reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Malinka ja tego dziadostwa typu bakugan mam ok.50 szt.
i wszędzie tym rzuca i to wszędzie leży.
Do tego te bajki bakugan ogląda na CN ,a one akurat są wtedy kiedy on ma zajęcia SI i karate.Codziennie wojna domowa,że musi przerwać oglądanie bakugan i na zajęcia iść.
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wnerwił mnie mały gnojek dziś doszczętnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Już 15 po 8 miałam telefon ze szkoły,że on książki nie ma.:szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na dziś mieli przynieść kolejną część ,bo wczoraj tę na październik już skończyli,a on nic mi nie powiedział.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jakby mało było wszystkiego było to wczoraj mówił,że lekcji nie mają zadanych a to ten mały diabeł książki do kaligrafii ze szkoły nie wziął.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Odłożył na koniec lekcji na półkę i wrócił z pustym plecakiem do domu.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No jaka żesz jestem zła na niego.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Malinka cieszę się ,że Ty się cieszysz.
Jak to mój D powiedział.
"Jak chcesz komuś zrobić miły uczynek to wyślij coś i niech się cieszą.":-D:-D:-D:-D:-D

A ja dziś znów mam 2 przedszkola ,potem po małego,jakiś obiadek w biegu,bo na 16.30 z Kubulem na karate.
to faktycznie kubulec uwielbia te bakugany:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
a książki nie wzioł wiem teraz jesteś wściekła ale pomyśl jak to dobrze świadczy o jego inteligencji:tak::tak::tak:no bystry jest umie kombinować:rofl2:
Kochana Elocom to steryd i to dość mocny,więc po nim wszystko zniknie.
Problem polega na tym,że to nie taka prosta sprawa.
Po podaniu jednego alergenu(jednorazowo) organizm walczy z nim 7 dni,bo tyle utrzymuje się histamina w organizmie.
Zniknie na zewnątrz ,ale właśnie wejdzie do środka i np: częste przeziębienia i infekcje od tego nieraz są a potem astma.
To trwa latami a potem atakuje z nienacka.:sorry::sorry::crazy:

Wyleczenie to DIETA DIETA DIETA ELIMINACYJNA
Mój mały żył przez ponad rok na takich składnikach:
ryż,kukurydza,amarantus,Sinlac,kasza jaglana i kleik ,małe ilości produktów sojowych,gotowane jabłko,podstawowe słoiczki Hipp jednoskładnikowe.

Ja mam dwoje z AZS i nietolerancją laktozy,więc wiem co pisze.
Kuba typowe AZS, Klaudia od nadmiaru składników mlecznych mdleje,wymiotuje,ma zawroty i bóle głowy,brzucha,biegunka po dłuższym czasie.....ech...:-:)-:)-(
Jak chcesz to podeślę Ci na priv mój referat(8 stron A-4 ) ,który pisałam o AZS teraz do szkoły.
Tam masz sporo podstawowych informacji na ten temat.
Więcej materiałów też mogę udostępnić.:tak:
popieram mój pan doktor julce przepisywał elocom jako cudowną maść na wszystko i ok wszystko pięknie znikało ale moja pani doktor która teraz julkę prowadzi jak to zobaczyła to zadała pytanie "a to jaki imbecyl przepisał?" i powiedziała to samo DIETA organizm leczymy od środka nie od zewnątrz:tak:
u mnie antek padł i to dosłownie między zabawkami:-D:-D
a julka tłucze bajkowe święta teraz kubuś puchatek:-D:-D:-D
a ja mądra głowa poleciałam rano do sklepu po zakupy wszystko na zupę kupiłam prócz marchewki i pietruszki:eek:czekam teraz aż adam ze szkoły wróci to go wyśle do warzywniaka:tak:

Moja Helenka nie che iść do parku :szok::szok::szok: Normalnie nie wytrzymam...
to u was nie pada???????????????????????
a czemu nie chce???????????????????????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A gdzie to oglądacie??? moge prosić linka???

luna tutaj BrzydUla

jak go zmuszałam bo sie wkurzyłam ze co ja tylko od kup jestem to jak jej otwierał pampersa to zarzucał sobie na nos chusteczkę mokrą do pupy żeby tego nie czuć :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D mój czasami też tak robi, ale dzielnie zmienia

Nojest z nami no ale od dzis koniec zabawy niestety mam @:angry::angry::angry:ajuz miałamw tym miesiącu nie wiem co jest nie tak

laski powiedzcie czy po porodzie @ raz może być a raz nie. ja dostałam pierwszą we wrześniu 21, wg. kalendarzyka powinnam mieć około 20 października. w między czasie byłam u gina i z tego co od mnie badał to powinnam dostać 27 paźdz. brzuch mnie boli czasami mniej czasem bardziej a @ nie widać. słyszałam że może tak być jeszcze to wszystko rozregulowane. w zasadzie to nie wiem co mam robić czy iść jeszcze raz do gina czy czekać. trochę mnie to martwi.przed porodem miałam wszystko idelanie w terminie. cykl 29 dni.

a teraz witajcie mamuśki
ja tylko na chwilkę
my na nogach też już od 6.00.
mały mi usnął dopiero teraz, a ja nastawiam obiad. potem może jakiś spacerek, ładne słoneczko wychodzi.:tak:

U mnie przebija sie sloneczko wiec pewnie niedlgo wezme mlode na dwor:tak::tak:

MALINUS
Ale fajnie ze sie wyspalas:tak::tak::tak:
A teraz mnie oswieć Kochana,bo chyba czegos nei doczytalam:zawstydzona/y:Jaki masz prezent dla Julki dzieki AS?
Ktoras z tych lalek wybralas czy jak bo chyba nie za bardzo wiem o co kaman:szok::zawstydzona/y::-(

My juz po sniadanku i gotuje juz zupke ogorowa:tak::tak::tak:Mlode jak sie dossaly do ogorkow to niemoglam Ich odpedzic:szok::-DA teraz Klaudia ma cala czerwona gebe kolo ust:-D:-D:-D

My właśnie wróciliśmy z dworku! Pochodziliśmy troszke-bez wózka! Zrobiliśmy zakupy,teraz Maksio śpi, a ja biorę się za kotlety mielone!Znacie może jakiś patent na pyszne kotlety?????Jesteśmy z różnych stron Polski może macie jakieś tam regionalne czy coś takiego???!!!!:-):-):-):-)

U mnie przebija sie sloneczko wiec pewnie niedlgo wezme mlode na dwor:tak::tak:

MALINUS
Ale fajnie ze sie wyspalas:tak::tak::tak:
A teraz mnie oswieć Kochana,bo chyba czegos nei doczytalam:zawstydzona/y:Jaki masz prezent dla Julki dzieki AS?
Ktoras z tych lalek wybralas czy jak bo chyba nie za bardzo wiem o co kaman:szok::zawstydzona/y::-(

My juz po sniadanku i gotuje juz zupke ogorowa:tak::tak::tak:Mlode jak sie dossaly do ogorkow to niemoglam Ich odpedzic:szok::-DA teraz Klaudia ma cala czerwona gebe kolo ust:-D:-D:-D
a kochana bo córka AS Klaudia zaofiarowała się że odda julinie swoją baby born z całą masą dodatków a że jest nie zniszczona to ją ładnie zapakuję dokupimy jej jakieś pierdułki np pampersy lalkowe i napewno żelazko bo o tym marzy jakieś gumeczki do włosów i będzie miała świetny prezent:tak::tak::tak:
moja Julka ma to samo po kwaszonych ogórkach i kapuście a wcina mimo wszystko bo uwielbia:sorry:
adam w warzywniaku więc zaraz zupkę ugotuje:tak:
a moje dzieciaki mają taki burdello w pokoju że zaraz zagonie ich do sprzątania:cool:

My właśnie wróciliśmy z dworku! Pochodziliśmy troszke-bez wózka! Zrobiliśmy zakupy,teraz Maksio śpi, a ja biorę się za kotlety mielone!Znacie może jakiś patent na pyszne kotlety?????Jesteśmy z różnych stron Polski może macie jakieś tam regionalne czy coś takiego???!!!!:-):-):-):-)
wejdź sobie na nasz wątek kulinarny tam napewno coś znajdziesz:tak:
ja np dodoaję kaszy mannej wtedy są mięciutkie spulchnione:tak:

wszystkiego najlepszego w dniu imienin dla naszej Joasi...zdrówka miłości radości dnia codziennego.życzy malinka ze swoją rodzinką
kwiaty.jpg

Witam
Ja dzisiaj pobudka o 6.30 ale zanim się zwlekłam z łózka to 7 była :tak: na dachu mi piorunochrony stawiają i wiercą co chwile, walą tymi młotami a mi dziecko śpi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no zaraz mnie trafi a dzisiaj jakiegoś nerwa mam, jak puszczę im wiązankę to im uszy zwiędną :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no niech ich szlag trafi :crazy: M pojechał gdzieś z ojcem, potem do matki więc koło 13 na pewno będzie, ma dwa dni wolnego to jakby co będzie miał się kto dzieckiem zająć bo ja odpoczywam :tak: a co mi też od życia się coś należy :-D dzisiaj wypad ze znajomymi do jakiegoś baru czy coś, ale nie chce mi się coś jak na razie, zobaczę jak będzie potem :sorry: wszystko mam zrobione, wczoraj mama zupkę zrobiła więc mam wolne z obiadem :tak: a co do tych prezentów to my w tym roku losowanie robiliśmy, i żeby nie robić każdemu prezentu to każdy ma po jednym :tak: dobre rozwiązanie bo nas trochę jest :sorry:

wszystkiego najlepszego w dniu imienin dla naszej Joasi...zdrówka miłości radości dnia codziennego.życzy malinka ze swoją rodzinką
kwiaty.jpg
I ja też się doklejam do życzonek :-D:-D:-D:-D:-D

Ale muszę się Wam pochwalić, Kubek w końcu zaczął chodzić i to już śmiga że hoho :-D:-D:-D ale śmiesznie wygląda bo jak chodzi to prawą rękę ma zawsze w górze :-D:-D:-D i znalazłam patent na jego spanie, zeby dłużej spał :tak::tak::tak:

Idę na allegro bo muszę coś znaleść chrześniakowi na chrzest bo na 15 już siostra załatwiła a obiecałam jej siedzonko do jedzenia :sorry: ciekawe skąd ja na to kasę wezmę :no: odwieczny problem :sorry:

Idę na allegro bo muszę coś znaleść chrześniakowi na chrzest bo na 15 już siostra załatwiła a obiecałam jej siedzonko do jedzenia :sorry: ciekawe skąd ja na to kasę wezmę :no: odwieczny problem :sorry:

My właśnie kupiliśmy sobie z kasy z chrzcin siedzonko na allegro a potem moja kumpela kupiłam swojemu chrzesniakowi na prezent!!!:-):-):-)

reklama
Myślałam o czymś innym bo mu też prezent pod choinkę będę robić :tak: ach już sama nie wiem :sorry: a co się okazało to u sąsiada facet im panele kładzie i sobie drzwi wejściowe ściągneli żeby je przyciąć a ten debil tnie panele :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i jeszcze do mnie z tekstem że on musi ciąć a mi dziecko musi spać. Oj jak sąsiad przyjdzie to mu powiem parę słów, bo już mam nerwa że szok aż mi się ryczeć chce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oj jak ja w przyszłości nie będę mieć domku to ja nie wiem co zrobię, już mam dosyć mieszkania w bliku gdzie nie spojrzeć to debile :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No i dziecko mi obudzili :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zabić to za mało :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zaglądne potem

Do góry