W
Wiedzmin
Gość
Hejka są jakies mamy kolo 40 tak plus minus?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Część jestem w ciąży ,mam teraz 41 lat i trochę obaw...Hejka są jakies mamy kolo 40 tak plus minus?
Wejdz na link wyzej, sporo NasCzęść jestem w ciąży ,mam teraz 41 lat i trochę obaw...
spokojnie nie zawsze wiek jest wyznacznikiem problemów w ciąży,nie ważne ile lat w dowodzie tylko ile w duchu(u mnie zawsze 18+Część jestem w ciąży ,mam teraz 41 lat i trochę obaw...
Hej ja mam już 5 letnia córeczkęHejka są jakies mamy kolo 40 tak plus minus?
Hej jak zniosłaś ciążę ? Mam 41 lat i jestem w ciąży.Część jestem w ciąży ,mam teraz 41 lat i trochę obaw...
Hej . Mam 41 lat i jestem we wczesnej ciąży . Ma razie dokuczają mi mdłości . To nie pierwsze dziecko . Jak ty się obecnie czujesz ?Hej jak zniosłaś ciążę ? Mam 41 lat i jestem w ciąży.
Hejo, mam 38 lat i jestem w 35 tygodniu ciąży, to będzie moje pierwsze dzieciątko.Hejka są jakies mamy kolo 40 tak plus minus?