne w koncu cwiczyc non stop diecić się i zrobie coś z ta rozciągniętą skórąm zeby nie wyłaziła ze spodni:eek:

Medea,moje zaproszenie na NK u Ciebie już 2 m-ce wisi :tak::sorry:i doczekać się nie mogę:no:.
Moje jak muchy popadali a M poszedł prysznic brać -chyba coś szykuje.Zmykam,miłej nocki.
eh:sorry:jutro zobacze- bo moze M przeczytał i mi to umknęlo
medeusk co Ty wygadujesz???????:sorry::sorry::sorry::sorry:
laska z Ciebie,masz super figurkę,sama bymtaką chciała miec a Ty takie bzdury wygadujesz oj nieładnie :no::no::no::no::no:

i błąd zrobiłaś że nie poszłaś na tą imprezę,byś sobie odpoczęła,zaszalała,a strój nie jest najważniejszy :tak::tak::tak::tak::tak:
żałuje ze nie poszłam bo teraz musze siedziec przy łóżu maksa id 3 godzin bo mi wyje cały czas:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

kur....kur...kur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nienawidze swoich zasranych urodzin!!!!!! M poszedl w pizdu spać a ja mam sie z Maksem meczyc!!!!!!!!!!!!!

As,przepisy przeniosłam na kulinarny:tak:,mam nadzieję,że się nie obrazisz;-):-).
Ja napiekłam maszynkowych i jutro znowu dopiekę,bo tych już mało się ostało.:-p:tak::-D.
Marta mnie to nie przeszkadza,że przeniosłaś,ale pisac tam nie bedę ,bo nie lubię tamtego wątku :no::sorry::sorry:.Wolałam,jak on byl tylko nasz.
Albo będę pisać tu ,albo wcale :sorry::sorry:
Wybór jest Wasz :laugh2::laugh2:

Mamitka,dobrze,że aż na 2 lata przedłużyli,przynajmniej pewny grosz będzie co miesiąc;-):tak:.
Co do zakupów to suszę głowę M o firankę do sypialni, żyrandol do kuchni, suszarkę rozstawianą do ubrań a o nowej końcówce do płaskiej Viledy nie wspomnę:-p:tak::-D:-D.
Małe wymagania masz :-D:-D:-D:-D

żałuje ze nie poszłam bo teraz musze siedziec przy łóżu maksa id 3 godzin bo mi wyje cały czas:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

kur....kur...kur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nienawidze swoich zasranych urodzin!!!!!! M poszedl w pizdu spać a ja mam sie z Maksem meczyc!!!!!!!!!!!!!
Medea ,niestety ciąża ma swoje prawa.Skóra po ciąży się trochę zmienia,potem wraca do normy ,ale nie w tak szybkim czasie :no:.
Poczekaj jeszcze trochę:tak:.
Ty jak na 2 miesiące po porodzie to tyglądasz po prostu PIĘKNIE !!!
Nie wymagaj od siebie ego co jest niemożliwe :rofl2::rofl2::rofl2:
Na przyspieszenie wciągnięcia brzuszka polecam ten stosunkowo niedrogi preparat
EVELINE COSMETICS

Lub ten,też miałam i efekty naprawdę szybko widać.
Cena ok.20 zl
http://mmo.pl/eveline-slim-serum-wyszczuplajace-p-1787.html?gclid=CLTy1Za75J4CFQeQzAodtV5kMQ
Witam niedzielnie.
Idę małemu śniadanko robić.:happy:

Ostatnia edycja:

a dlaczego Ci tyle czasu płacze????? znowu kolki?????czy co się dzieje?????

to obudź M,a co dlaczego Ty masz się męczyć ,w końcu to tez jego dziecko :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

My wstalismy dzis pare minut po 7.00,mam dzis ogromnego lenia ale niestety trzeba wziąć się za robotę :tak::tak::tak::tak::tak:

ej słuchajcie macie jakiś dobry syrop na kaszel???
bo ten flawamed jakoś Oliwce widze ze nie pomaga :no::no::no::no::no::no::no::no:

bierze go już 4 dni i nic,nie widzę poprawy.
skończyła mi sie butelka więc musze iść do apteki,to może porazicie jaki kupić :-):-):-):-):-):-)

reklama
Witam,

poczytałam wczoraj, ale goście przyszli i nie zdążyłam wam odpisać.

Ja to ostatnio mało gościnna jestem, wcale nie była zadowoona, ze mam gosci :eek: Może dlatego, że już musiałam wstac :eek: Ankia marudziła pół nocy :wściekła/y:

Do góry