reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też jeszcze w piżamie :szok: i siedzę przed kompem zamiast brać się do roboty...:dry:

Moja niuńka w końcu fiknęła na brzuszek :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

Ale sie cieszę :tak:

SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!1

to jest chore ok wiem decyzje mogą wysyłać w listopadzie ale jak tyle to miała na biurku to mogła zadzwonić i powiedzieć a nie mi teraz z tekstem że zaświadczenie z urzędu skarbowego nie wystarczy no ***** mać tam jest czarno na białym ile zarobił w 2008 roku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jestem zła bo w listopadzie po opłatach mam na życie 400 zł zdechne a nie przeżyje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

za za k..........!!!!!!!!!!!!!!
brak slwo
ale ja tez mam niezle.Paulina ma terpeutke za ktora placi gmina.mialam umowe na uslugi do czerwca co sie okazalo i powinnam miec od lipca nowa decyzje.ale to nie ja powinnam o tym pamietac.
dzowni do mnie wczoraj ze tego nie ma bo przeoczyla czy cos,i ze potrzebuje dochodw piotrka za czerwiec ale z data lipcowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bo inaczej bede musiala zwrocic kase za udslugi a to 1tys miesiecznie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
za jej glupte ja dostane po dupie.!dzwonilam wlasnie do szefa i mu mowilam,do szefa piotrka.i powiedzial ze jak ksiegowe takie cos wystaiqa to on podpisze

reklama
:szok::szok::szok: Nieźle... A uświadamiałaś ją już ?? tak z ciekawości pytam...:-p
Tak ,rozmawiałam ,nie da sie dzicka ustrzeć ,krępuą ją te tematy czasami ,ale wykazuje też zdecydowaną ciekawość tematu ,wie przynajmniej dokładnie o co chodzi że z obcymi nie wolno rozmawać ,co jej może gozić od strony pedofilów,bo jak była malutka to to było tylko takie ogólne straszenie :ze krywdę zrobią ,a nigdy nie wiedziała jaką dokładnie ,teraz już wie:tak:
zadzwoniłam do mojego M z tym szystkim co musi mi dostarczyć a on z tekstem że on świadectwaa pracy to jeszce od poprzedniego pracodawcy nie dostał i nie wie czy ten mu da tak wszystko od ręki bo on księgowej to nie ma a w papierach ma burdel:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:gdyby to było w październiku to mniejsze ciśnienie i bym pewnie wszystko zdążyła załatwić bo sama bym dzwoniła i mu gadała a tak to pewnie lipa no wyje z nerwów i bezsilności :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Lipa jak nie wiem ,kaszana okropna no wspólczucia ,atakuj sama Bogdana ,bo to chyba o niego chodzi o ile pamiętam ,ciśnij!!!!!!

SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!1

za za k..........!!!!!!!!!!!!!!
brak slwo
ale ja tez mam niezle.Paulina ma terpeutke za ktora placi gmina.mialam umowe na uslugi do czerwca co sie okazalo i powinnam miec od lipca nowa decyzje.ale to nie ja powinnam o tym pamietac.
dzowni do mnie wczoraj ze tego nie ma bo przeoczyla czy cos,i ze potrzebuje dochodw piotrka za czerwiec ale z data lipcowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bo inaczej bede musiala zwrocic kase za udslugi a to 1tys miesiecznie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
za jej glupte ja dostane po dupie.!dzwonilam wlasnie do szefa i mu mowilam,do szefa piotrka.i powiedzial ze jak ksiegowe takie cos wystaiqa to on podpisze
Standart ,dziadostwo sie szerzy ,co to za prawo że za błey urzędników płacą ludzie:wściekła/y:

no zadzwonilam.cos sie da z tym zrobic:-D
mam taka nadzieje

zadzwoniłam do mojego M z tym szystkim co musi mi dostarczyć a on z tekstem że on świadectwaa pracy to jeszce od poprzedniego pracodawcy nie dostał i nie wie czy ten mu da tak wszystko od ręki bo on księgowej to nie ma a w papierach ma burdel:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:gdyby to było w październiku to mniejsze ciśnienie i bym pewnie wszystko zdążyła załatwić bo sama bym dzwoniła i mu gadała a tak to pewnie lipa no wyje z nerwów i bezsilności :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Malina-no coz-jak sie nie da od razu to moze jakas mala pozyczke Ci dam:-)

Wy stanowczo za dużo piszecie ;-) nie ogarniam,a głupio mi tak że z osobna nie poodpisuję...
Ale tak pokrótce z tego co wyczytałam to ktoś prosił o fotki kotinki mojej ;-) A więc wstawiam :-D

Miała być u mnie na tymczasie i ewentualnie zostać na stałe,ale chyba będzie szukać domku...Chce któraś? ;-) odbiór osobisty w Gliwicach:-D
Za bardzo mi rozstawia moje zwierzaki...Biedne chodzą zestresowane i nie wiedzą gdzie iść żeby damulka nie syczała :-D
U nas nocka spokojnie,Anulka jak zawsze przespała całą noc ;-)
No i jak wstałam to zobaczyłam smska od męża-kochanie wyjrzyj za okno jak wstaniesz :-D Patrzę,a tam ŚNIEG!! Myślałam że padnę ;-) Ale wsumie jak i tak ma być zimno to nawet chyba lepiej że jest śnieg :-D
Mama Helenki- GRATULACJE :-)

no zadzwonilam.cos sie da z tym zrobic:-D
mam taka nadzieje

Malina-no coz-jak sie nie da od razu to moze jakas mala pozyczke Ci dam:-)
hi hi Anabubka dziękuję:happy2:
no wściekła jestem zadzwonie jeszcze za godzinę do M i zapytam co mu bogdan powiedział czy da mu to teraz czy nie:no:
składa człowiek wszystkie papiery wcześniej żeby w razie W mieć czas to cię załatwią inaczej:wściekła/y:
a swoją drogą jednego nie rozumiem składasz pit tam masz czarno na białym jakie masz dochody w 2008 roku to po co zaświadczenia od pracodawcy to jedno a drugie składam dochody za rok 2008 to po co im dochód za ostatni przepracowany miesiąc 2009 roku tj w M przypadku październik 2009?????????nie kumam tego:no:

No Oliwka własnie je drugie śniadanko,-paróweczki na gorąco i jak zje to idziemy na zakupy.

kurczę zimno tylko 3C i wiatr do tego az się nie chce wychodzić z domu jakoś nie mogę się przyzwyczaić do takich niskich temeratur i chyba nigdy się nie przyzwyczaję bo ja ciepłolubna jestem :-D:-D:-D:-D:-D:-D

MALINKA rozumiem cie doskonale Ja jak juz tez kasy z urzedu nie dostane to tez nam przyjdzie zyc juz po oplatach za 400 zl w tym pampersy itp :-(
Jakos to bedzie nie denerwuj sie choc wiem ze latwo sie mowi :-(

no to nie za fajnie :no::no::no::no::no: idzie się wkurzyc na maksa :tak::tak::tak::tak::tak:

Wy stanowczo za dużo piszecie ;-) nie ogarniam,a głupio mi tak że z osobna nie poodpisuję...
Ale tak pokrótce z tego co wyczytałam to ktoś prosił o fotki kotinki mojej ;-) A więc wstawiam :-D

Miała być u mnie na tymczasie i ewentualnie zostać na stałe,ale chyba będzie szukać domku...Chce któraś? ;-) odbiór osobisty w Gliwicach:-D
Za bardzo mi rozstawia moje zwierzaki...Biedne chodzą zestresowane i nie wiedzą gdzie iść żeby damulka nie syczała :-D
U nas nocka spokojnie,Anulka jak zawsze przespała całą noc ;-)
No i jak wstałam to zobaczyłam smska od męża-kochanie wyjrzyj za okno jak wstaniesz :-D Patrzę,a tam ŚNIEG!! Myślałam że padnę ;-) Ale wsumie jak i tak ma być zimno to nawet chyba lepiej że jest śnieg :-D
Mama Helenki- GRATULACJE :-)
to ja chciałam fotki kocura :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D
duzy z niego kot :tak::tak::tak::tak::tak: ja sie nie skusze bo mam w domu psa który nienawidzi kotów ,była by wojna domowa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

MALINKA rozumiem cie doskonale Ja jak juz tez kasy z urzedu nie dostane to tez nam przyjdzie zyc juz po oplatach za 400 zl w tym pampersy itp :-(
Jakos to bedzie nie denerwuj sie choc wiem ze latwo sie mowi :-(
no u mnie pietruszki pensja idzie na opłate mieszkania internetu polsatu i po kasie moja pensja toprąd woda właśnie dostałam 258 zł:wściekła/y: raty i szkoła dzieciaków tzn zajęcia dodatkowe i nie zostaje już nic alimenty to w ty miesiącu 400 zł i tyle dostanę i to zostanie na życie pampersy mleko jedzenie:wściekła/y:o roczek antka i jeszcze delegacja piotrka za którą musi jechać na swój koszyt a zakład pracy zwraca przy grudniowej pensji nic tylko się pochlastać :-:)-:)-(

reklama
Wiecie co ogladalam DDTVN i jestem w szoku bo mowili ze wozki zawieraja sybstancje rakotworcze :-)

Kotek sliczny I widze fajan zima u ciebie U mnie sniegu na szczescie nie ma :-)

Oliwka nie spi i marudzi Przed chwila calowala sie z szyba balkonowa :-)

A ja nadal nic nie robei masakra jakiego mam dzis lenia

Do góry