reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ale produkujecie dziewczyny, nadążyć za wami nie można normalnie:tak::tak::tak:
Cytatów nie robiłam a z pamięcią u mnie kiepsko więc odpisywać nie będę:no::no::no:
Co do diet to mi też trudno się zmobilizować, a na kopenhaskiej to już na 100% bym nie wytrzymała:no::no:
Na uczulenie na dłoniach najlepiej polecam lekarza bo samo raczej nie przejdzie
Pierniczki widziałam cudne, my z Mają mamy zamiar jutro robić, przynajmniej trochę zajęcia będzie miała:tak::tak::tak:

reklama
Witam laseczki kochane:happy:
dotarliśmy do domku:tak:
od 7.30 byliśmy poza domem:szok:a na termometrze mamy -11:szok:
byliśmy po mamę moja na busie potem z nią do galaxy i zakupy :tak:julia ma śliczną włochatą czapkę z uszami ,kredki,bluzeczkę i słodycze:tak:
adam piżamę ,kredki,auto,długopis i słodycze
Atek kluczyki na pilota z dźwiękiem,śliczny czerwony dres i słodycze:tak:
ja 2 książki Grocholi:tak::tak:
dostaliśmy jeszcze 200zł z pietruszką:tak:
byliśmy na jedzonku w kfc a teraz mama w pociągu do wrocławia Tosiek jeszcze śpi a to już 3 godzina snu:tak::szok:a ja pije kawulca i wpadłam zobaczyc co u was:-D

dostałam przepis Jak leczyc grypę :-D:-D:-D
Która się pisze ?:-D:-D
Czy deszcz pada, czy to rosa?
Nie! To żonce kapie z nosa!
W uszach szumi, w głowie dudni,
Jakby wpadła gdzieś do studni.
Oczy mętne,w gardle chrypa,
dopadła ją jakaś grypa!
Ja też się już gorzej czuję
więc kurację zastosuję.
By wirusa zlikwidować,
Trzeba zacząć się kurować.
Już mikstury namieszane,
W barku są przygotowane.
Jest Martini z oliwkami
I spirytus jest z wiśniami,
A do tego czysta z miodem,
ochłodzona lekko lodem.
No i jeszcze Brendy z colą,
Dobra jest gdy zęby bolą.
By się wzmocnić witaminą
To Tequila jest z cytryną.
A do tego jeszcze rum
By wyleczyć w głowie szum.
A na katar prosta sprawa,
W Żubrówce się moczy trawa.
Wirus ostrzy na mnie zęby,
A ja lejek robię z gęby.
Kiedy wszystko to wypiję,
To bakcyla wnet zabiję.
A na koniec zrobię grzańca
I załatwię tym skubańca.
dobre:-D:-D:-D

dostałam przepis Jak leczyc grypę :-D:-D:-D
Która się pisze ?:-D:-D
Czy deszcz pada, czy to rosa?
Nie! To żonce kapie z nosa!
W uszach szumi, w głowie dudni,
Jakby wpadła gdzieś do studni.
Oczy mętne,w gardle chrypa,
dopadła ją jakaś grypa!
Ja też się już gorzej czuję
więc kurację zastosuję.
By wirusa zlikwidować,
Trzeba zacząć się kurować.
Już mikstury namieszane,
W barku są przygotowane.
Jest Martini z oliwkami
I spirytus jest z wiśniami,
A do tego czysta z miodem,
ochłodzona lekko lodem.
No i jeszcze Brendy z colą,
Dobra jest gdy zęby bolą.
By się wzmocnić witaminą
To Tequila jest z cytryną.
A do tego jeszcze rum
By wyleczyć w głowie szum.
A na katar prosta sprawa,
W Żubrówce się moczy trawa.
Wirus ostrzy na mnie zęby,
A ja lejek robię z gęby.
Kiedy wszystko to wypiję,
To bakcyla wnet zabiję.
A na koniec zrobię grzańca
I załatwię tym skubańca.[/QUOTE
Od razu sie czuje ,taka słaba jakaś,zęby mnie bolą i mam dreszcze...:-D:-D:-D:-D:-D
Rany prę dziś do przodu jak tur,to pierwszy dzień z którego tak zadowolona jestem:tak:
Klaudia wróciła ze szkoły i skarzy sie ,ze ma dreszcze i zimno jej i tak nosowo gada,ja zwariuję ,zamiast sprzatać w wyrku lezy,ciekawe jak jutro z turniejem??:szok::tak:
zimno i dreszcze??? łooooo to nieciekawie:no:

Cytatów nie robiłam a z pamięcią u mnie kiepsko więc odpisywać nie będę:no::no::no:
Co do diet to mi też trudno się zmobilizować, a na kopenhaskiej to już na 100% bym nie wytrzymała:no::no:
Pierniczki widziałam cudne, my z Mają mamy zamiar jutro robić, przynajmniej trochę zajęcia będzie miała:tak::tak::tak:
no chyba jednak sie ywbiore z tym do lekarza po ponad dwa lata meki to coś znaczy:zawstydzona/y:

Witam laseczki kochane:happy:
dotarliśmy do domku:tak:
od 7.30 byliśmy poza domem:szok:a na termometrze mamy -11:szok:
byliśmy po mamę moja na busie potem z nią do galaxy i zakupy :tak:julia ma śliczną włochatą czapkę z uszami ,kredki,bluzeczkę i słodycze:tak:
adam piżamę ,kredki,auto,długopis i słodycze
Atek kluczyki na pilota z dźwiękiem,śliczny czerwony dres i słodycze:tak:
ja 2 książki Grocholi:tak::tak:
dostaliśmy jeszcze 200zł z pietruszką:tak:
byliśmy na jedzonku w kfc a teraz mama w pociągu do wrocławia Tosiek jeszcze śpi a to już 3 godzina snu:tak::szok:a ja pije kawulca i wpadłam zobaczyc co u was:-D
ale się sprezentowaliście;-) luksuswo..też bym chciaął..u nas świąteczne oszczędności też ruszyły pełną parą:-(
Ja mam zupencje prawie gotową i pewnie wyjdziemy pohasać na nowych saneczkach:tak:

Zgadzam się kopenchaska to horror dla mnie też by był :-D:-D:-D
Zresztą dla mnie każda dieta byłaby horrorem.Ja kocham jeść.
Z natury jem raz dziennie ,tyle ,że zaczynam w południe a kończę wieczorem.:-D:-D:-D
W sumie też niewiele.2 małe ziemniaczki i wiaderko dużych :-D:-D:-D;-);-)
Co do uczulenia to mnie lekarz nie pomógł,:no:dopiero znajoma magister w aptece dobrała mi zestaw podstawowy.
Podpasowało i tak lece na tym ,co napisałam wczesniej.:tak:

Malinka no zakupki super udane :tak::-):-)
Madziula spróbuj na dreszcze podać jest aspirynę bayerowską.
Jak w porę się poda to raczej działa i objawy się cofają.
Warto spróbować.:tak:

Witam.
I jak zwykle przelotem bo z prosiaczkiem się nie uporałam jeszcze:no: a i po buty dla Olka chcemy wyskoczyć.M pojechał z rodzicami do hurtowni rybnej a ja siadałam coś w końcu zjeść,bo od rana na 1 pączku jadę:wściekła/y:.Nadrobić nie dam rady ale kogoś dawno widzianego zobaczyłam;-):tak:.

WAŻNE:
Dziewczyny, jeśli cytujecie czyjegoś posta, chcąc odnieść się do jednej wypowiedzi, to zbędną resztę usuwajcie (zaznaczamy myszką to co chcemy usunąć i back space usuwamy),usprawni to przeglądanie i funkcjonowanie forum.Z góry dziękuję.

reklama
Zalozylam sobie nowe gg bo tamtego nie moglam za cholere odpalic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

To jest moj numer 18256714-odzywajcie sie laseczki
zaraz sobie zapiszę:tak:
no a tak mieszkamy....
kochana ślicznie i szacun za tyle pracy:tak:
ANABUBKA
Moje to jezdzily an sankach jak mialy niecale 8 miesiecy:tak::tak::tak:Pamietam bo bylismy w styczniu na imieninach mojego siostrzenca Kacpra i w ten dzien nasypalo mega duzo sniegu ,wiec po imprezce jak przyjechalismy do domu poszlismy na sanki:tak::tak::tak::tak:Mlode mialy niezla radoche i nawet zapierniczaly po sniegu w balerinkach z h&m bo nie bylo wtedy an Nie innych butow:szok:Po powrocie do domu wsadzilismy Im nozki do wody z ciepla woda i nic Im nie bylo

A moj Dominiki dzisiaj sie do mnie przytulal jak sobie lezelismy i do mnie z tekstem"mamo Ty masz juz cycki jak kulki":-D:-D:-D:-DNo myslalam ze padne
:-D:-D:-D:-D:-D:-Ddowiklus twoje szczypiory to chyba po tobie takie szalone:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-Djak to dobrze że mam wyrozumiałych sąsiadów:-D:-D
Dzień Dobry!
Zima zawitała na dobre, dni coraz krótsze, a więc i słoneczka mniej, a brak słońca wpędza mnie w zimowe dołki. Zatem postanowiłam skruszona powrócić na łono BB, cobyście mnie codziennie pocieszyły i pogłaskały po główce, bo nikt tego nie potrafi tak jak Wy! :tak::tak: Mam nadzieję, że przyjmiecie swą marnotrawną siostrę z powrotem :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Hehe! Ale nasłodziłam! :-D
no witaj kochana:tak:
jak tam mała myszunia w brzuszku?to laseczka jest:tak:;-)
nooooo jak ładnie po prosisisz to ok:-p

Maks nie daje w kość;-) grzeczny chłopczyk- normalnie az ne wiem skąd się on wziął bo ojciec niegrzeczny a matka tez niezbyt:sorry:

zycze Ci zebyś nie musiala tez Piotrusiem się zajmowac jak małym bobaskiem;-)
nie ma szans- my.slisz że nie rozmawiałam? jeszcze gorzej:eek:

:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

do teraz mi ssmierdzi fajkami w kiblu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
aaa zaraz dostanie liścia za wczorajsze palenie:sorry: tylko musze wybrac dobry moment żeby dobrze trafić zeby zabolało:sorry:

wlasnie sprzatnełam u Maksa w pokoju- póki jest u nas w łóżku:tak: potem go przeniose u ograne tutaj:tak: a M niech mi pod nogi nie wcdzi bo go udusze:wściekła/y:

edit: założył okulary to chyba mocno nie dostanie:eek: szkoda bo przydałoby się:eek:
wiedział chłop co robi:-D:-D:-D:-D
reszte cytatów mi wcieło a tyle naprodukowałyście że za nic w świecie ie zapamiętałam:no::szok:
moje dziecie wstało big kupsko zrobiło chyba a bynajmniej big smród czas zaglądnąć w te galociska:tak:

Do góry