reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dobra laski ,ja odpadam na dłuzej ,muszę wyprasować ubrania ,obiad zdziałać.

A KERNA to super laska ,widziałam jej zdjecia na nk,ta dietaa naprawdę super działa:tak:

wow ,ale dieta :szok::szok::szok:
Dobrze ja nie muszę się odchudzać ,ale przytyć też nie moge a trochę by się przydało.:-D:-D:-D
Co do picia wody.
Ja piję ile wlezie rano wieczorem w nocy,podczas posiłków,tuż po i NIC normalnie 120 % trawienia.:-D:-D:-D:-D
Ogólnie z tą wodą to tak jest ,ale jak ktoś ma nadkwasotę to jak najbardziej woda w trakcie posiłków i tuż po mile wskazana, po to właśnie by zmniejszyć stęzenie kwasu zołądkowego.:tak:;-)
Ja tak mam.Jak zjem bez picia to zgaga mnie pali jak cholera i głaz w żołądku jakiś czuję :szok: :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a jak z piciem to spoko jest i głaza w żoładku też nie czuję.
e not owiadomo każdy ma inaczej. Ja też mam bratową co waży 40kg i za colere nie może wprzytyć. niektórzy mają farta:tak:

Kerna naprawde gratki wielkie ,słyszałam ,ze dieta oddzielna (białka -węglowodany) jest skuteczna ,ale nie dla mnie :zawstydzona/y:Ja sie odchudzam normalnie i też idzie:tak:po prostu każdy jest inny,dla każdego coś innego i juz:tak:Jakoś miesko z suruwka ,bez ziemniaczków ,ryzu czy makaronu do mnie nie przemawia:zawstydzona/y::zawstydzona/y:ani ryż czy ziemniaki z samą zielenina:zawstydzona/y:Mam tradycyjny zoładek:zawstydzona/y:,ale podziwiam ,bo wiem ,ze to łatwe nie było:tak:
Madziula nie przesadzaj;-);-);-)ale cieszę się, że podobam Ci się, Też wyglądasz superowo1 A oczy to masz jak....nawetn ie mam słów co za błękit:szok:
Ja nie mogłam też sobie odmówić mięska z ziemniaczkami...ale wyniki wagowe zmieniały same myślenie:tak: zreszta warzywa z mieskiem na parze czy po prostu zupy to dla mnie było wystarczajaco:tak:A fotka z nk z mandarynkami to koszmar...plecy tłuste jak u tucznika:wściekła/y:

Dobra laski ,ja odpadam na dłuzej ,muszę wyprasować ubrania ,obiad zdziałać.

A KERNA to super laska ,widziałam jej zdjecia na nk,ta dietaa naprawdę super działa:tak:
:-)

ANKA ja chętnie oddam większe pół:tak::tak::tak::tak: ustawiac mi się tu w kolejce która chce trochę tłuszczyku cyckowego:-)
Zdrówka dla Oliwki
My właśnie zakupiliśmy sanie. W sklepie kosztowały 120zł:szok: a na bazarku te samiuteńkie 65!!!! a już miałam tamte kupować tylko szkoda mi było tyle kasy:zawstydzona/y: a te jeszcze mają badylek że można je pchac jak wózek! michał jest zachwycony!! Jeszcze udało mi się zaprzęgnąć M i se z bejbe jechaliśmy a reniferek na pchaczu:-D:-D:-Dfajowo . fotki jutro albo w niedziele bo jedziemy do lasu..tam ot będzie fajowo:tak:
chetnie wezme bo ja uboga w biust:-D:-DWarto pochodzic po sklepach i bazarkach bo jak widac ceny lubia zawyzac:no:
TARAM ,TARAM łazienkę posprzątałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem cała szczęsliwa z tego powodu i nawet nie przeszkadza mi zbytnio kawa o aromacie domestosa:-D:-D:-D:-D:-D:-D

As rozwaliłaś mnie tekstem
"Bez sensu są te 3 lekcje w piątki u niego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Nic zrobić nie mozna,ledwo z BB się wyrobiłam w tym czasie.:-D:-D:-D"
:-D:-D:-D:-Dale jakby nie patrzeć -świeta prawda:-D

Ksawek sie teraz wziął za puzzle ,ja kawke spijam i szykuje sie do ataku na sufit w korytarzu ,bo z paneli,ale korytarz maleńki wiec pikuś:tak:

Mh ,a co będzie w lutym ,że musisz schudnąc???dlaczego myślisz ,ze nie zdązysz????
Ja sie diecę twardo w 3 miesiace schudłam 13 kilo,szału nie ma ,bo jeszcze z raz tyle muszeę schudnać:zawstydzona/y:
no wielkie gratulacje! Mowisz ze kawa smakowala:-D
Szalejesz dzis z tym sprzataniem, gratuluje zawziecia!
Kerna ,ale balony:-D:-D:-Dgdzie tam ja z moim b w porywach do c :-D:-D:-D:-D
Anka szczęsliwej drogi:tak:
Dobra buziaki -do potem laski:-)
dziekuje
Ja poproszę :tak:

Byłam z Helenka na zakupakch z saneczkami :tak: Ale zimno, brrr
Ale było fajnie bo wszystko tak zaśnieżone, że nie maiłam problemu z ciągnięciem sanek :tak::rofl2: A helenkę jak puściłam na śnieg na ogródku to wracać nie chciała :-D tylko była rtroszkę zawiedziona, że się bałwan nie chce lepić :sorry::rofl2:
musze kupic sanki w Polsce bo tu u mnie dzis pada ale nadal czarno mimo iz temp. na minusie:cool:
To musisz rekawiczek uzywac... Ale pewnie o tym wiesz :sorry:
A do9 smarowania plecam oliwe z oliwek albo maslo, jak ktremy nie pomagaja :sorry:

Dorota, tydzien wcześniej :tak: A wesele jest w Połomii, to chyba niedaleko ciebie :-)
uuuu to bardzo bliziutko, rzut beretem
Jak to nie popijać posiłków?? :szok::szok:
ja nie popijam i moze dlatego taka chuda jestem:szok::-D
A Wy co tu o dietach :tak::tak: z czego Wy się chcecie odchudzać? My piękne i o idealnych rozmiarach jesteśmy :tak::tak::tak::tak::tak:
zgadzam sie!!!
ale klikacie to laseczki beda mialy co czytać.....a mój zara idzie lulu:-D
dobra zabieram sie za pisanie epopei o odchudzaniu.
oj jest co czytac ale ja nigdy diety nie stosowalam bo do tych suchych naleze-nawet ja w ciazy 26kg przybralam :-D dietka to dla mnie odleglosc moze na starosc bedzie trzeba zastosowac to tu mam dobre rady:tak:

Macie trochę ciasteczek do popołudniowej kawki :tak::tak::tak::tak:

mniammmm pychotka

Ja juz obiadek mam gotowy, Laura oglada bajeczke zaraz jej naloze i wspolnie zjemy.Potem musze reszte pakowac, zakupy dla tesciowej zrobilam:rofl2:
No i chalupe trzeba ogarnac:eek:
Pranie wyskaladac bo juz suche
O ludu ale mam roboty fiu fiu

dostałam przepis Jak leczyc grypę :-D:-D:-D
Która się pisze ?:-D:-D
Czy deszcz pada, czy to rosa?
Nie! To żonce kapie z nosa!
W uszach szumi, w głowie dudni,
Jakby wpadła gdzieś do studni.
Oczy mętne,w gardle chrypa,
dopadła ją jakaś grypa!
Ja też się już gorzej czuję
więc kurację zastosuję.
By wirusa zlikwidować,
Trzeba zacząć się kurować.
Już mikstury namieszane,
W barku są przygotowane.
Jest Martini z oliwkami
I spirytus jest z wiśniami,
A do tego czysta z miodem,
ochłodzona lekko lodem.
No i jeszcze Brendy z colą,
Dobra jest gdy zęby bolą.
By się wzmocnić witaminą
To Tequila jest z cytryną.
A do tego jeszcze rum
By wyleczyć w głowie szum.
A na katar prosta sprawa,
W Żubrówce się moczy trawa.
Wirus ostrzy na mnie zęby,
A ja lejek robię z gęby.
Kiedy wszystko to wypiję,
To bakcyla wnet zabiję.
A na koniec zrobię grzańca
I załatwię tym skubańca.

dopadła ją jakaś grypa!
więc kurację zastosuję.
By wirusa zlikwidować,
Już mikstury namieszane,
W barku są przygotowane.
Jest Martini z oliwkami
ochłodzona lekko lodem.
By się wzmocnić witaminą
A do tego jeszcze rum
A ja lejek robię z gęby.
To bakcyla wnet zabiję.
I załatwię tym skubańca.

bombowe!

ja pojadlam spadam pakowanie konczyc
bede z dolotu

:-d:-d:-d
dostałam przepis jak leczyc grypę :-d:-d:-d
która się pisze ?:-d:-d
czy deszcz pada, czy to rosa?
jakby wpadła gdzieś do studni.
dopadła ją jakaś grypa!
więc kurację zastosuję.
By wirusa zlikwidować,
trzeba zacząć się kurować.
Już mikstury namieszane,
w barku są przygotowane.
Jest martini z oliwkami
i spirytus jest z wiśniami,
a do tego czysta z miodem,
ochłodzona lekko lodem.
No i jeszcze brendy z colą,
dobra jest gdy zęby bolą.
By się wzmocnić witaminą
to tequila jest z cytryną.
A do tego jeszcze rum
by wyleczyć w głowie szum.
w żubrówce się moczy trawa.
a ja lejek robię z gęby.
to bakcyla wnet zabiję.
i załatwię tym skubańca.

:-d:-d:-d

reklama
dopadła ją jakaś grypa!
więc kurację zastosuję.
By wirusa zlikwidować,
Już mikstury namieszane,
W barku są przygotowane.
Jest Martini z oliwkami
ochłodzona lekko lodem.
By się wzmocnić witaminą
A do tego jeszcze rum
A ja lejek robię z gęby.
To bakcyla wnet zabiję.
I załatwię tym skubańca.[/QUOTE
Od razu sie czuje ,taka słaba jakaś,zęby mnie bolą i mam dreszcze...:-D:-D:-D:-D:-D
Rany prę dziś do przodu jak tur,to pierwszy dzień z którego tak zadowolona jestem:tak:
Klaudia wróciła ze szkoły i skarzy sie ,ze ma dreszcze i zimno jej i tak nosowo gada,ja zwariuję ,zamiast sprzatać w wyrku lezy,ciekawe jak jutro z turniejem??:szok::tak:

Do góry