witam po rannie przy kawce
wczoraj juz niedalam rady wejsc,tzn nie mialam sily.
z mala zostal szwagier przez jakasgodzine,.pozniej moja mama przyjechala a pozniej to juz p wrocilz pracy.w kazdym razie wszytsko ok
sasida nas podwiozl do stacji.dojechalysmy,wsiadlysmy w tramwaj i jedziemy.MH mi pisze ze na nas czekaja ok i pisze ze nie wiem czydobrze zwysiade,a juzpare przystankow przejechaysmy.\MH dzwoni do mnie i yta jakim tramwajem jedziemy,wiec mowie ze 3.a ona z tekstem"wysiadaj!",ja patrze za onko atm MH z wozkiem stoi
takiego mialam farta ze tramwaj zatrzymal sie akurat na przeciwko niej
inaczej pojechalybysmy dalej
no i dobra kobieta wraz z Anika odprowadzily nasdo przychodni.tam poszlysmy do gainetu,bardzo mila starsza pani doktor.ale ze Paulina od razu zaczela panikowac bo zobaczla fotel jak u dentysty co lekarka pyta co jej jest.mowie ze maautyzm i od razu tekst-nie wyglada
taaaaa.mi to mowi
no ale od razu zmeinilo sie ich podejscie do Pauliny.zaczelysmy tlumaczyc zeto nic nie boli itd.usiadla na chwile w fotelu ale zaraz zwiala spanikowana.wiec pprosily kolejnego pacjenta-7lenia dziewczynka z mama.wiec ta dziewczynka usiadla aPulina patrzyla.pozniej siadla na fotel bokiem,ale matka tej dziewczynki zaczelaja zgadywac o siostr itd i w koncu Paulina iadla bez problemow:-)
pozniej miala robiony pantogram-rtg calej sczezki,i wiemze niedlugo jej kly stale wyjda
smiesznie to zdjecie wyglada
ale zanim poszlysmy na ten rtgdo pomoc lekari zadzwonila uprzedzic abke co i jak.wiec tababkaz rtg byla bardzo mila,cierpliwa i jakos bez krzykow i paniki dalo sie zrobic zdejcie.
wiem ze Paulinama wade-ale ie wpoeidziala mi dokladnie jaka,na ewno ma wade zgryzu.i bedzie mialaparat,ale mam czekac na telefon od pol do 1 roku
no ale bedzie na kase chorych:-)
pzoniej polecialysmy do MH na kawke i obiadek:-)
Paulina sie grzecznie bawila z Helena,a z Anika ja sie pobawilam,sliczna dziewczynka:-)
no i wrocilysmy do domu o 21.30
podroz zajlea nam 2godziny ale wracalsymy od pociagu na piechote.
napisalamPaulinie usprawiedliwienie ze nie ma odrobionych ekcji
zaraz bede ja budzic.mala o 5 zjdl kasze i spi.
to teraz ide poczytac