reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dorota123456789 STO LAT DLA CORUNI!!!!:-):-):-):-)
Współczuje nocki. I podpisuje sie pod tym co napisała Agnes, zeby probować szukać innego powodu niespania, może właśnie temperatura w pokoju?:confused:

As 76 Dziewczyny co Ty bierzesz, że tak funkcjonujesz????:eek::eek::eek: Po co Ci łóżko????!!!!!!;-)

Witam wszystkim!!!

Mój MAksik dzisiaj całą noc przespał(2 z rzędu) tylko przytuptał do nas 5.50!:happy2: Połaził po mamie(dosłownie) i jakoś zasnal obok mnie!:-) Bałam się ze nie będzie chciał spać,bo wczoraj miał długą drzemkę popołudniową budziłam go przed 18.

medeuska Przybij piątkę maluśkiemu Maksikowi od troszkę większego Maksikia!:-D:-D:-D

Witam laseczki!
Ja tylko na chwilke-chciałam poczytac co u Was, ale tego za dużo:dry:
wczoraj była u mnie Anka i prywiozła prezeeeentyyy:-D przesliczne ubranka od niej i A&E:tak:

A&E Maksik Ci bardzo dziekuje!!!!!!!! :-):-):-):-)

normalnie będzie gość a co:-D

ja mam pełno prasowania ale jakos zabrac sie nie moge:zawstydzona/y: bo co chwile coś- albo mały albo goście albo co innego:-D

dzisiaj była nawet fajna nocka- Maks obudził sie tylko raz o 2 i nie spał do 3- ciągle jadł- jak zjadł 120 to mu sie ulało i musiałam mu dwa razy potem dorabiać:dry::dry::dry: i już mleka mi brakuje:-D musze jechać do sklepu- wiec sie zbieram wykąpac umyc włosy i jade bo potem przychodza Patrysia i Anka:tak::tak::tak::-)

no i na prasowanie oczywiście czasu nie ma;-):-D:-D:-D:-D

fajnie że wpadsz do nas kochana.:tak::tak::tak:
a Maks to chyba Ci sie przejada skoro Ci ulał po zjedzeniu.nie dawaj mu tyle.dużo Ci je.moja Oliwka w wieku Maksa jadła po 90ml bodajże.

to co przeszłaś całkowicie na butle?????jakie mleko mu dajesz?

Hej, u mnie noc powiem,że wręcz suuuper:-D:-D:-Ddzieciaki ozdrowiały Klaudia w szkole,Ksawek jeszcze w domu ale myslę ,też już nie długo.
Wczoraj ksiądz w szkole a dodam że Klaudia jest w 4 klasie rozmawiał z dziećmi na temat aborcji:eek:a ponieważ moja Kla.raczej nie za bardzo sie orientuje co to jest to był dość duży szok dla niej jak ksiądz opowiadał że sie dziecko wyrywa po kawałku noga po nodze:eek:nie wiem czy mam szumieć ,czy może ona żle coś zrozumiała nie mniej jednak uważam ze nie księdza brocha opowiadać dzieciom,że kobieta może wybrac czasami czy ma urodzić dziecko i sama umrzeć albo usunąć dziecko:eek:w ogóle abstrakcja dla mnie to sens tej pogadanki,normalnie w szok sie wczoraj wbijałam jak klaudia opowiadała wszystko oczywiście nasączone kościołem w dużej dawce i straszeniem ogniem piekielnym........spytam inne mamy jak będie okazja ,bo nie wiem....
jestem w szoku :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: uważam że nie powinien rozmawiać na ten temat,uważam ze to za cześnie i to w taki sposób nie popieram w takim wieku :no::no::no::no::no:

Witam,

u mnie nocka kiepska :eek:

Hej, u mnie noc powiem,że wręcz suuuper:-D:-D:-Ddzieciaki ozdrowiały Klaudia w szkole,Ksawek jeszcze w domu ale myslę ,też już nie długo.
Wczoraj ksiądz w szkole a dodam że Klaudia jest w 4 klasie rozmawiał z dziećmi na temat aborcji:eek:a ponieważ moja Kla.raczej nie za bardzo sie orientuje co to jest to był dość duży szok dla niej jak ksiądz opowiadał że sie dziecko wyrywa po kawałku noga po nodze:eek:nie wiem czy mam szumieć ,czy może ona żle coś zrozumiała nie mniej jednak uważam ze nie księdza brocha opowiadać dzieciom,że kobieta może wybrac czasami czy ma urodzić dziecko i sama umrzeć albo usunąć dziecko:eek:w ogóle abstrakcja dla mnie to sens tej pogadanki,normalnie w szok sie wczoraj wbijałam jak klaudia opowiadała wszystko oczywiście nasączone kościołem w dużej dawce i straszeniem ogniem piekielnym........spytam inne mamy jak będie okazja ,bo nie wiem....

Dobrze, że dzieckai zdrowe :tak: A o księdza to bym zrobiła mega awanturę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Najpierw bym poprosiła o udokumentowane uprawnień ksiedza do przeprowadzania takich rozmów :dry: A potem zrobiła bure o opowiadanie tak drastycznych rzeczy bez uprzedniego przygotowania...

dorota Wszystkiego najlepszego dla Oliwki z okazji roczku.

dużo zdrówka,uśmiechów. buziaki od e-cioci

Dołączam się do życzeń :tak:

As czytam wczesniejsze posty izastanawiam sie czy ty jesteś prawdziwa ,taka dobra z ciebie dusza ,pracowita ,pomocna, szczera ,kiedy ty masz czas dla siebie,przecież robotem nie jesteś(chyba:-D)ale cieszę sie że jesteś:tak:

reklama
No to mi poprawilas humor:-D:-D:-D:-D

Ale mam nerwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no moje dzieciaki to mnei doprowadza kiedys do szalu:wściekła/y::wściekła/y:To co odpierniczaja dzisiaj to jest jakis koszmar:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja sobie troszke poprasowalam-tak z polowe z tego co mialam ,zjedlismy obiadek i pozmywalam:tak:Pozniej na chwilke wleciala siorka na kawke i tak siedze
Dowikluś twojesz szczypiory niczym nie ustępują moim gangrenom:cool2::-D:-D
no to sie bujnęła z tym spaniem:tak::tak::tak::tak:

to Ty się ciesz a nie narzekasz :tak::tak::tak::tak::tak:

malinka no to Julka mnie rozbawiła:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D tylko coś jej się chyba pomieszało bo od kiedy członek jest czerwony :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a ja się tam wolałam nie zagłębiać w dyskusję z nią:-)
:-):-):-):-)
Paczka już się robi i to nie tylko dla Julci :-D:-D:-D:-D:-D
Trzeba dzielić po równo a ich jest trzy osoby przecież :-D:-D:-D:-D
Jak mam być mikołajem to siem postarać muszem :-D:-D:-D:-D:-D
ale skąd ja brodę wezmę i renifera co by do Szczecina na czas dolecieć :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

Ten jajnik pobolewa ,który w danym momencie jajeczkuje i to jest normalne niezależnie od torbieli.
A to torbiel jaka jest ?
Od nie pękniętego pęcherzyka ?
Czy taka normalna?

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kochane rozmawiałam z Kubusia panią ze szkoły 35 minut :szok::szok::szok::szok:.
Opracowalismy plan strategiczny i zobaczymy co z tego wyjdzie.:-D:-D:-D:-D:-D
no renifer to podstawa no i pamiętaj z czerwonym nosem:-D:-D
kochana a jaka strategia??????hi hin strategia strategią zanim pani ją w życie wprowadzi kubulec geniusz już wie jak ją obejść:-D:-Dżarcik no ale jedno trzeba mu przyznać jest bystrzak:tak:
Tak Tobei wszystko pieknie opisalam i mnie ku*wa rozlaczylo z internetem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Teraz Dominik otwiera szafe i wklada do Niej Klaudia ,przytrzaskuje Jej rece,no normalnei zaraz nie wytrzymam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Idzie ktos na browarka:confused:
ja ja ja ja chcę zabierz mnie!!!!!!!!!!!!!!:-)
No to robie sobie maly wypad na balkon
Trzeba sie troszke uspokoic
się dotlenić znaczy;-)
Oliwka też szału dostała biega w kółko w koło pokoju i krzyczy: "Nie uspokoję się"
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno się nie uspokoi:-D:-D:-D:-D
jak byscie mogły to mi wyslijcie zaproszenie na nk bo założyłam konto z góry dziekuje sorki za capsloka dobranoc
kochana a namiary na priva bo mi się nie chce szukać w rowie:tak:
No to czekamy na foteczki:tak::tak::tak:Tylko pamietaj Kochana -uwazaj na siebie i dzidzie:-)
A jesli chodzi o ubranka to najwazniejsze zeby sie przydaly;-):-)

WIKI a co Ty tak krecisz z tym kontem na nk co:confused::-pZakladasz i usuwasz hmmm:sorry2::confused:

MAMITKA
No to powaznie musialiscie sie poklocic hehe
Moj tez tak robil ze po mega klotni potrafil nawet odkurzacz wlaczyc :szok::szok::szok:

No i dzisiaj dzwonil do mnie przed chwilka ze wypisal jzu sobie urlop od 26 grudnia do 5 stycznia:tak::tak::tak:Co prawda bedzie juz po swietach w sumie ale i tak dobrze ze zalapal sie na ten urlop:-)Bo z tego co mi mwil to tesc sie nei zalapal i tesciowka poleci do Anglii i taki kolega co ma chyba 9-cio miesieczna coreczke tez sie nie zalapal:no::no::no:
No ale M braciszek to zalapal sie na urlop juz od 22 grudnia do 5 stycznia
dowikluś dobre i to po swiętach spędzicie razem tochę czasu a tym sposobem o ile dłuższe będziesz miała święta;-)list do mikołaja dałaś mężowemu do wysłania??:cool2::cool2::cool2:
jamam z reguly co 28dn,.ale zdarzaja sie przesuniecia.no i wtedy moze wypasc 2 razy w mieisacu,wiec poki Ci sie mocno cykle nie skroca to nie ma co panikwoac

dobrze ze juz mu lepiej.a lokomotiv to w syropie?

As juz chyba wszytsko napisala.moja mlaa tez ma skaze i jezdze z nia do alergologa.i tez tylko dieta!!!!!!!!!!!!
jak daje jej herbatniki to czytam skald i jak maja nabial to nie daje.zadnego innego nabialu tez nie

dloaczam sie do zyczen!

dobre rozwiaznie.u nas to dzieciom sie kupuje prezenty.ewentualnie my cos od rodzicow

gratulacje dla Kubulca:-D

fajny.a mnie sie chrzestny Weronik pytal co jej na prezent kupic,bo jeszcze nie dal.nawet dzis sie pytal.wiec mu link podeslalam:-)

oj kocana nie szalej!!!!!!!!!!!11

to super,oby tak dalej!

ja caly sezon robie za palacza:eek::eek::eek:
mniemam ze nie macie sowjej pralki?
napisz list do mikolaja:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

moja wypija 250,ale jak ma malo to poprostu jej dorabiam dugie tyle i po klopocie

ja mam z netu poscigane i jakies dvd
kochana tak w syropku:tak:
A ja sobie siedzę i robię mojemu dziecku model komórki zwierzęcej :-D:-D:-D z tego co można w domu znaleźć:szok::szok::-D:-D:-D.
Ona robiła cały wieczór i cierpliwość już straciła,wkurzyła się i poszła spać.:-D:-D:-D.
Ja siedzę od północy do teraz,bo mi jej szkoda się zrobiło,ale już coś mi wyszło.
Jak w miarę wyjdzie to Wam jutro pokażę.:tak::tak::-):-):-).
Idę swoje "dzieło" zalewać galaretką :eek::eek::happy2::happy2:.
kochana komórka zwierzęca???????:szok::szok:ty mnie nie strasz bo ja mu nie będe umiała pomóc w gimnazjum:dry:
Idę spać.
6.30 pobudka :-D:-D:-D
struś pędziwiatr:-D
Hej babencje :-D:-D:-D:-D
Właśnie wróciłam ze szkoły.
Miłego dnia.
kochana patrzę na godziny pisania ,powrotu ze szkoły jedno ci powiem CYBORG:szok::szok::szok:
Witam laseczki!
Ja tylko na chwilke-chciałam poczytac co u Was, ale tego za dużo:dry:
wczoraj była u mnie Anka i prywiozła prezeeeentyyy:-D przesliczne ubranka od niej i A&E:tak:

A&E Maksik Ci bardzo dziekuje!!!!!!!! :-):-):-):-)

normalnie będzie gość a co:-D

ja mam pełno prasowania ale jakos zabrac sie nie moge:zawstydzona/y: bo co chwile coś- albo mały albo goście albo co innego:-D

dzisiaj była nawet fajna nocka- Maks obudził sie tylko raz o 2 i nie spał do 3- ciągle jadł- jak zjadł 120 to mu sie ulało i musiałam mu dwa razy potem dorabiać:dry::dry::dry: i już mleka mi brakuje:-D musze jechać do sklepu- wiec sie zbieram wykąpac umyc włosy i jade bo potem przychodza Patrysia i Anka:tak::tak::tak::-)

no i na prasowanie oczywiście czasu nie ma;-):-D:-D:-D:-D
uroki macierzyństwa:-D:-D:-D
ale fajnie że chociaz chwilunie dla nas znalazłaś:tak:
ucałuj w stupkę maksika:tak::tak:
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:magda ja bym tego nie zostawił tak:no::no::no:t chore ile one maja lat:szok::szok::szok:a kto mu dał do cholery uprawnienia żeby dzieciakm mówić o aborcji i to w taki sposób:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

witam laski piątkowo:happy2:
nocka taka sobie :dry:ale coraz lepiej z tym spaniem antoniego..obudził sę o 4.15 i się bawił koło 6 zaczął popłakiwać pietruszk wziął go na klatę zabujał i uśpił i tak pospaliśmy do 7.10:tak::tak::tak::tak:
a teraz robią burdello artystyczne kredkami na kartonach ale przynajniej jaka cisza:-D:-D:-D

Do góry