reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no to masz pomocnika,fajnie

a zapomniałąm Wam napisać.wczoraj napisąłm sms-ka do patrysi.
dzis mi odpisała.
Napisała ze czuje się już dobrze,ze powoli remonty się kończą,ze zaczyna sprzatanie świąteczne.

Ale napisała ze miewa ostatnio jakies bóle promieniuące od podbrzusza do uda :tak::tak::tak::tak:

wiecie co to może oznaczać????

No i oczywiście Was pozdrawia:tak::tak::tak::tak:

Dobrze ze sobie przypomnialas bo z pamiecia coraz gorzej:-D
Ja nie mialam takich boli wiec nie mam pojecia
Dobrze ze remont ma sie ku koncowi
Wkoncu bedzie miala spokojnie:tak:

reklama
Witam Moje Panie
Powiem tylko tyle, że mialam 10 mega stron do nadrobienia , przeczytaam 8 i przyszedł staryyyyy przyjaciel, którego nie idzielismy rok i P przez przypadek chyba zamknal mi bbposzly sie cytaty j....ć.
Jutro w rowie prosze o rady

Coś mi leżenie nie wychodzi :eek:

Niki postanowiła jeszcze po koncertować...

A takie bóle, z podbrzusza do ud, to nie skurcze przypadkiem... :sorry:

Moja koleżaneczka się rozdwoiła, jak znajdę kabel, to wam pokaże dzidiusia :-p

no to masz pomocnika,fajnie

a zapomniałąm Wam napisać.wczoraj napisąłm sms-ka do patrysi.
dzis mi odpisała.
Napisała ze czuje się już dobrze,ze powoli remonty się kończą,ze zaczyna sprzatanie świąteczne.

Ale napisała ze miewa ostatnio jakies bóle promieniuące od podbrzusza do uda :tak::tak::tak::tak:

wiecie co to może oznaczać????

No i oczywiście Was pozdrawia:tak::tak::tak::tak:
pozdrów Patrysię od nas.
Moim zdaniem to mogą byc skurcze albo uciski .
Ja miałam podobnie,ale mi przy okazji tez podbrzusze twardniało:-(

reklama
Do góry