to jest chore ok wiem decyzje mogą wysyłać w listopadzie ale jak tyle to miała na biurku to mogła zadzwonić i powiedzieć a nie mi teraz z tekstem że zaświadczenie z urzędu skarbowego nie wystarczy no ***** mać tam jest czarno na białym ile zarobił w 2008 rokujestem zła bo w listopadzie po opłatach mam na życie 400 zł zdechne a nie przeżyjeMalina ja też papiery skaładałam na początku września ,a w poniedziałek Jolka przez NASZĄ KLASĘ co uważam za gruby nie takt przysłała mi informację ,ze muszę dostarczyć za swiadczenie z sierpień o zarobkach,bo wcześniej to czasu nie było,
reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Gratulację ,a to obrotna panienka ,dopiero teraz popatrzałam na suwaczek że Nika już taka duża ,rany ,a ja myślałam ,ze ona góra z miesiąć od Maksia MEdeuski starszaale ten czas leciMoja niuńka w końcu fiknęła na brzuszek
Ale sie cieszę
no to gratulację dla Aniki,zdolna dziewczynka i silnaMoja niuńka w końcu fiknęła na brzuszek
Ale sie cieszę
malinka współczuj e,tez bym się wkurzyła
gratulacjeMoja niuńka w końcu fiknęła na brzuszek
Ale sie cieszę
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MALINKA wlasnie o taki urzad i rodzinen i wychowawcze mi chodzi U mnie na szczescie dzwonia szybko Ja musze dolaczyc jeszcze 2 dokumenty A mnie sie nie chce isc dzis nie potrafie nic innego robic jak tylko czekac na lekarza
Ale swoja droga to u ciebie sa porabanie Co oni robili 2 miesiace?
Aha u mnie tez z kasa krucho Ze skaladalm dokumenty teraz to kase dopiero dostane pod koniec grudnia :-( I jak tu zyc ????????
MH GRATKI
Ale swoja droga to u ciebie sa porabanie Co oni robili 2 miesiace?
Aha u mnie tez z kasa krucho Ze skaladalm dokumenty teraz to kase dopiero dostane pod koniec grudnia :-( I jak tu zyc ????????
MH GRATKI
Mama Helenki
i Aniki :D
Malina współczuje. Ja wg standardów opieki to jestm bogata niewiem z której strony No ale moze i lepeij ze nie musze sie znimi uzerać
Ale Niki sobie wybrała ładny moment, dzisaj ma równo 5 miesięcy
madziulanatasza
Fanka BB :)
5 miesięcy to juz piękny wiek........wiedziała co robi ,dzieki temu mama zapamięta ten dzień ,jeszcze raz gratki dla NikiMalina współczuje. Ja wg standardów opieki to jestm bogata niewiem z której strony No ale moze i lepeij ze nie musze sie znimi uzerać
Ostatnoi wracam z KLaudią ze spaceru tak sobie gadamy ,a Klaudia do mnie: mamo,jakbym jutro urodziła dziecko to byłabyś babcuiąrozwaliła mnie na łopaty jeżeli ona na razie na samo brzmienie słowa "sex "robi sie czerwona ,to myślę że jeszcze jestem bezpieczna
Ostatnio edytowane przez moderatora:
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MH chciala ci zrobic niespodzianke na 5 miesiecy :-)
AGNES dzieki napewno sie odezwe :-)
I de oliwke uspac ciekawe czy sie uda bo ryczy az chrypki dostaje
AGNES dzieki napewno sie odezwe :-)
I de oliwke uspac ciekawe czy sie uda bo ryczy az chrypki dostaje
Mama Helenki
i Aniki :D
Ostatnoi wracam z KLaudią ze spaceru tak sobie gadamy ,a Klaudia do mnie: mamo,jakbym jutro urodziła dziecko to byłabyś babcuiąrozwaliła mnie na łopaty jeżeli ona na razie na samo brzmienie słowa "sex "robi sie czerwona ,to myślę że jeszcze jestem bezpieczna
Nieźle... A uświadamiałaś ją już ?? tak z ciekawości pytam...
reklama
zadzwoniłam do mojego M z tym szystkim co musi mi dostarczyć a on z tekstem że on świadectwaa pracy to jeszce od poprzedniego pracodawcy nie dostał i nie wie czy ten mu da tak wszystko od ręki bo on księgowej to nie ma a w papierach ma burdelgdyby to było w październiku to mniejsze ciśnienie i bym pewnie wszystko zdążyła załatwić bo sama bym dzwoniła i mu gadała a tak to pewnie lipa no wyje z nerwów i bezsilności
Podziel się: