reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej mamuski!

Ja juz jestem po drugim dniu pracy.Odzyłam!!!Szkoda ze to tylko na zastepstwo!!!:-(

No to super :tak:

Witam dziewczynki, nie nadrobie wybaczcie ale nie dam rady. Nie wiem czy mnie jajnik, macica czy biodro boli :no: nie mogę stać, siedzieć, leżeć, kucać nic :no: wiem że ostatnio dostałam zabawką w biodro ale wątpie czy to od tego :sorry: Kubek próbuje przysnąć jeszcze trochę ale coś marudzi :sorry: jak poczuje się lepiej to zjarzę papa

Oby jak najszybciej przeszło :tak:

A ja czekam na Anabubke :tak: Już ja zaprowadziłam do przychodni, teraz czekam aż do mnie przyjdą po badaniach :tak:

reklama
zaglądam dopiero teraz, w południe raczej nie miałam jak bo Oliwka dzis nie spala w dzień i jest mega niegrzeczna od samego rana :tak::tak::tak::tak::tak:

już marze aby ten dzień się skończył i żeby mój mały gagatek poszedł spać to sobie odpocznę.

skoro nie spła w dzień to kłąde ją dzis wcześnie o tyle dobrze:-)

U mnie nic ciekawego Mialam was poczytac ale G mnie wk....l i nawet czytac mi sie odechcialao OH JAKBYM CHCIALA ABY GO NIE BYLO :-(
WRRRRRRRRRRRRRRR
WIELKI TATUS A MAMUSIA BE BO SIEDZI POL GODZINY NA KOMPIE NORMALNIE ZABIC

MH
Bawcie sie dobrze i porobcie jakies foteczki:tak::tak::tak:

Moje dziewczynki buszuja u Dominika w pokoju a Dominik siedzi ze mna i ogladamy sobie tv:-):tak:
Mlody juz spakowany i uszykowany do szkoly i jak nie bedzie w nocy kaszlal to jutro do szkoly:-):tak:

Ale tutaj pustki:szok::szok::szok:

No i cytaty mi znikły :wściekła/y::wściekła/y: nim doszłam do początku:-(.
Witam wieczornie!
M groch do zupy podgotował i na ostatnią jazdę pojechał,ja prosto z z pracy z Julem po Olka i z buta wracaliśmy w zimną wiuchę aż pysków czerwonych podostawali.Po drodze zamówiłam pizzę i po 23 minutach :szok::cool2:przywieźli z drugiego końca miasta:tak:.W Biedronie Trixxa sobie zafundowałam,porcjuję pizzę Olkowi a tu M wchodzi z moim Trixxem,wielce zdziwiony,że pizza na stole:sorry2: - a co miałam z głodu paść:wściekła/y:.
A tu mój wstydliwy elegancik
Zobacz załącznik 177745

Witam wieczornie!
M groch do zupy podgotował i na ostatnią jazdę pojechał,ja prosto z z pracy z Julem po Olka i z buta wracaliśmy w zimną wiuchę aż pysków czerwonych podostawali.Po drodze zamówiłam pizzę i po 23 minutach :szok::cool2:przywieźli z drugiego końca miasta:tak:.W Biedronie Trixxa sobie zafundowałam,porcjuję pizzę Olkowi a tu M wchodzi z moim Trixxem,wielce zdziwiony,że pizza na stole:sorry2: - a co miałam z głodu paść:wściekła/y:.
Zobacz załącznik 177745
Ale mi narobilas smaka na pizze:tak::tak::tak:
Sliczny przystojniaczek z Twojego synka:-):tak::tak::tak:

Witam wieczornie!
Zobacz załącznik 177745

ale z niego przystojniaczek :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)

To podsyłam Wam mały;-) kawałeczek,mam nadzieję,że dla wszystkich starczy;-):tak:
Wypiek.jpg

reklama
Witam wieczornie!
Zobacz załącznik 177745
Fajny chłopaczek z twojego synusia:tak::tak:
A co tu takie puchy ,no nie wierze w to co widzę:szok:,ja po 19 dniu weidera,bierz sie dowikla ,mnie sie podobają te ćwiczenia męczą ,ale działają:tak:muszę jeszcze Ksawkowi naleśniczki na masełku odgrzać na kolację ( tylko on chudzinka je takie smakołyki o tej porze:-D)i mam juz wolne,wieczór na słodkie nic-nierobienie:cool:

Do góry