reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Malina ja też papiery skaładałam na początku września ,a w poniedziałek Jolka przez NASZĄ KLASĘ co uważam za gruby nie takt przysłała mi informację ,ze muszę dostarczyć za swiadczenie z sierpień o zarobkach,bo wcześniej to czasu nie było,:no:
to jest chore ok wiem decyzje mogą wysyłać w listopadzie ale jak tyle to miała na biurku to mogła zadzwonić i powiedzieć a nie mi teraz z tekstem że zaświadczenie z urzędu skarbowego nie wystarczy no ***** mać tam jest czarno na białym ile zarobił w 2008 roku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jestem zła bo w listopadzie po opłatach mam na życie 400 zł zdechne a nie przeżyje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
MALINKA wlasnie o taki urzad i rodzinen i wychowawcze mi chodzi U mnie na szczescie dzwonia szybko Ja musze dolaczyc jeszcze 2 dokumenty A mnie sie nie chce isc dzis nie potrafie nic innego robic jak tylko czekac na lekarza
Ale swoja droga to u ciebie sa porabanie Co oni robili 2 miesiace?

Aha u mnie tez z kasa krucho Ze skaladalm dokumenty teraz to kase dopiero dostane pod koniec grudnia :-( I jak tu zyc ????????

MH GRATKI

Malina współczuje. Ja wg standardów opieki to jestm bogata :-D niewiem z której strony :sorry2: No ale moze i lepeij ze nie musze sie znimi uzerać :sorry2:

Ale Niki sobie wybrała ładny moment, dzisaj ma równo 5 miesięcy :tak:

Malina współczuje. Ja wg standardów opieki to jestm bogata :-D niewiem z której strony :sorry2: No ale moze i lepeij ze nie musze sie znimi uzerać :sorry2:

Ale Niki sobie wybrała ładny moment, dzisaj ma równo 5 miesięcy :tak:
5 miesięcy to juz piękny wiek........wiedziała co robi ,dzieki temu mama zapamięta ten dzień ,jeszcze raz gratki dla Niki:-D:tak:

Ostatnoi wracam z KLaudią ze spaceru tak sobie gadamy ,a Klaudia do mnie: mamo,jakbym jutro urodziła dziecko to byłabyś babcuią:-Drozwaliła mnie na łopaty jeżeli ona na razie na samo brzmienie słowa "sex "robi sie czerwona ,to myślę że jeszcze jestem bezpieczna:cool::cool::cool:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ostatnoi wracam z KLaudią ze spaceru tak sobie gadamy ,a Klaudia do mnie: mamo,jakbym jutro urodziła dziecko to byłabyś babcuią:-Drozwaliła mnie na łopaty jeżeli ona na razie na samo brzmienie słowa "sex "robi sie czerwona ,to myślę że jeszcze jestem bezpieczna:cool::cool::cool:

:szok::szok::szok: Nieźle... A uświadamiałaś ją już ?? tak z ciekawości pytam...:-p

reklama
zadzwoniłam do mojego M z tym szystkim co musi mi dostarczyć a on z tekstem że on świadectwaa pracy to jeszce od poprzedniego pracodawcy nie dostał i nie wie czy ten mu da tak wszystko od ręki bo on księgowej to nie ma a w papierach ma burdel:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:gdyby to było w październiku to mniejsze ciśnienie i bym pewnie wszystko zdążyła załatwić bo sama bym dzwoniła i mu gadała a tak to pewnie lipa no wyje z nerwów i bezsilności :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry