reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wszystkiego najlepszego w dniu 1 urodzin dla oliwki..radości zdrówka beztroski przespanych nocy.....
życzy ciotka malinka z rodzinką
tinkerbell.gif

witam laski piątkowo:happy2:
nocka taka sobie :dry:ale coraz lepiej z tym spaniem antoniego..obudził sę o 4.15 i się bawił koło 6 zaczął popłakiwać pietruszk wziął go na klatę zabujał i uśpił i tak pospaliśmy do 7.10:tak::tak::tak::tak:
a teraz robią burdello artystyczne kredkami na kartonach ale przynajniej jaka cisza:-D:-D:-D

wziął go na klatę zabujał to tak jakby ujecie z jakiegos filmu mi się kojarzy.... jak tatuś usypia w nocy dziecko?kojarzycie???:happy2:

no a to burdello artystyczne to bardzo dobrze,bo maja zajećie rozwijajace-tylko potem mamusia bedzie miała rozwijajace sprzatanie:-D:-D:-D:happy2::happy2::happy2:

CARS ZESTAW 12 AUTEK Z NAPĘDEM MEGA PROMOCJA (771259927) - Aukcje internetowe Allegro

MAŁY ARTYSTA FRYZJER Ciastolina MASA PLASTYCZNA (771213945) - Aukcje internetowe Allegro

Szperam na allegro i ogladam pomysły na prezenty dla chłopaków 5l i 10l (w podkresleniu ze wszystko maja :-:)eek: ) I takie cosik znalazlam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam i ja
U mnie nocka jakas dziwna:cool2:klaudia obudzila sie kol polnocy i przez ponad godzine nie spala-nie plakala ani nic ale sam fakt ze nie spi byl jakis dobijajacy:no:
Mlody nie poszedl do szkoly bo mi kaszlal w nocy,ja tez mam kaszel i tak pospalismy sobie do 9;30:tak::tak::tak::tak:
Na dworze na razie chyba jest zimno ale mam nadzieje ze wyjdzie sloneczko:-);-)

Dziekuje dziewczyny w imieniu oliwki za zyczonka :-)
Sama nie wiem dlaczego dalam jej to mleko Juz nie mialam sil nOrmalnie nie dosc ze mam anemie to dzialam ostatnio na takich obrotach ze jestem strasznie zmeczona :-(
Do bolu glowy juz sie przyzwyczailam :-(
Moj blad ze podalam jej mleko Poprawie sie Ale i tak jest postep mlekowy Bo wczesniej co noc wypijala ponad 200 ml mleka a teraz w ciagu 6 nocy wypila okolo 150 ml :-)

Usnela po 2 Ja usnac nie moglam :-(
Po 7 mleczko wypila i jeszcze spi hihi Ja sie ubralam zjadlam sniadanie Jak Oli wstanie to kaszka dla niej i lecimy po torta i jeszcze musze cos dokupic Ide cos zrobic bo sie nie wyrobie hihiih

MEDEUSKA widze ze ty zZor tak jak ja jestes :-) A gdzie dokladnie mieszkasz?Moze wybierzemy sie na dniach na wspolny spacer z dzieciaczkami?Fajnie byloby sie poznac i spotykac :-)

fajnie że wpadsz do nas kochana.:tak::tak::tak:
a Maks to chyba Ci sie przejada skoro Ci ulał po zjedzeniu.nie dawaj mu tyle.dużo Ci je.moja Oliwka w wieku Maksa jadła po 90ml bodajże.

to co przeszłaś całkowicie na butle?????jakie mleko mu dajesz?

jestem w szoku :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: uważam że nie powinien rozmawiać na ten temat,uważam ze to za cześnie i to w taki sposób nie popieram w takim wieku :no::no::no::no::no:
tak juz calkiem- bo ju nawet po nocy mialam flaki- ani troszke żadnego gruczołu nie było czuć a jak odciągnełam to z obu cyców 40ml:eek::eek: a on sie 150 nie najadał i musiał jescze modyfikowane pić
daje mu Nan- bo takie kupiłam jak jeszcze byłam w ciązy na wszelkie wypadek jakbym mleka nie miała- a że mu nic nie jest to daje cały czas:tak:

MEDEUSKA widze ze ty zZor tak jak ja jestes :-) A gdzie dokladnie mieszkasz?Moze wybierzemy sie na dniach na wspolny spacer z dzieciaczkami?Fajnie byloby sie poznac i spotykac :-)
Ty tez z Żor??:-) nie ma sprawy jak juz sie wszystko uspokoi i jak juz będę miała chwile na zaplanowany spacer to możemy iść:-) bo u mnie ot jest tak że mamy isc na spacer ale zawsze nam coś wypada- albo ktoś przyjdzie albo coś:dry::dry::dry:

Dziekuje dziewczyny w imieniu oliwki za zyczonka :-)
Sama nie wiem dlaczego dalam jej to mleko Juz nie mialam sil nOrmalnie nie dosc ze mam anemie to dzialam ostatnio na takich obrotach ze jestem strasznie zmeczona :-(
Do bolu glowy juz sie przyzwyczailam :-(
Moj blad ze podalam jej mleko Poprawie sie Ale i tak jest postep mlekowy Bo wczesniej co noc wypijala ponad 200 ml mleka a teraz w ciagu 6 nocy wypila okolo 150 ml :-)

Usnela po 2 Ja usnac nie moglam :-(
Po 7 mleczko wypila i jeszcze spi hihi Ja sie ubralam zjadlam sniadanie Jak Oli wstanie to kaszka dla niej i lecimy po torta i jeszcze musze cos dokupic Ide cos zrobic bo sie nie wyrobie hihiih

A co dajesz Małej na noc do jedzienia???

A z ta anemią to trzeba teraz uważać, bo jak noce nieprzespane!Zdrowo się odżywiaj i ratuja się żelazem w tabletkach + wit C dla lepszego przyswajania! Ja mam Hb niższą niż norma i zaczełam znowu brać(W ciązy brałam bo spadła mi bardzo) Biofer.

tak juz calkiem- bo ju nawet po nocy mialam flaki- ani troszke żadnego gruczołu nie było czuć a jak odciągnełam to z obu cyców 40ml:eek::eek: a on sie 150 nie najadał i musiał jescze modyfikowane pić
daje mu Nan- bo takie kupiłam jak jeszcze byłam w ciązy na wszelkie wypadek jakbym mleka nie miała- a że mu nic nie jest to daje cały czas:tak:

To masz tak samo jak i ja!Ja też sciągałam i miałam bardzo mało i dokarmiałam też mlekiem modyfikowanym bo przecież musi jesc!

To masz tak samo jak i ja!Ja też sciągałam i miałam bardzo mało i dokarmiałam też mlekiem modyfikowanym bo przecież musi jesc!
ja to na poczatku mialam dużo- ale mały sie nie najadał:confused: zjadał tonami -godzinami wisiał na cycu- potem z ciekawości odciągałam i dawałam mu butli żeby wiedziec mniej wiecej ile zjad to byłam w szoku- widocznie moje mleko nietreściwe:-p:-p:-p:-p a potem w dodatku zaczął zanikać- w koncu doszłam do wniosku że nie ma sensu na siłe tego ratować skoro on i tak sie moim mlekiem nie najada a przeciez nie bede całymi dniami siedziec tylko i go karmić bez nawet godzinnej przerwy w dniu:sorry2:

reklama
Meduska widocznie ty nie jesteś mama karmiąca i już:tak:lepiej podać butlę z miłością niż cyca ze łzami:tak::tak:ja daleka jestem od nagonki na naturalne karmienie:tak:
mój toniś zasypia adam mnie wkurzył zaraz dla odreagowania łazienkę wyszoruje:-p

Do góry