reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No to ja chyba zakonczylam sprzatanie na dzisiaj:tak::tak::tak::tak:Wzielam sie za wszystkie pokoje i tak w kazdym z nich lataly meble,ciuchy i zabawki:szok::tak::tak::tak:Okna i balkon byly pootwierane a i tak bylo mi goraco:szok::szok::szok:No ale jestem zadowolona ze swojego sprzatania:tak::tak::tak::tak:Zaraz inaczej;-):-)
Mlode juz leza bo mi dzisiaj krocej pospaly,Dominik u siebie a ja siedze sobie z capucinko:tak::tak::tak::tak:Zaraz odgrzeje sobie ta moja pizze od wczoraj:-):tak:

No to ja chyba zakonczylam sprzatanie na dzisiaj:tak::tak::tak::tak:Wzielam sie za wszystkie pokoje i tak w kazdym z nich lataly meble,ciuchy i zabawki:szok::tak::tak::tak:Okna i balkon byly pootwierane a i tak bylo mi goraco:szok::szok::szok:No ale jestem zadowolona ze swojego sprzatania:tak::tak::tak::tak:Zaraz inaczej;-):-)
Mlode juz leza bo mi dzisiaj krocej pospaly,Dominik u siebie a ja siedze sobie z capucinko:tak::tak::tak::tak:Zaraz odgrzeje sobie ta moja pizze od wczoraj:-):tak:
To ja zapraszam do siebie..u mnie też będziesz mieć co sprzątać:tak::tak::tak: a Michał mi się obudził po 30min spaniu:szok::szok::szok:ja nie wiem co mu jest!! To 3 razy krócej:szok::szok::szok: będę mieć okropny dzień:crazy:

Witam :tak:

Ja tylko na chwilkę, na oczy nie wiedzę ze zmączenia :szok::eek: Machnelysmy z mama 150 pierogów :szok:

Co najwazniejsze;

Madeuska, 100 lat albo więcej :tak: Zdrówka, kasy i pociechy z synusia kochanego :tak:

Cześć Mamita:-) oj ja obkupiłabym się, ale mnie interesują promocje 70,80%:-p

:szok::szok::szok::szok::szok:jakie Ty masz dziwaczne upodobania kulinarne:szok::szok::szok::szok: skarpey Ci się marzą????:szok::szok::-D:-D:-D:-D
oj babki a u mnie tragedie z samego rana....zalało nam sufity.......
To niedobrze z tymi sufitami :no::no::sorry:

a ser żółty topiony lubisz? tez śmierdzi skarpetami:-p

uuu to nieciekawie:no:
Ja ser topiony mogę jeść sam prosto z opakowania
uwielbiam sery a najbardziej cammemberty mniam...

MEDEUSKA

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN KOCHANA:tak::tak::tak:ZDROWKA,SZCZESCIA,POMYSLNOSCI,ZADOWOLENIA Z MEZA I KOCHANEGO SYNUSIA:-):tak:

BUZIACZKI
przyłączam się do życzeń.
Wszystkiego NAJ

mamusiu ja ci posprzatam:-d:-d:-d:-d:-d
słodkie.:-D:-D:-D

Witam się.
Godzinkę temu wróciłam ze szkoły.
Wigilia była super.
Wróciłam najedzona na full,ale ciacha jeszcze przywiozłam,bo dużo zostało i każdy zabierał na odchodne co chciał.

Uciekam bo,obiadek trzeba robić,ale musiałam do Was najpierw zajrzeć :-D:-D:-D

ps.
Dziewczyny potrzebuję dobry przepis na karpia w pieczarkach lub z pieczarkami.:-)
Przeszukać notatki kulinarne plizzz....

Witam w mroźne popołudnie.choinka,kupiona ale nie przywieziona,bo się w samochód 2 nie zmieściły,bo M musi złożyć siedzenia.
Słoninka się topi,Julu w wannie chlapie,bo włosy mu ścinałam a M z Olkiem na sanki poszli:tak:.Spożywka już kupiona i dziś pierwsze ciastka drobne będę piekła - maszynkowe ze skwarek.:tak:
Medeuska wszystkiego co najlepsze, duzo zdrowka, sexu i radosci oraz zycia pelnego milosci!!
Z całego serducha się dołączamy:tak:.

ojoj to u was tak kulinarnie:szok: a ja chyba nic nie będę robic słodkiego bo co ja mogę bez piekarnika.....chyba że doradzicie coś ciatkowego nie pieczonego.....a z rybką w pieczarkach nie pomogę:no::no::no::no:ale zjadłabym:tak:. Marta czekamy no fotke choinki:tak: kupiliście żywe?? A my kończymy malowanie ścian bo jeszcze sięz tym bujamy:wściekła/y: i kupiliśmy własnie światła na sufit te punktowe halogeny...qwa jakie to drogie a na całej chacie potrzebujemy ich 26!!!!!:szok: ale w końcu będzie wyglądać jakoś ta nasza piwnica...a z tymi sufitami zalanymi to koszmar....prady w wodzie mało co a byłoby gorąco:no:

Możesz zrobić rafaello :-D:-D
Rafaello na krakersach,więc piekarnik Ci nie jest potrzebny,tylko lodówka do schłodzenia.:-D:-D
Może być jeszcze ptasie mleczko,sernik na zimno lub moje Wenus,ale to można na gotowym spodzie biszkoptowym Delekty.
Jak masz mikrofalę to są też przepisy na pieczenie w mikrofali.
Mogę poszukać jak chcesz.

Ostatnia edycja:
reklama
AS słońce moje!!!!:-) takie cudeńka jakieś co pół dnia nie muszę robić a żeby na słodko... mikrofali nie mam:no::no::no:ale lodówki za to się dorobiłam:tak::tak::tak: Biszkopt to jeszcze pikuś gdzies upieke;-) jak coś znajdziesz to dawaj a jak jest w książce to napisz jak sie nazywa to se znajdę ..nie będę Cie aż tak wykorzystywać;-):-)

Do góry