reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no mni juz meczy od jakiegos czasu - czaeme jak maly cos chce w nocy to tylko sama do siebie mowie "ku**** chyba nie wstane" :sorry::sorry::sorry:
ale po jakims zcasie daje rade...
jeszcze tylko musze wycyrklowac i obrac najlepszy sposob wstawania bez bolu :tak::tak:
ale wogole zauwazylam ze brzuch mi opadl - dla mnie o duzo

ok dziewczyny ide robic obiad bo pewnie maly wstanie za chwile a obiad nie zrobiony - nic :confused2::confused2::confused2:

wszystkiego najlepszego w dniu imienin dla naszej Joasi...zdrówka miłości radości dnia codziennego.życzy malinka ze swoją rodzinką
kwiaty.jpg
dołaczam się :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Myślałam o czymś innym bo mu też prezent pod choinkę będę robić :tak: ach już sama nie wiem :sorry: a co się okazało to u sąsiada facet im panele kładzie i sobie drzwi wejściowe ściągneli żeby je przyciąć a ten debil tnie panele :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i jeszcze do mnie z tekstem że on musi ciąć a mi dziecko musi spać. Oj jak sąsiad przyjdzie to mu powiem parę słów, bo już mam nerwa że szok aż mi się ryczeć chce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oj jak ja w przyszłości nie będę mieć domku to ja nie wiem co zrobię, już mam dosyć mieszkania w bliku gdzie nie spojrzeć to debile :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
skad ja to znam tez mam takich sasiadow co im wszystko przeszkadza a tobie nie ma prawa :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Kurczę nie wierzę Oliwka już spi :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

jestem w mega szoku.
zawsze usypia w południe z 1-1,5h to był u niej standart.

Ale dziś przyjechała do niej paczka,kupiłam jej na allegro teletubisia Po-czerwonego usypiacza :tak::tak::tak::tak: wygrywa delikatne melodie kołysanki i teletubiś mówi co jakiś czas AHHh aaaa zachęca do spania.

I normalnie Oliwka wtulona w tego teletubisia i słuchająca tej kołysanki usnęła mi w niecałe 15min bez żadnych fochów,zabaw czy śpiewów.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A to żywy dowód :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no to misiu cudotwórca ;-);-);-):-D:-D:-D:-D:-D

no mni juz meczy od jakiegos czasu - czaeme jak maly cos chce w nocy to tylko sama do siebie mowie "ku**** chyba nie wstane" :sorry::sorry::sorry:
ale po jakims zcasie daje rade...
jeszcze tylko musze wycyrklowac i obrac najlepszy sposob wstawania bez bolu :tak::tak:
ale wogole zauwazylam ze brzuch mi opadl - dla mnie o duzo

ok dziewczyny ide robic obiad bo pewnie maly wstanie za chwile a obiad nie zrobiony - nic :confused2::confused2::confused2:

Trzymaj się cieplutko, wiem jak to boli :no: współczuje :sorry:

maly przebudzil sie na siusiu
teraz lezy albo zasypia...
kotleciki sie smaza, ziemniaczki wstawione :tak:

Wszystkiego najlepszego dla Asi z okazji imienin :-D:-D:-D

MH mam nadzieje ze przejdzie niebawem bo tyl jeszcze do roboty :sorry::sorry::sorry::laugh2::laugh2::laugh2:

Czesc mamuski :-)
Ja juz padnieta a dopiero poludnie hihihi

Od 5 rano na nogach jestem
Oliwka kochana dala w nocy mamie pospac Obudzila sie tylko 1 Normalnie SZOK
Obudzila sie wypila troszke herbatki ale doslownie kilka lykow i spala dalej do 6 Gdzie ja ubralam i jechalysmy po 6 :-)
Normalnie kochane mam dziecko :-)
Przed Katowicami sie Oliwka uspala wiec musialam z nia spacerowac I jeszcze babka z labolatorium mowila aby poczekac jesczze aby bylo 2 godziny po jedzeniu I lazilam Pozniej pobieranie krwi bylo straszn e Bedzie miala siniaki Biedna Nie umialy sie jej wkuc :-(
Pozniej poszlam do Mc donaldsa Ja na herbatke Oliwka naserek Musialam ja nakarmic przed autobusem Ona szalala w autobusie Jak wyszlysmy to usnela I spi w wzoku teraz JUZ PRAWIE 3 GODZINY wlasnie sie budzi lece do pozniej

Czesc mamuski :-)
Ja juz padnieta a dopiero poludnie hihihi

Od 5 rano na nogach jestem
Oliwka kochana dala w nocy mamie pospac Obudzila sie tylko 1 Normalnie SZOK
Obudzila sie wypila troszke herbatki ale doslownie kilka lykow i spala dalej do 6 Gdzie ja ubralam i jechalysmy po 6 :-)
Normalnie kochane mam dziecko :-)
Przed Katowicami sie Oliwka uspala wiec musialam z nia spacerowac I jeszcze babka z labolatorium mowila aby poczekac jesczze aby bylo 2 godziny po jedzeniu I lazilam Pozniej pobieranie krwi bylo straszn e Bedzie miala siniaki Biedna Nie umialy sie jej wkuc :-(
Pozniej poszlam do Mc donaldsa Ja na herbatke Oliwka naserek Musialam ja nakarmic przed autobusem Ona szalala w autobusie Jak wyszlysmy to usnela I spi w wzoku teraz JUZ PRAWIE 3 GODZINY wlasnie sie budzi lece do pozniej
brawa dla Oliwki za grzeczne spanie :laugh2:
no a wspolczuje przyszlych siniakow :sorry:

cześć, dotarłam wreszcie, od rana cały czas cos robię a najwięcej czasu zajeło mi rozpalenie w piecu:crazy::crazy::crazy: ja jestem typowy mieszczuch i nie bardzo daję sobie radę z takimi rzeczami:confused2:

My właśnie wróciliśmy z dworku! Pochodziliśmy troszke-bez wózka! Zrobiliśmy zakupy,teraz Maksio śpi, a ja biorę się za kotlety mielone!Znacie może jakiś patent na pyszne kotlety?????Jesteśmy z różnych stron Polski może macie jakieś tam regionalne czy coś takiego???!!!!:-):-):-):-)
ja dodaję zawsze kaszę manną zamiast bułki tartej i kupuję taką pzyprawę z galeo do mielonych kotletów:tak:

wszystkiego najlepszego w dniu imienin dla naszej Joasi...zdrówka miłości radości dnia codziennego.życzy malinka ze swoją rodzinką
kwiaty.jpg
i ode mnie też wszystkiego naj naj naj

Ale muszę się Wam pochwalić, Kubek w końcu zaczął chodzić i to już śmiga że hoho :-D:-D:-D ale śmiesznie wygląda bo jak chodzi to prawą rękę ma zawsze w górze :-D:-D:-D i znalazłam patent na jego spanie, zeby dłużej spał :tak::tak::tak:
super wieści, dzielny chłopak:tak::tak::tak:

Hej,pamiętacie mnie jeszcze;-):sorry:?M w domu to tylko na chwilkę na kompa siadam,żeby się nie czepiał.Ale niedługo na kurs wyjeżdża :-pi znowu będę:tak::cool:.
Chłopaki zdrowe,w pracy wczoraj załamka,Mały cały czas marudził i piszczał,trójki mu wychodzą i nie do życia był a dzisiaj już normalnie.Zaraz znowu do niego będę jechać.
Jakby któraś była chętna to mam do sprzedania taki leżaczek https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/marta1981-sprzedaje-lezaczek-32548/
a gdzie się pozbyłaś dzieci, że do niego jedziesz?

tego rozpalania w piecu jest tylko taki pożytek, że mam już ciepła wodę i mogę zrobić pranko w rękach (jak ja tego nie cierpię:no:)

Anabuba my nie możemy mieć zwrotu vatu bo dom nie był na nas zapisany jak się wykańczaliśmy zresztą dzisiaj też jeszcze nie jest, mamy dopiero postanowienie o nabyciu spadku, więc wszystkie koszty obarczone są podatkiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

idę po pranie do teściowej, pewnie się już skończyło, u rodziców popsuła się pralka więc część muszę prać ręcznie niestety:wściekła/y:

u Was pada?????? u mnie jest trochę ciemno ale deszczu ani kropli:no: może to lepiej bo m wreszcie potnie drewno na opał bo leży od czasu tej śnieżycy:szok::szok::szok:i ciągle jest mokre

do potem;-)

reklama
a kochana bo córka AS Klaudia zaofiarowała się że odda julinie swoją baby born z całą masą dodatków a że jest nie zniszczona to ją ładnie zapakuję dokupimy jej jakieś pierdułki np pampersy lalkowe i napewno żelazko bo o tym marzy jakieś gumeczki do włosów i będzie miała świetny prezent:tak::tak::tak:
moja Julka ma to samo po kwaszonych ogórkach i kapuście a wcina mimo wszystko bo uwielbia:sorry:
adam w warzywniaku więc zaraz zupkę ugotuje:tak:
a moje dzieciaki mają taki burdello w pokoju że zaraz zagonie ich do sprzątania:cool:
MALINUS
No to super:tak::tak::tak:Ale Julka sie pewnie cieszy co?czy jeszcze nie wie i zrobisz Jej niespodzianke?
AS to jest jednak nasz aniol pod kazdym wzgledem-Kochana jest:tak::tak::tak:

kwiaty.jpg
Ja rowniez dolaczam sie do zyczen:-)
Ale muszę się Wam pochwalić, Kubek w końcu zaczął chodzić i to już śmiga że hoho :-D:-D:-D ale śmiesznie wygląda bo jak chodzi to prawą rękę ma zawsze w górze :-D:-D:-D i znalazłam patent na jego spanie, zeby dłużej spał :tak::tak::tak:
Brawo i gratulacje dla Kubusia:tak::tak::tak:
Prosimy jakis fateczki

Kurczę nie wierzę Oliwka już spi :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

jestem w mega szoku.
zawsze usypia w południe z 1-1,5h to był u niej standart.

Ale dziś przyjechała do niej paczka,kupiłam jej na allegro teletubisia Po-czerwonego usypiacza :tak::tak::tak::tak: wygrywa delikatne melodie kołysanki i teletubiś mówi co jakiś czas AHHh aaaa zachęca do spania.

I normalnie Oliwka wtulona w tego teletubisia i słuchająca tej kołysanki usnęła mi w niecałe 15min bez żadnych fochów,zabaw czy śpiewów.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A to żywy dowód :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Fajny ten teletubis:tak::tak::tak:A jak cudownie razem sobie spia:-):tak:Normalnie rewelka:tak::tak::tak:

Moje spia tak od 13,ale wczesniej zaliczylysmy ponad godzinny spacerek i mlode caly czas chodzily po nozkach:tak::tak::tak:
Teraz ja sobie siedze i pije capucinko,a mlody nawet nie wiem co i gdzie robi:-D

Do góry