dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MH u nas bylo dokladnie to samo Oliwka spala iles tam I zaraz po godzinei zas chciala isc spac A ze byla pozna godzina to ja przetrzymywalam I bylo dokladnie tak ja u Ciebie Chwile pospala Tak jakby to byla drezmka i ryczala Nie bylo na to sposobuProbowałam, wtedy mi siedzi do 23-24 i sie bawi w najlepsze
ona śpi od 15 do 16.30-17 a potem hce iść spać o 18 30bzdura jakaś
Usypia pieknie 19.45
A potem pobudka
Ale taka nie do końca, bo jest zaspana, tylko się drze
Jakbym ją nosiła na rękach to by spała, ale na to to ja nie mam ochoty
![]()

Mamita moze serio poszukaj w necie innego rehabilitanta Na NFZ Gdzies niadaleko ciebie A jak koniecznie chcesz wyprobowac tamta rehabilitantke to ja bym sie zaporzyczyla Moze warto czasem sie zaporzyczyc dla dobra dziecka Powiec mi jeszcze bo ja nie wiedzialam ze z ZUzia tak jest ze ona nie chodzi ?Ona ma tylko problem z tym chodzeniem ?Witam Ja dzisiaj mam nerwa, chce mi się krzyczec i płakać jednocześnie. Bylismy na usg brzuszka. Nerki bez zmian. Potem czekalismy na nefrologa do 13. Fajna lekarka. Gadała z nami 40min.Po nowym roku zrobia usg dopplerowskie bo teraz nie ma kto bo lekarz złamał rękę
No i mamy robic badania moczu i posiew min. raz w miesiącu bo nie można dopuścić do zakażenia dróg moczowych.
Poza tym pytała o rehabilitacje Zuzi i mówie jak jest a ona do mnie że mamy złą rehabilitantkę skoro nie ma poprawy od dłuższego czasu. Ona sama ma dziecko niepełnosprawne. Dała mi namiary na inna. Ale ta przyjmuje tylko prywatnie
Na subkoncie w fundacji nie ma jeszcze kasy bo dopiero co założone wiec nie ma z czego jeżdzić na dodatkowe prywatne wizyty. Chce mi sie ryczec normalnie, nie wiem juz czy brać kredyt żeby wykupić pare wizyt do przodu bo przeczytałam w necie że 4 spotkania kosztują 250zł a 2 w tyg to minimum.:-(To juz drugi lekarz który mi powiedział że Zuzia by już chodziła gdyby odpowiednio była rehabilitowana:-
-
-(
Aleście naskrobałyPrzepraszam ale nie mam siły na nadrabianie
To jest widok tam od ciebie ?czy z neta wzielas?Jak od ciebie to zadzroszcze takiego sniegu U mnie tez jest ale nie az tak

WITAMY ANABUBKA 3 mam kciuki za sadyste U nas nocka niezaciekawa Poddalam sie i spala ze mna bo non stop jeczala za smoczkime i nie nadazalam ze wstawaniem A tak to byla obok Ale nadal jeczala A glodna nie byla Ani pic nie chciala Kupki nie zrobila Goraczki nie miala Wydaje mi sie te jeki to na ostatnia 4 na ktora czekamy Teraz sie Oliwka obudzila Zaraz brzydule zobacze Ogarne mieskzanko Sciagne firanke bo dzis kolejne okno musze myc I w papierach posprzatac No i po 10 na chwilke na sanki pojdziemy bo fajnie nasypalo A jak przyjdziemy to Oli pojdzie spac a ja za okono sie bede brala MILEGO DNIA MAMUSKIwitam drogie mamy..tak sobie myślę czego tu wcześniej nie zaglądnęłamSame znajome:-).
Marta masz charakterek;-) ja też jak mnie wkurzą to suchej nitki nie zostawię. A szczególnie jak z wózkiem dylam a temu nie chce się nacisnąć ....bo na pasach to przecież w deszczu można stać i się śmiać radośnie![]()