reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kerna ,ach obrzartwo ,jak miło powspominać ,:-D:-D:-D:-Dja mam mega,super ,hiper tendencje do tycia:crazy:i w sumie decydując sie schudnac i wytrwać całe zycie będe na diecie ,no taka moja uroda.
MH na pewno schudniesz daj znak jak efekty:tak:
Świeta pod tym względem mnie przerazaja:szok:
Wspólczuje alergii,na dłoniach ,toż to najbardziej urzywana częśccial,faktycznie musisz uważać na siebie :tak:

reklama
MH po prostu to moja dieta:tak:jest kilka ważnych zasad i mi pomogły. Jednym z nich to właśńie ni pić po zjedzeniu czegokolwiek. Woda rozrzedza kwasy, więc wszsytko trawi sie dłużej. Po posiłku trzeba wytrzymać 1h-1.5h. Na początku ciężko ale po kilku dnaich luzik. nawet w upały dałąm rade:tak:kwesta pryzwyczajenia

MH po prostu to moja dieta:tak:jest kilka ważnych zasad i mi pomogły. Jednym z nich to właśńie ni pić po zjedzeniu czegokolwiek. Woda rozrzedza kwasy, więc wszsytko trawi sie dłużej. Po posiłku trzeba wytrzymać 1h-1.5h. Na początku ciężko ale po kilku dnaich luzik. nawet w upały dałąm rade:tak:kwesta pryzwyczajenia

Jakie masz jeszcze zasady??, może mi pomogą :tak:

TARAM ,TARAM łazienkę posprzątałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem cała szczęsliwa z tego powodu i nawet nie przeszkadza mi zbytnio kawa o aromacie domestosa:-D:-D:-D:-D:-D:-D

As rozwaliłaś mnie tekstem
"Bez sensu są te 3 lekcje w piątki u niego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Nic zrobić nie mozna,ledwo z BB się wyrobiłam w tym czasie.:-D:-D:-D"
:-D:-D:-D:-Dale jakby nie patrzeć -świeta prawda:-D

Ksawek sie teraz wziął za puzzle ,ja kawke spijam i szykuje sie do ataku na sufit w korytarzu ,bo z paneli,ale korytarz maleńki wiec pikuś:tak:

Mh ,a co będzie w lutym ,że musisz schudnąc???dlaczego myślisz ,ze nie zdązysz????
Ja sie diecę twardo w 3 miesiace schudłam 13 kilo,szału nie ma ,bo jeszcze z raz tyle muszeę schudnać:zawstydzona/y:
Madziula to ja swoją skończyłas to zapraszam do mnie.
Moja łazienka jeszcze nie ruszona :no::no::-D:-D:-D
Poszłam po małego sankami,zmachałam się jak głupia ciągnac go 1.5 km .
Albo ja mam tak słabą kondycję,albo on tyle waży...:szok::szok::-D:-D:-D

Ja poproszę :tak:
Mamy wesele w rodzinie, a cxhciał bym wyglądać jak człowiek a nie jak potwór :eek: No ale zabrdzo to ja się odchudzać nier mogę, karmie i nie chciał bym mleka starcić, tak się powolutku ograniczam :sorry:
Byłam z Helenka na zakupakch z saneczkami :tak: Ale zimno, brrr
Ale było fajnie bo wszystko tak zaśnieżone, że nie maiłam problemu z ciągnięciem sanek :tak::rofl2: A helenkę jak puściłam na śnieg na ogródku to wracać nie chciała :-D tylko była rtroszkę zawiedziona, że się bałwan nie chce lepić :sorry::rofl2:
Wesela zazdroszczę.:tak::tak:;-)
A z bałwanem to lipa ,my też próbowaliśmy i nic z tego nie wyszło.:no:
Ten śnieg się jakoś słabo lepi.:-(

fajowo mój jeszcz ze śniegu za dużo nie kuma;-)
A ja mam pekającą skórę na dłoniach:-:)-:)-(booooliiiiii:-:)-:)-(
uczulenie na detergenty....kremu litry a to nic nie daje...skóra pęka i krew się leje....już nie mogę nawet obrączki nosić:no:
Znam ten ból.
Też mam aktualnie popekane od chemii.
Rękawiczki te zwykłe winylowe lub lateksowe to katastrofa,a te które mogę używać są dostępne tylko na blokach operacyjnych w szpitalu :tak:.
Dobrze,że mam znajomą pielęgniarkę to ma mi podrzucić jutro zapas,bo właśnie mi się skończyły 2 dni temu.:-:)-(
Ja doraźnie stosuję maść z witaminą A na zmianę z Maścią cholesterolową.
Na noc zawsze smaruję popekane mocno miejsca zwykłym Tormentiolem.
Jedyny krem ,który działa to neutrogena ta w koncentracie.:tak:
Problem w tym ,że całe opakowanie starcza na max. 3 dni ,a ona wcale tania nie jest.:no:

MH od rękawiczek mam jeszcze większe uczulenie:wściekła/y: zostało mi od pracy na mandarynkach.... teraz zanim obore cytrusa to go myje płynem do naczyń:tak:ale uczulenie zostało
Ja robię podobnie.
A wiesz,że jak myjesz w zimnje wodzie to jest mniej toksyczny niż jak nawet w letniej?:cool2:

Wróciliśmy ze szkoły po drodze zaliczyliśmy sklep i zakupiliśmy drobiazg dla małego za zielone kropki:tak::tak:
Teraz czekam na Kubusia psycholog potem ,logopedia na 16,30,na 18 moja dogoterapia z antosią .Lubię tą dziewczynkę .Dzieci z zespołem Downa są mega przytulaśne ....tylko pyta czy ją kocham.:-D:-D:-D

Hej Laseczki :tak: pada jak nie wiem i zimno, rano u mnie było -16 :szok: aż nie chce się wychodzić z domu. A jeszcze dzisiaj do szwagra na urodziny, jutro może do zielonej a w niedzielę do teściowej (co mi się nie uśmiecha):sorry: Kubek zasnął jakieś 20 minut temu więc mogę na chwilę wpaść :tak: zaraz lecę obiadek szykować i siebie :tak: M w pracy sobie jakoś radzi ale co gorsza znowu badania ma zrobić :no: muszę kasę zbierać jak najszybciej na laserową korekcję wzroku żeby dupek miał pracę zapewnioną :tak: no i muszę mieć jakieś 7 tys na to wszystko a jeszcze wyjazd itd :no: nawet nie chcę o tym myśleć bo od razu mnie szlag trafia :wściekła/y: @ mi się tak jakby skończył chociaż nadal ze mnie leci :eek: będę musiała iść znowu do swojej bo coś czuję nie tak jest :no: ale to po świętach :tak: mam nadzieję że mi wybaczycie to że tylko tak wpadam ostatnio się przywitać i uciekam, ale jakaś padnięta jestem i bez humoru ostatnio :-( trzymajcie się cieplutko :tak: ach i za pewne wiecie że we wtorek ostatni odcinek brzyduli :-:)-( i co ja będę oglądać :-(

reklama
MH ajk tylko mały pójdzie w kimono to Ci wszytko opiszę. Madziula ehhhh ja to bym mogła jeść i jeść aż do wyrzygania:sorry: a nawet jak sie zwróci to miałąbym miejsce na kolejne porcje. Jak przestaje sie kontrolowac to od razu w szerz:wściekła/y:

Do góry