reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY PRACUJĄCE>>>>

reklama
Trzeba odświeżyć wątek :)

ZA 10 DNI WRACAM DO PRACY :mad:

13 lutego, o rany . Kilka dni temu dzwoniła do mnie sekretarka i pytała, czy po feriach wracam, czy jeszcze nie...
Poczułam tą atmosferę :(

Jej, Monia, ja też 13 wracam. Spać po nocach nie mogę, bo Maciek nic nie je oprócz cycka, może z 30 ml kaszki dziennie. już rozmawiałam z szefową - strasznie w porządku kobieta - chyba będę musiała mieć okienka na karmienie. Aż się boję, pierwszy dzień chyba przeryczę. :mad:

ale wam współczuje babeczki , ale pewnie szybko sie przxyzwyczaicie no i waszym zawodzie nie pracuje sie dlugo, wiec szybko bedziecie do szkrabów wracac

chmmmm to ja się czuję jak na przedłużonych wakacjach.... ja wracam 23 lutego... ale od razu na głęboką wodę: 11 bitych godzin... (załatwiam sobie zaswiadczenie że jestem karmiąca)

siwasek pisze:
ale wam współczuje babeczki , ale pewnie szybko sie przxyzwyczaicie no i waszym zawodzie nie pracuje sie dlugo, wiec szybko bedziecie do szkrabów wracac

Nooo, niby nie długo, ale ja będę miała zajęcia codziennie od rana od 8.00 do ok. 15.00 :(, więc siwasku w moim przypadku to nie wygląda tak różowo :(

a inne ciała pedagogiczne też tak, czy mniej, a może więcej? ::)

reklama
Mam nadzieję, tylko on przecież nie wytrzyma 6 czy 7 godzin bez jedzenia.

Chyba będę w pracy odciągać mleko i zostawiać Maćkowi na następny dzień (mam nadzieję ,ze moje wypije z butelki bo jak nie to się chyba utopię :mad:) To chyba jest najlepsze wyjście bo przy okazji mi pokarm nie zaniknie, a do roku bardzo chciałabym karmić.

Do góry