reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
noelia pisze:Joaska poszukaj tego w kioskach bo widziałam to,i tez się zastanawiam nad kupnem i przynajmniej na przesyłce zaoszczedzisz
dzieki napewno popatrze!!!
Hej Laseczki,
Dzieki serdeczne. Sprawdze w kiosku po drodze do pracy.
Joaska - Pewnie, ze lepiej w grupie ale ja przy 2 dzieci, mojej pracy i małżu który ciagle wybywa z domu chyba narazie moge tylko pomarzyć. Ale jestem uparta i jak mi spodobaja się te wygibasy to bede cwiczyc na codzień.
Ok pomykam do roboty. Dzieci najedzone mąz zaraz wraca wiec tylko przekazanko i w trasę.
Tymczasem, miłego dzionka !
Dzieki serdeczne. Sprawdze w kiosku po drodze do pracy.
Joaska - Pewnie, ze lepiej w grupie ale ja przy 2 dzieci, mojej pracy i małżu który ciagle wybywa z domu chyba narazie moge tylko pomarzyć. Ale jestem uparta i jak mi spodobaja się te wygibasy to bede cwiczyc na codzień.
Ok pomykam do roboty. Dzieci najedzone mąz zaraz wraca wiec tylko przekazanko i w trasę.
Tymczasem, miłego dzionka !
mamaCyprysia
Fanka BB :)
czesc.
Dołaczam do odchudzajacych sie
Przed ciaza wazyłam 50-55 kg-nigdy 55 nie przekroczyłam,na ostatnim wazeniu,3tyg przed porodem wazylam 76 wiec na koncowce pewnie bylo z 80.Karmiłam tylko 2 miesiace,poniewaz mialam problemy z karmieniem i juz po 2tyg zycia malego dokarmialam butla.Gdy karmiłam wazylam 65kg,jak przestałam i zaczelam jesc wszystko przytylam znowu!!! teraz waze 68-69 kg i od tygodnia jestem na drastycznej diecie,mam motywacje bo 4.listopada bede panna mloda i chce sie zmiescic w kosciele Mam nadzieje ze bedziecie mnie wspierac. pozniej wkleje jakies zdjecia z pred ciazy i z terazniejszosci.
Dołaczam do odchudzajacych sie
Przed ciaza wazyłam 50-55 kg-nigdy 55 nie przekroczyłam,na ostatnim wazeniu,3tyg przed porodem wazylam 76 wiec na koncowce pewnie bylo z 80.Karmiłam tylko 2 miesiace,poniewaz mialam problemy z karmieniem i juz po 2tyg zycia malego dokarmialam butla.Gdy karmiłam wazylam 65kg,jak przestałam i zaczelam jesc wszystko przytylam znowu!!! teraz waze 68-69 kg i od tygodnia jestem na drastycznej diecie,mam motywacje bo 4.listopada bede panna mloda i chce sie zmiescic w kosciele Mam nadzieje ze bedziecie mnie wspierac. pozniej wkleje jakies zdjecia z pred ciazy i z terazniejszosci.
Hej Laseczki,
Dzis o dietce zapomniałam bo mnie tak małż wnerwił, że gotowabym była mu ....wyrwać z korzeniami....Jesoooo Ci faceci Boziuu wrrrr !
mamaCyprysia - trzymam kciukasy za powabną i szczupła pannę młodą. Badż dzielna i nie daj sie kaloriom. Napisz czy stosujesz jakąś cud dietkę ?
I wiecie co czytałam dzis na Onecie, że zapanowała moda na wymiary 80 na 60 na 80.
Co Wy na to laseczki ? Miescicie sie w normie ?
Buziaki !
Dzis o dietce zapomniałam bo mnie tak małż wnerwił, że gotowabym była mu ....wyrwać z korzeniami....Jesoooo Ci faceci Boziuu wrrrr !
mamaCyprysia - trzymam kciukasy za powabną i szczupła pannę młodą. Badż dzielna i nie daj sie kaloriom. Napisz czy stosujesz jakąś cud dietkę ?
I wiecie co czytałam dzis na Onecie, że zapanowała moda na wymiary 80 na 60 na 80.
Co Wy na to laseczki ? Miescicie sie w normie ?
Buziaki !
oni to są chorzy,ja myślę że do wszystiego trzeba mieć dystans i nie dać się zwarjowac ,ja nie waże dużo ale kąpletnie nie mam wcięcia w tali ,ale zato mam spory biust i dość długie nogi a takich wymiarów nigdy nie osiągne i już i dobrze jest
najwazniejsze że schudłam tyle co chciałam ,mam ładniejszą figurę przez aerobik ,lepsza postawe bo zawsze się garbiłam a przesto lepiej się czuję fizycznie i psychicznie i już :laugh:
najwazniejsze że schudłam tyle co chciałam ,mam ładniejszą figurę przez aerobik ,lepsza postawe bo zawsze się garbiłam a przesto lepiej się czuję fizycznie i psychicznie i już :laugh:
Noelia - to była podpucha z tymi wymiarami ale widze, że koleżanka profesjonalnie odniosła sie do postu Swoja droga marza mi sie takie długie nogi...szkoda, że nie można ich wymienić hehe..
No ja kiedys to chłopięca figurkę miałam no cóż po 2 dzieciaczkach zrobiła sie let's say bardziej kobieca ;D No ale pracuje nad nią tzn duzo myślę co by tu zrobic hehehe...
Dziewczyny na 2 tygodnie sie odmelduje po robie odjazd na wczasy z rodzinką. Mam nadzieję, że jak wróce to będziecie na stronie 79 :laugh:
Pozdrawiam.
mamaCyprysia
Fanka BB :)
ja jestem 3 tyg na diecie i praktycznie nic mi nie ubylo,moze kg lub 2.od dzis zaczynam dietke Dąbrowskiej,moze to pomoże Wszystkim pomaga ale moze ja jakis wyjatek :
reklama
Podziel się: