reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

reklama
Hej Laseczki,

Dzieki serdeczne. Sprawdze w kiosku po drodze do pracy.

Joaska - Pewnie, ze lepiej w grupie ale ja przy 2 dzieci, mojej pracy i małżu który ciagle wybywa z domu chyba narazie moge tylko pomarzyć. Ale jestem uparta i jak mi spodobaja się te wygibasy to bede cwiczyc na codzień.

Ok pomykam do roboty. Dzieci najedzone mąz zaraz wraca wiec tylko przekazanko i w trasę.

Tymczasem, miłego dzionka !

czesc.
Dołaczam do odchudzajacych sie :)
Przed ciaza wazyłam 50-55 kg-nigdy 55 nie przekroczyłam,na ostatnim wazeniu,3tyg przed porodem wazylam 76 wiec na koncowce pewnie bylo z 80.Karmiłam tylko 2 miesiace,poniewaz mialam problemy z karmieniem i juz po 2tyg zycia malego dokarmialam butla.Gdy karmiłam wazylam 65kg,jak przestałam i zaczelam jesc wszystko przytylam znowu!!! teraz waze 68-69 kg i od tygodnia jestem na drastycznej diecie,mam motywacje bo 4.listopada bede panna mloda i chce sie zmiescic w kosciele :) Mam nadzieje ze bedziecie mnie wspierac. pozniej wkleje jakies zdjecia z pred ciazy i z terazniejszosci.

Hej Laseczki,

Dzis o dietce zapomniałam bo mnie tak małż wnerwił, że gotowabym była mu ....wyrwać z korzeniami....Jesoooo Ci faceci Boziuu wrrrr !

mamaCyprysia - trzymam kciukasy za powabną i szczupła pannę młodą. Badż dzielna i nie daj sie kaloriom. Napisz czy stosujesz jakąś cud dietkę ;) ?

I wiecie co czytałam dzis na Onecie, że zapanowała moda na wymiary 80 na 60 na 80.
Co Wy na to laseczki ? Miescicie sie w normie ?

Buziaki !

oni to są chorzy,ja myślę że do wszystiego trzeba mieć dystans i nie dać się zwarjowac ,ja nie waże dużo ale kąpletnie nie mam wcięcia w tali ,ale zato mam spory biust i dość długie nogi a takich wymiarów nigdy nie osiągne i już i dobrze jest
najwazniejsze że schudłam tyle co chciałam ,mam ładniejszą figurę przez aerobik ,lepsza postawe bo zawsze się garbiłam a przesto lepiej się czuję fizycznie i psychicznie i już ;) :laugh:

Noelia - to była podpucha z tymi wymiarami :p ale widze, że koleżanka profesjonalnie odniosła sie do postu ;) Swoja droga marza mi sie takie długie nogi...szkoda, że nie można ich wymienić hehe..
No ja kiedys to chłopięca figurkę miałam no cóż po 2 dzieciaczkach zrobiła sie let's say bardziej kobieca ;D No ale pracuje nad nią tzn duzo myślę co by tu zrobic hehehe...

Dziewczyny na 2 tygodnie sie odmelduje po robie odjazd na wczasy z rodzinką. Mam nadzieję, że jak wróce to będziecie na stronie 79 :laugh:

Pozdrawiam.

ja jestem 3 tyg na diecie i praktycznie nic mi nie ubylo,moze kg lub 2.od dzis zaczynam dietke Dąbrowskiej,moze to pomoże :) Wszystkim pomaga ale moze ja jakis wyjatek ::)

reklama
Do góry